Nerone, daj i meni toga shto si pio.ja.neron wrote:nije bio Muratović već je komentarisao još nesposobniji koji se odaziva na ime Kemal Ahmetović
Ibrahim Muratovic, poznatiji kao "Sportski pozdrav, poshtovani gledaoci".
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Nerone, daj i meni toga shto si pio.ja.neron wrote:nije bio Muratović već je komentarisao još nesposobniji koji se odaziva na ime Kemal Ahmetović
E ovu mogucnost ne iskljuchujem, jer mi je prvo poluvrijeme bilo skoro pa na muteTU.ja.neron wrote:jedino ako su se zamijenili na poluvremenu ali u prvom je garant komentarisao ahmetović
ma nisu se zamijenili bio je muratovic debil.ja.neron wrote:jedino ako su se zamijenili na poluvremenu ali u prvom je garant komentarisao ahmetović
murat panj je komentarisao cijelu utakmicu. hoce li neko reci tom idiotu da slobodno moze govoriti rezultate ostalih utakmica jer nije on jedini u bih koji zna za livescore i teletekst, gledaoci sigurno ne cekaju njihov pregled da saznaju ostale rezultate...ja.neron wrote:jedino ako su se zamijenili na poluvremenu ali u prvom je garant komentarisao ahmetović
do_tokija wrote:murat panj je komentarisao cijelu utakmicu. hoce li neko reci tom idiotu da slobodno moze govoriti rezultate ostalih utakmica jer nije on jedini u bih koji zna za livescore i teletekst, gledaoci sigurno ne cekaju njihov pregled da saznaju ostale rezultate...ja.neron wrote:jedino ako su se zamijenili na poluvremenu ali u prvom je garant komentarisao ahmetović
kaze prije utakmice, proslo kolo lige prvaka favoriti su bili sigurni nije bilo kiksevaNeelix wrote:do_tokija wrote:murat panj je komentarisao cijelu utakmicu. hoce li neko reci tom idiotu da slobodno moze govoriti rezultate ostalih utakmica jer nije on jedini u bih koji zna za livescore i teletekst, gledaoci sigurno ne cekaju njihov pregled da saznaju ostale rezultate...ja.neron wrote:jedino ako su se zamijenili na poluvremenu ali u prvom je garant komentarisao ahmetovićal glavni je bio sa onim, eto necu rec, pa eto da nagovjestim da ciro ima razloga bit sretan, pa rece da je neko nas dao go, pa na kraju provali iz njega i strijelac i rezultat

jasta nego imabio vani bilo dobro wrote:dajte ljudi nije valjda da nema fanova Milana,sto ste se usutili![]()
Cito sam na jednom portalu da Milan daje Jankulovskog,Kaladzea i jos para za Dzeku?
Tomahawk11 wrote: A Milan?!U odnosu na Real, oni su ko brod...ali koji tone, eno ne mogu da skrpe para za Dzeku, zavalice se u dugorocne kredite ako ga uzmu
Neelix wrote:ah, ne znas sta je gore. milan nema dugova al zato mu 8-9 igraca iz startnih 11 ima preko 30 godina. vrlo rijetko sta kupe, uzimaju igrace kojima istekne ugovor.
sranje je i to, ali eto srecom drze se zasad. makar im ne prijeti finansijski kolaps
burek_in_space wrote:Neelix wrote:ah, ne znas sta je gore. milan nema dugova al zato mu 8-9 igraca iz startnih 11 ima preko 30 godina. vrlo rijetko sta kupe, uzimaju igrace kojima istekne ugovor.
sranje je i to, ali eto srecom drze se zasad. makar im ne prijeti finansijski kolaps
Shta bi sa onom prichom da Don Silviorazmishlja o prodaji kluba albanskom biznismenu?! Shuplja ili...?!
Neelix wrote:Demantirano, i ushutili se, ne prica se vise o prodaji. Moje licno misljenje je da Berlusconi gleda da iz Milana "iscijedi" sto vise para, a zatim ga proda. Sto vjerovatno znaci da bi i Pato mogao ubrzo krila dobitOstario je i on vise (73 god), a niko od potomstva ne pokazuje neko zanimanje za klub.