AC Milan

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
burek_in_space

#1126 Re: AC Milan

Post by burek_in_space »

ja.neron wrote:nije bio Muratović već je komentarisao još nesposobniji koji se odaziva na ime Kemal Ahmetović
Nerone, daj i meni toga shto si pio. :D

Ibrahim Muratovic, poznatiji kao "Sportski pozdrav, poshtovani gledaoci". :mrgreen:
ja.neron

#1127 Re: AC Milan

Post by ja.neron »

jedino ako su se zamijenili na poluvremenu ali u prvom je garant komentarisao ahmetović
burek_in_space

#1128 Re: AC Milan

Post by burek_in_space »

ja.neron wrote:jedino ako su se zamijenili na poluvremenu ali u prvom je garant komentarisao ahmetović
E ovu mogucnost ne iskljuchujem, jer mi je prvo poluvrijeme bilo skoro pa na muteTU. :D
Moje izvinjenje ako sam pogrijeshio.
lerdi

#1129 Re: AC Milan

Post by lerdi »

Rezultat prihvatljiv za obadvije ekipe.

U dvije utakmice poništiti istoj ekipi dva čista pogotka. To je malo bezobrazno. Nikome u svijetu ja mislim a nije jasno što je ono poništeno.

Penal je čisto sudijsko ubjeđenje. Lopta je definitivno dirala ruku, a lopta je išla u centar kaznenog. Možda je to presudilo.
HuLYGaN

#1130 Re: AC Milan

Post by HuLYGaN »

ja.neron wrote:jedino ako su se zamijenili na poluvremenu ali u prvom je garant komentarisao ahmetović
ma nisu se zamijenili bio je muratovic debil.
Neelix

#1131 Re: AC Milan

Post by Neelix »

ahmetovic je komentarisao pregled ;)
do_tokija

#1132 Re: AC Milan

Post by do_tokija »

murat panj je komentarisao cijelu utakmicu. hoce li neko reci tom idiotu da slobodno moze govoriti rezultate ostalih utakmica jer nije on jedini u bih koji zna za livescore i teletekst, gledaoci sigurno ne cekaju njihov pregled da saznaju ostale rezultate...
Neelix

#1133 Re: AC Milan

Post by Neelix »

do_tokija wrote:
murat panj je komentarisao cijelu utakmicu. hoce li neko reci tom idiotu da slobodno moze govoriti rezultate ostalih utakmica jer nije on jedini u bih koji zna za livescore i teletekst, gledaoci sigurno ne cekaju njihov pregled da saznaju ostale rezultate...
:D al glavni je bio sa onim, eto necu rec, pa eto da nagovjestim da ciro ima razloga bit sretan, pa rece da je neko nas dao go, pa na kraju provali iz njega i strijelac i rezultat :D
do_tokija

#1134 Re: AC Milan

Post by do_tokija »

Neelix wrote:
do_tokija wrote:
:D al glavni je bio sa onim, eto necu rec, pa eto da nagovjestim da ciro ima razloga bit sretan, pa rece da je neko nas dao go, pa na kraju provali iz njega i strijelac i rezultat :D
kaze prije utakmice, proslo kolo lige prvaka favoriti su bili sigurni nije bilo kikseva :D
JThomas

#1135 Re: AC Milan

Post by JThomas »

kaže imbecil, neću odati rezultat u istambulu, samo ću reći da ćiro ima razloga za radost :D

kakav kloc.
Oi

#1136 Re: AC Milan

Post by Oi »

Lazio - AC Milan 1-2 (Thiago, Pato)
Neelix

#1137 Re: AC Milan

Post by Neelix »

Silva na sve strane zabija :D
Petit_Beurre

#1138 Re: AC Milan

Post by Petit_Beurre »

Samba Brasiliano,calcio Italiano, magia Milano

:evil: :evil: :evil:
fatality

#1139 Re: AC Milan

Post by fatality »

jao ovaj pato kako je krenuo postat ce mi drag kao sto je kaka nekad bio :)
najvise mi se svidja kada krene na dvojicu,bez obzira ko oni bili , i jos ih baci , ne boji se nikog :thumbup:
Petit_Beurre

#1140 Re: AC Milan

Post by Petit_Beurre »

SEMIFINALE - Andata
8 maggio 1958, Manchester United vs Milan 2-1

MANCHESTER UNITED vs MILAN 2-1
Reti: 24' Schiaffino, 39' Viollet, 80' rig. Taylor

MANCHESTER UNITED: Gregg, Foulkes, Greaves, Goodwin, Cope, Crowther, Morgan, Taylor, Webster, Viollet, Pearson - All.: Busby
MILAN: Buffon, Fontana, Beraldo, Bergamaschi, C. Maldini, Radice II, A. Mariani, Bredesen, Schiaffino, Liedholm, Cucchiaroni - All.: Viani
Arbitro: Helge

Image

Image

Image

SEMIFINALE - Ritorno
14 maggio 1958, Milan vs Manchester United 4-0

MILAN vs MANCHESTER UNITED 4-0
Reti: 2' Schiaffino, 50' rig. Liedholm, 68' Danova, 76' Schiaffino

MILAN: Buffon, Fontana, Beraldo, Bergamaschi, Zannier, Radice II, Danova, Bredesen, Schiaffino, Liedholm, Cucchiaroni - All.: Viani
MANCHESTER UNITED: Gregg, Foulkes, Greaves, Goodwin, Cope, Crowther, Morgan, Taylor, Webster, Viollet, Pearson - All.: Busby
Arbitro: Busch

Image

Image

Image

Image

SEMIFINALE - Andata
23 aprile 1969, Milan vs Manchester United 2-0

MILAN vs MANCHESTER UNITED 2-0
Reti: 33' Sormani, 49' Hamrin

MILAN: Cudicini, Anquilletti, Schnellinger, Rosato I (82' Maldera I), Malatrasi, Trapattoni, Hamrin, Lodetti, Sormani, Rivera (22' Fogli), Prati - All.: Rocco
MANCHESTER UNITED: Rimmer, Brennan, Fitzpatrick, Crerand, Foulkes, Stiles (88' Burns), Morgan, Kidd, Charlton, Law, Best - All.: Busby
Arbitro: Krnavec

Image

Image

Image

SEMIFINALE - Ritorno
15 maggio 1969, Manchester United vs Milan 1-0

MANCHESTER UNITED vs MILAN 1-0
Reti: 70' Charlton

MANCHESTER UNITED: Rimmer, Brennan, Burns, Crerand, Foulkes, Stiles, Morgan, Kidd, Charlton, Law, Best - All.: Busby
MILAN: Cudicini, Anquilletti, Schnellinger, Rosato I (46' Santin), Malatrasi, Maldera I, Hamrin, Lodetti, Sormani, Rivera, Prati - All.: Rocco
Arbitro: Machin

Image

Image

Image

OTTAVI DI FINALE - Andata
23 Febbraio 2005, Manchester United vs Milan 0-1

MANCHESTER UNITED vs MILAN 0-1
Reti: 78' Crespo

MANCHESTER UNITED: Carroll, G.Neville (35’st Silvestre), Ferdinard, Brown, Heinze, Keane, Scholes, Fortune (35’st Saha), Ronaldo (17’st Van Nistelrooy), Giggs, Rooney
A disposizione: Howard, P.Neville, Silvestre, O’Shea, Saha, Smith, Van Nistelrooy All. Ferguson

MILAN: Dida, Cafu (41’st Costacurta), Nesta, Maldini, Kaladze, Gattuso, Pirlo (38’st Ambrosini), Seedorf, Kakà (45’st Serginho), Rui Costa, Crespo
A disposizione: Abbiati, Costacurta, Ambrosini, Dhorasoo, Serginho, Tomasson All. Ancelotti

Image

Image

Image

OTTAVI DI FINALE - Ritorno
8 Marzo 2005, Milan vs Manchester United 1-0

MILAN vs MANCHESTER UNITED 1-0
Reti: 61' Crespo

MILAN: Dida, Cafu, Nesta, Stam, Maldini, Gattuso (43’st Costacurta), Pirlo, Seedorf, Kakà, Rui Costa (40’st Dhorasoo), Crespo (33’st Ambrosini).
A disposizione: Abbiati, Costacurta, Dhorasoo, Ambrosini, Serginho, Tomasson, Inzaghi. All. Ancelotti

MANCHESTER: Howard, Brown (40’st Smith), Ferdinand, Silvestre, Heinze, Keane, Scholes, C. Ronaldo, Rooney, Giggs (12’st Fortune), Van Nistelrooy.
A disposizione: Carroll, O’Shea, P.Neville, Miller, Fortune, Smith; Bellion. All. Ferguson

Image

Image

Image

SEMIFINALI - Andata
24 Aprile 2007, Manchester United vs Milan 3-2

MANCHESTER UNITED vs MILAN 3-2
Reti: 5' Cristiano Ronaldo, 22' e 36' Kaka', 58' e 90' Rooney

MANCHESTER UNITED: Van der Sar, O'Shea, Brown, Heinze, Evra, Giggs, Fletcher, Scholes, Carrick, Cristiano Ronaldo, Rooney.
A disposizione: Kuszczak, Richardson, Eagles, Dong, Lee, Solskjaer, Smith All. Ferguson

MILAN: Dida, Oddo, Nesta, Maldini (1' st Bonera), Jankulovski, Gattuso (8' st Brocchi), Pirlo, Ambrosini, Seedorf, Kaka', Gilardino (39' st Gourcuff sv).
A disposizione: Kalac, Cafu, Favalli, F. Inzaghi. All. Ancelotti

Image

Image

Image

SEMIFINALI - Ritorno
2 Maggio 2007, Milan vs Manchester United 3-0

MILAN vs MANCHESTER UNITED 3-0
Reti: 11' Kakà, 30' Seedorf, 78' Gilardino

MILAN: Dida, Oddo, Nesta, Kaladze, Jankulovski, Gattuso (39' st Cafù), Pirlo, Ambrosini, Seedorf, Kakà (40' st Favalli), Inzaghi (20' st Gilardino). All. Ancelotti

MANCHESTER UNITED: Van Der Sar, O'Shea (30'st Saha), Brown, Vidic, Heinze, Fletcher, Scholes, Carrick, C. Ronaldo, Giggs, Rooney. All. Ferguson

Image

Image

Image

Da se zna ko je uvijek bio gazda :thumbup:
mrchinho

#1141 Re: AC Milan

Post by mrchinho »

svaka cast za ove iz naftalina stvari :thumbup: :thumbup:
bio vani bilo dobro

#1142 Re: AC Milan

Post by bio vani bilo dobro »

dajte ljudi nije valjda da nema fanova Milana,sto ste se usutili :D
Cito sam na jednom portalu da Milan daje Jankulovskog,Kaladzea i jos para za Dzeku?
Petit_Beurre

#1143 Re: AC Milan

Post by Petit_Beurre »

bio vani bilo dobro wrote:dajte ljudi nije valjda da nema fanova Milana,sto ste se usutili :D
Cito sam na jednom portalu da Milan daje Jankulovskog,Kaladzea i jos para za Dzeku?
jasta nego ima :D ma bili su skauti wolfsburga na tekmi sa genovom i "gledali" njih dvojicu :mrgreen: . sad da li bi se moglo nesto izmajmunisati pa ponuditi neke pare + njih dvojicu vdjecemo. na zimu se ne treba nicemu nadati stvarno. ljeto ce biti sadrzajno, garantujem :thumbup:
Last edited by Petit_Beurre on 12/01/2010 02:17, edited 1 time in total.
burek_in_space

#1144 Re: AC Milan

Post by burek_in_space »

Tomahawk11 wrote: A Milan?! :mrgreen: U odnosu na Real, oni su ko brod...ali koji tone, eno ne mogu da skrpe para za Dzeku, zavalice se u dugorocne kredite ako ga uzmu :skoljka:
burek_in_space

#1145 Re: AC Milan

Post by burek_in_space »

Neelix wrote:ah, ne znas sta je gore. milan nema dugova al zato mu 8-9 igraca iz startnih 11 ima preko 30 godina. vrlo rijetko sta kupe, uzimaju igrace kojima istekne ugovor.

sranje je i to, ali eto srecom drze se zasad. makar im ne prijeti finansijski kolaps :D
burek_in_space

#1146 Re: AC Milan

Post by burek_in_space »

burek_in_space wrote:
Neelix wrote:ah, ne znas sta je gore. milan nema dugova al zato mu 8-9 igraca iz startnih 11 ima preko 30 godina. vrlo rijetko sta kupe, uzimaju igrace kojima istekne ugovor.

sranje je i to, ali eto srecom drze se zasad. makar im ne prijeti finansijski kolaps :D

Shta bi sa onom prichom da Don Silvio :D razmishlja o prodaji kluba albanskom biznismenu?! Shuplja ili...?!
burek_in_space

#1147 Re: AC Milan

Post by burek_in_space »

Neelix wrote:Demantirano, i ushutili se, ne prica se vise o prodaji. Moje licno misljenje je da Berlusconi gleda da iz Milana "iscijedi" sto vise para, a zatim ga proda. Sto vjerovatno znaci da bi i Pato mogao ubrzo krila dobit :roll: Ostario je i on vise (73 god), a niko od potomstva ne pokazuje neko zanimanje za klub.

Prebacheno post po post samo zbog preglednosti.

Ugodno forumanje! :D
Djokej

#1148 Re: AC Milan

Post by Djokej »

Inter forward Mario Balotelli has been ... ty centre.
Image
Volim ga ko sina, pravi Švrakindolac hahahah....
Petit_Beurre

#1149 Re: AC Milan

Post by Petit_Beurre »

Milan - Siena 3:0 ( Borigol i Roni 2x ) :dance: :dance: :dance: :evil:

Interisi jel vas prpa uhvatila :oops: :lol: :lol: :evil: :evil: :twisted:
U tim sljedeće sedmice se sigurno vraćaju Pato i Seedorf :dance: :thumbup: :run:
ibizza

#1150 Re: AC Milan

Post by ibizza »

4-0 :thumbup:
Post Reply