ako ti je stan okrenut istoku, ne moraš gatati gdje je Kjaba.
vidiš je
Moderator: _BataZiv_0809
ja sam cu da oni hadz obave pokrivajuci frizider crnom plahtomChmoljo wrote:al zato pogled...
![]()
ako ti je stan okrenut istoku, ne moraš gatati gdje je Kjaba.
vidiš je
Pa dobro, jedan dobar dio njih sam poznavao i cesto isao u Potok tako da tu nije bilo nekih problema. Ali jednom mene i jarana zovnu Marek, rekoh "Ajoj buraz sad cemo dobiti batina" i kad smo mu objasnili kod koga idemo (isli kod jaranove nane da joj nacijepamo drva) na to ce Marek "Aha, ja mislio da ne dijelite mozda ove pozive za vojsku" (bio rat).Point. wrote:Imao si sreće što te nisu zaustavili Potočani.Ommadawn wrote:Ja jedne prilike krenuo kod tetke u banjalučko naselje Borik. Taman nemam ni 300 metara do njene zgrade kad nekakvi hahari ispred mene:
- Đe s ti poš’o?
- Kod tetke
- A đe živiš?
- Na Mejdanu
A istovremeno kako sam to izgovorio, jedan će ispaliti:
- Jebem ti tu tetku
I tu mu drugi sveže šamar:
- Pićka ti mat’r’na glupane, mali je sa Mejdana. Hajd buraz prođi.
Bloo wrote:Ne znam čemu tolika fama oko Alpašina. Meni se nikad ništa loše nije desilo tamo.
Derneci dobri.
Dileri sa Dobrinje blizu.
EP pumpa radila svu noć, nema da piva nestane.
Raj.
Russki wrote:Bloo wrote:Ne znam čemu tolika fama oko Alpašina. Meni se nikad ništa loše nije desilo tamo.
Derneci dobri.
Raj.![]()
![]()
Drito pogođeno
Zašto? Nema potrebe.Russki wrote:Kad će se zamandalit ova tema ?
A i to što kažeš.Logovan wrote:Zašto? Nema potrebe.Russki wrote:Kad će se zamandalit ova tema ?![]()
Upravo, bio sam jedan period svog života u tom reonu.Bloo wrote:Ne znam čemu tolika fama oko Alpašina. Meni se nikad ništa loše nije desilo tamo.
Derneci dobri.
Raj.
sjecam se prije rata kako je juzni vetar sa svojim pjevacima draganom, šemsom, kemalom, sinanom i kiticem punio mejdan, pjesme niđe veze, džigera teška, al' narodu dobro pa dotaknu smo dno...i kad mislis da ne mozemo niže pasti sad neki nadrogirani pjevaci, sa pjesmama niđe veze pune mejdan....Nadzorna_ploca wrote:Mejdan 6 oktobar.
Ajmoooo
Tako je stariii, tito partija omladina akcija.starii wrote:sjecam se prije rata kako je juzni vetar sa svojim pjevacima draganom, šemsom, kemalom, sinanom i kiticem punio mejdan, pjesme niđe veze, džigera teška, al' narodu dobro pa dotaknu smo dno...i kad mislis da ne mozemo niže pasti sad neki nadrogirani pjevaci, sa pjesmama niđe veze pune mejdan....Nadzorna_ploca wrote:Mejdan 6 oktobar.
Ajmoooo
Ne seri i ti po Ajzaku on je legenda.cassius wrote:ma nije ovdje do muzike, ne serete vi ovako po drugim muzicarima. Nego vas sarajlije jede sto su ovi klosari iz vogosce. A vi ste urbani, slusate ajs nigrutina, klosarcinu veceg od ove dvojice. Ali on nije iz vogosce.
BadBoy wrote:Ne seri i ti po Ajzaku on je legenda.cassius wrote:ma nije ovdje do muzike, ne serete vi ovako po drugim muzicarima. Nego vas sarajlije jede sto su ovi klosari iz vogosce. A vi ste urbani, slusate ajs nigrutina, klosarcinu veceg od ove dvojice. Ali on nije iz vogosce.
Odeš li stavljam te na block.Nadzorna_ploca wrote:Mejdan 6 oktobar.
Ajmoooo