Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ljudi isto se mala balava djecurlija ne razmisljate mozgom.... shvatam ja vase nesuglasice sa piramidom al stvarno da izmisljate neke stvari i stavljate slike koje nisu vezane za temu stvarno potpuno glupo
bc_chupo wrote:simpaticne su te vase izvale al stvarno nista skoro od toga semir nije rekao pa zato mozete da prihvatite cinjenicu da nam svima pop*site ku*ac
chupo, pa zar jedan uzoran potomak ponosnih proto-ilira ima taki rijecnik!?
kako nije semir rekao, jel ovo u tekstu uzimaju izjave od semira il od moje babe?
Ljudi vi ste svi sad postali totalno neozbiljni. Nije niko reko da piramida nema, nego samo da ispod njiha chuche nake misteriozne pojave, jal energije, jal alieni, to treba jos da se vidi.
Evo, iz onog teksta jos jedan dokaz da tamo NECEG IMA!
neko iz mase wrote:i meni je bilo muka kad stam stojao podno piramide, samo mislim da je bvise bilo od Visockih cevapa a manje od vode
jes to i ti kod faraona jeo chevape? nevalja mu sto ih tamo drzi, unidje u njiha puno ovih energija s piramide i onda ko da si jeo chevap of mas distrakshn.
Zapadnoeuropska unija još 2000. godine prihvatila je Jelinčičevu ideju da se u Sloveniji sagradi Aeronautički muzej WEU i nakon toga se slovenski zastupnik dao na traženje povoljne lokacije te organizacije provedbe tog projekta. Kako bi ostvario svoj projekt, osnovao je Inicijativinu skupinu, kojoj je na čelu, a u njoj su predstavnici ministarstava kulture, obrane, prometa i gospodarstva.
Gdje je "pape" da organizuje malo takmicenje:
- Ko ce prije, Slovencisagraditi novu piramidu ili Bosanci otkopati svoju "piramidu"?