Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Hana82

#1126 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Hana82 »

:)
fizicarka_

#1127 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by fizicarka_ »

Hvala ti :)
FMDzem

#1128 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by FMDzem »

Ma samo ''Studio 11" :D
Hana82

#1129 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Hana82 »

Zna se kvalitet:)!!!Salon SASSOON:)
semmy

#1130 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by semmy »

:arrow:
Hana82 wrote:Gospođa Snježana je profesionalni frizer takmičar i mislim da bi vam ona mogla datii pravi odgovor.Ostavit ću vam broj mobitela pa je kontaktiraje 061 213303
Edo dobi prosle godine u parizu nagradu za najbolji hair cut & colour gdje su bili takmicari iz cijelog svijeta.
manekenka u penziji wrote:A flamboyage?
Doduše, ne bih ovaj mjesec a možda ni idući radila, jer sam farbala ombre pa sam dobila neku super boju na krajevima ali bih bila zahvalna na informaciji.
Ovo je ipak nešto novo,pa se ne bih prepuštala svakome pa da da izgledam kao da su mi pramenovi izrasli na pola glave.
Moja preporuka edo ( en studio )
manekenka u penziji

#1131 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by manekenka u penziji »

Sad sam guglala EN studio i izgledaju mi jako profesionalni. Mrzim kad otvorim stranicu nekog frizerskog salona a tamo fotografije frizura koje nisu njihov rad, što ovdje nije slučaj.
avetinja

#1132 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by avetinja »

Najbolji frizerski salon u Kevrinom potoku 11. Salon se zove AM.
lovehopefaith01

#1133 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by lovehopefaith01 »

Naisla sam na ovu temu ocajnim guglanjem za nekim dobrim frizerskim salonom u Sarajevu,krenuh vas citati i zavrsim do 46. stranice tj. zadnje, procitala sam bas sve. Vec 2-3 godine,koliko otprilike vidim po datumima objava, ovdje se vodi polemika koji su najbolji frizerski saloni u Sarajevu, a evo jos nema konacnog odgovora. Podjelit cu s vama i svoje iskustvo, a i trazim salon koji ce mi ponuditi lijepu frizuru i sa normalnim cijenama.

Nikad se nisam farbala i tek prije 2 godine pocela sam eksperimentisati sa pramenovima, tkz. ombre i balayage pramenovima. Sisala sam se,fenirala i radila 3 puta ombre pramenove u salonu Madonna kod Katedrale i uvijek sam izasla prezadovoljna. Oni itekako spadaju medju najbolje,po mom misljenju. Dobila sam jako lijepu medasto plavu boju ombre pramenova,koja ide lijepo sa mojom prirodnom bojom (smedja,nesto izmedju tamne i svijetle). Placala sam 50 KM ombre, s obzirom da sam privatno dobra sa vlasnicima pa ne znam koliko su inace cijene ili su i inace takve.

Prije mjesec htjela sam isprobati hvaljenu Evelinu i njen salon ''Evelina'', ne znam koji me djavo natjerao..Nisam otisla u Madonnu jer me rodica natjerala da zajedno odemo do Eveline da njoj nesto rade,pa rekoh hajde usput cu i ja pramenove. A i zivim odmah preko puta salona Evelina,pa mi je i to odgovaralo. Radila sam BALAYAGE tehniku pramenova, pokazala sam joj i sliku kakve zelim.. Da ih ima dosta,tanke ali bas puno da ih bude..Nije mi bila bitna cijena.
Evelina mi je uradila toliko tanke pramenove da se jedva vide i to samo na par mjesta,znaci ne puno nego sitne i rijetke,UZAS! A sto je jos gore,na tako malo naplatila mi je 95 KM! Pa sramota,na nesto skoro nevidljivo i nesto sto nisam trazila 95 KM??? Ma necu kod nje ni da mi besplatno uradi vise!!

Pitanje! Zanima me kakav je studio EN na Breki jer mi je i on blizu kuce a samo zbog te blizine bih promjenila Madonnu jer mi je cesto mrsko sici do grada na frizuru,radije bih u pidzami i papucama presla ulicu nego se spremala do grada..Mislim da razumijete sta hocu da kazem.. Znaci,zanima me cijena farbanja u frizerskom salonu EN, farbanje duge kose u medasto plavu??? I da li su boje kvalitetne i dolazi li se do zeljene nijanse?? Hvala lijepo,pozdrav!
ja nisam ja

#1134 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by ja nisam ja »

Edo EN studio definitivno.Isla sam kod Emsela(isti studio)i kod jos 3 frizera koji su rekli da mi mogu izvuci boju.Kada sam otisla kod Ede rekao je NIPOSTO naredna 4-5 mjeseci jedino ako zelim ostati bez kose.Jedini koji je realno gledao
thekupus

#1135 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by thekupus »

ja nisam ja wrote:Edo EN studio definitivno.Isla sam kod Emsela(isti studio)i kod jos 3 frizera koji su rekli da mi mogu izvuci boju.Kada sam otisla kod Ede rekao je NIPOSTO naredna 4-5 mjeseci jedino ako zelim ostati bez kose.Jedini koji je realno gledao
Edo je majstor (radio sa morganom freemanom, penelopom cruz, gilian anderson, kevinom spaceyem, velikim brojem zvijezda iz regiona, dobio dosta nekih nagrada) a emsel je ucenik jos...
ja nisam ja

#1136 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by ja nisam ja »

Znam zato kazem jer se Emsel pominjao kao dobar frizer.Nista spektakularno,kod njega bih mogla samo na feniranje ostale stvari Edo je kralj
mad mike

#1137 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by mad mike »

moze li neko preporuciti dobar muski frizerski salon na podrucju opstine stari grad?
Nisrin

#1138 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Nisrin »

.
Last edited by Nisrin on 18/12/2017 15:41, edited 1 time in total.
Rimljanka

#1139 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Rimljanka »

Da li neko od vas ima iskustva sa frizerom Ensar Dervisbegovic? Cula sam da je dobar frizer, pa me zanimaju i dodatna iskustva?!
Da li neko ima informaciju o cijenu usluge sisanja i feniranja?
Rimljanka

#1140 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Rimljanka »

Bas ti hvala! Predpostavljam da ne potrebna narudzba? A cijene?
badalpur

#1141 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by badalpur »

sigmabh wrote:Insan i najbolji frizer na dunjaluku..kod njega kad odes prvo se relaksiras pa onda friziras..neces fulat s njim..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne znam zasto, ali ja sam tog Ensara uvijek dozivljavala kao frizera poznatih i novopečenih bogataša. Znači, on šiša i obični puk, to mi je drago čuti :-D
Better Man

#1142 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Better Man »

Ensar je rođak mog kolege s posla i momak je zaista talentovan i stručan. Njegov otac koji nije živ je bio frizer i ljubav prema tom poslu i talenat je sigurno naslijedio od njega. Vrlo je jedonostavan i sve u životu je postigao svojim trudom, zalaganjem, znanjem i željom za usavršavanjem i napredovanjem u svom poslu i zato je na dobrom glasu.
ja nisam ja

#1143 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by ja nisam ja »

Gdje dodje taj Ensar
JaneEyre

#1144 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by JaneEyre »

Nisrin wrote:Ovdje ne smijes nikoga pohvaliti ni dati svoje misljenje jer te odmah positovjecuju sa tom osobom!

A tema je pomalo i glupo koncipirana, sto je jednom dobro, ne mora znaciti da je drugom! Meni je licno najvaznije da frizuru imam uvijek, sto znaci da je mogu sama formirati kucu bez po muke...i bitno je da mi frizer ne osteti kosu i ne uradi nesto sto necu! sve ostalo su nijanse!

Ne znam da iko ovdje (u Sa) nosa revijalne frizure pa da je toliko bitno kod koga ide!!! Manje-vise svaki frizer zna osisati ravno, stepenasto, istanjiti vrhove, ofarbati kosu, uraditi pramenove...iole DOBAR i skolovan frizer koji je stekao znanje dalje od mahale!
i ja sam dugo živjela u takvom ubjeđenju...nažalost, dva-tri puta sam se uvjerila da nije tako, znači, da ti frizer ne zna da ti ošiša kosu ravno i sl...ne znam šta je u pitanju, ljenost ili valjda svako sad završava preko štele...

helem, zato se ja držim dva, za mene, provjerana salona, iz kojih uvijek izađem zadovoljna:

-prvi je frizerski salon ''Valentino'' na Čengić Vili, nalazi se tamo gdje su one nove zgrade u krugu njih...vlasnik i žena su prije rata držali salon negdje na ciglanama a sad im u salonu rade djeca dakle porodični biznis :-D

-drugi je frizerski salon u okviru jedne garaže na otoci, to je jedna od onih garaža što se nalaze iza kumrovca...ali djevojka koja je vlasnica i radi tamo ekstra fenira i pravo fino šiša za male pare...

u ovaj gornji idem kad se trebam farbam i ono za neke drastičnije promjene frizure...a u ovaj donji idem kad trebam podrezat vrhove i na feniranje...

kome treba kontakt šaljem na pp
Ma.Le.Na

#1145 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Ma.Le.Na »

sigmabh wrote:Potrebna narudzba,jer bude pun za npr.heftu tako da moras nazvat ako hos broj poslat cu. Cijene nije bezobrazno skupo mislim da je sisanje i feniranje 30-40KM.

Sent from my iPhone using Tapatalk
sisanje i feniranje 30-40KM nije bezobrazno skupo :?
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1146 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by ladyblue18 »

Ma.Le.Na wrote:
sisanje i feniranje 30-40KM nije bezobrazno skupo :?
I ja sam ovo procitala pa sam ostala zbunjena.
Meni je 40 maraka za sisanje bezobrazluk, ne sto mozda nemam nego sto mi se ne placa ime tudje.
Dugo godina sam placala 30 a na kraju me bolje sisaju oni kojima placam 20.
Mis mekinjas

#1147 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Mis mekinjas »

Nekad valja cijeniti neciji rad.
Ako nije problem, moze broj telefona od tog tipa na pp.
Hvala unaprijed. :)
ja nisam ja

#1148 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by ja nisam ja »

Moze i meni broj
klixo

#1149 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by klixo »

Imate sijaset frizerskih salona po gradu , bezobrazno je nazivati da je netko bezobrazno skup.
Angel_of...

#1150 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Angel_of... »

I meni broj na pp pls :-D
Post Reply