Grupa F - Njemačka, Meksiko, Švedska, Južna Koreja

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
BHF_Manijak

#1126 Re: Grupa F - Njemačka, Meksiko, Švedska, Južna Koreja

Post by BHF_Manijak »

Omco sestro, pa zar i ti??? :( :roll:
Fudo387

#1127 Re: Grupa F - Njemačka, Meksiko, Švedska, Južna Koreja

Post by Fudo387 »

AmiĐa_Idriz wrote:
BHF_Manijak wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:Ne znam šta me više raduje ispadanje Nazi shitteri ili prolaz Ikee :sretan:
E jebem te je Adzo za te provokacije! :( :( :roll:

Jebo ih dan danaski nije mi jasno kako je moguce da ispadnes u ovakvkoj karinastoj grupi, a proslo Svjetsko si harao. Ne moze u glavu da si pejgamber...

Jos samo treba da Slino objavi sutra da ipak nastavlja misiju, ma sta ona znacila, osim srozavanja jedne od najjacih njemackih generacija ikad. I s tom generacijom je uspio "izvuci" jednu titulu u 10 godina, mamu mu jebem.

Jedno Evropsko najmanje se moralo jos uzeti, ali gdje ce Slino slinavi, kojem je Sane visak, sve mu jebem zalizano.
Sad će i Englezi brzo kući pa možeš uzvratiti :mrgreen:
Da me jebes, ne kontam ovo sukanje?
Pa kakve veze vas dvojica imate sa njemackom i engleskom da se krvite oko njih? :lol:
AmiĐa_Idriz

#1128 Re: Grupa F - Njemačka, Meksiko, Švedska, Južna Koreja

Post by AmiĐa_Idriz »

BHF_Manijak wrote:@Adzo, Za mene gotovo SP svakako. Ne mogu da vjerujem da je gotovo u grupnoj fazi, a nad'o sam se bar do cetvrtfinala da cu imati sta gledati...

Jedino situaciju moze popravit da debila nogiraju.

Pa nešto su izjavili kao da ostaje bez obzira na to šta se desi u Rusiji..jbg brate šta da ti kažem :mrgreen:
BHF_Manijak

#1129 Re: Grupa F - Njemačka, Meksiko, Švedska, Južna Koreja

Post by BHF_Manijak »

AmiĐa_Idriz wrote:
Pa nešto su izjavili kao da ostaje bez obzira na to šta se desi u Rusiji..jbg brate šta da ti kažem :mrgreen:
Bila izjava jucer prije tekme. Danas sam kaze da ce prespavat i donijeti odluku, jer je on medju najvecim krivcima (ejs... :oops: ), nije iskljucen odlazak. Inshallah.

Najveci kocnicar Elfa zadnjih 10 godina, idiot!
omar little

#1130 Re: Grupa F - Njemačka, Meksiko, Švedska, Južna Koreja

Post by omar little »

BHF_Manijak wrote:Omco sestro, pa zar i ti??? :( :roll:
da bi mi proso meksiko, svabo moro fasovat. meksiko, kolumbija i belgija, to je moje uvijek. ne mrzim ja bas njemacku toliko, imam masu mrzih repki, nego me ovo linekerovo zivcira, 3565379 puta svaka susa ponavlja u 7 dana. zato rekoh ono ispod citata.
Nadzornik

#1131 Re: Grupa F - Njemačka, Meksiko, Švedska, Južna Koreja

Post by Nadzornik »

:D :D :D

Image
Artest

#1132 Re: Grupa F - Njemačka, Meksiko, Švedska, Južna Koreja

Post by Artest »

Jogi je morao, po inerciji, osvojit Euro 2016.

Ovo ostalo je manje-vise u granicama mogucnosti, ne racunajuci danasnju blamazu. Ako nista, pozitivno je sto ce se rijesit futavca Ozila, raspalog Khedire, vjecnog kiksera Boatenga (da je valjao osto bi u najjacoj ligi); a mozda, konacno, i kljuse Muller zavrsi na hoklici.

Ima tu dosta talentovanih mladih koji dolaze. Ovaj Werner vjerovatno nije potrebna klasa u napadu, ili ce se morat mijenjat formacija. Ne znam ko mu je alternativa....Onaj mali iz Herthe, Selke?! Tanko je to.

Edit; nepozivanje Sanea je za zatvora. Slinojed je htio ispast pametan, a na kraju mu se obilo o glavu. Ubjedljivo najbolji igrac Njemacke. Uz Reusa, kad je zdrav, i Neuera.
Last edited by Artest on 27/06/2018 23:28, edited 1 time in total.
bingov buraz

#1133 Re: Grupa F - Njemačka, Meksiko, Švedska, Južna Koreja

Post by bingov buraz »

Ogromna fudbalska nacija a ozbiljnog centarfora nema,kao Brazil na prošlom svjetskom,da ne povjeruješ i da razmislimo kakav je incident i anomalija nama Džeko.
BHF_Manijak

#1134 Re: Grupa F - Njemačka, Meksiko, Švedska, Južna Koreja

Post by BHF_Manijak »

Protiv ekipa koje ti stoje sa 10 ljudi iza lopte i to sve na 20 metara od gola, smijesno je i bilo ocekivati da Werner moze ista napraviti, igrac koji cijelu sezonu igra tranzicijski fudbal u ekipi i koji ima dulum prostora ispred sebe. Ali Joachim idiot slinavi.
Sve tri utakmice je morao poceti Gomez, iako zna sijaset zicera promasiti, ugurao bi pokoji i gol na visinu, snagu, skok... Ovaj mali to nista nije imao.

SVe tri utakmice se trazio i eksperimentisao, trazeci naprijed dobitnu kombinaciju sa krilnim napadacima, umjesto da je to sve vec imao kao uhodan sistem u kvalifikacijama i prijateljskim.

O igri bez lopte, kretnjama, otvaranju prostora, ulascima izmedju linija i slicno ne bih, jer ne vrijedi na idiota trositi rijeci. Izgledali su kao slow motion naprijed. Jedan igra, ostali gledaju.
AhmetShabo

#1135 Re: Grupa F - Njemačka, Meksiko, Švedska, Južna Koreja

Post by AhmetShabo »

Protiv niskih Koreanaca trebao mu je centarfor.
Wagnera on nije zvao!!! Gomez je kita koja je trebala ostat u Njemackoj.
Sane ne bi nista promijenio, uozbiljite se, momku reprezentacija nista ne znaci.
Pa vidjelo se par centarsuteva sto je bilo da su odmah sanse, Hummels se napromasivao.
Sve ovo ide na dusu Lowa.
Point.

#1136 Re: Grupa F - Njemačka, Meksiko, Švedska, Južna Koreja

Post by Point. »

Slinojed mora po svim zakonima poznatim čovječanstvu dobitu otkaz već sutra. Jebena ubleha, biti zadnji u ovakvoj grupi ne bi uspio ni Baždarević.
Locked