Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Nadzorna_ploca

#1126 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Nadzorna_ploca »

hrasno38 wrote:
Nadzorna_ploca wrote:Ne morate ko papagaji ponavljati da nije top klasa. To znamo. Ali je za koplje iznad svih nasih golmana. Seha odigra sezonu karijere i zavrsi na jebenoj klupi nekog Erzurumspora. Ko da je otisao pusiti nargile a ne igrati lopte. Ne valja nam ovo sa golmanima nikako.
Uuuuuu a Bega brani bas u jakom klubu u picku materinu. Pa covjek je tolike godine u Engleskoj ja ne znam jel odigrao 5 utakmica u nekom evropskom kupu ali medju prvih 11. Branio je u Stoke City koji je tri puta us vojoj istoriji igrao u Evropi ali to je bilo davno prije Begovica. Igra sad za AFC Bournemouth koji nije igrao nikad u Evropi. U Chelziju je grijao klupu toliko da je hemroide fasovao. OK ne kazem Engleska je to bez daljnjeg, jake utakmice ali i za njega vazi da nesto valja igarao bi u ozbiljnijem klubu.
Pasa moj, dobar si lik ali pravac wc umi se i lezi. I kao takav gore nabrojan je doktor za sve nase golmane.
Edin H.

#1127 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

Je li se to zabporavilo kada se Pulis naljutio na Begovica kada je odbio da brani protiv Shrewsbury Town-a u kupu? :D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1128 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by hrasno38 »

Nadzorna_ploca wrote:
hrasno38 wrote:
Nadzorna_ploca wrote:Ne morate ko papagaji ponavljati da nije top klasa. To znamo. Ali je za koplje iznad svih nasih golmana. Seha odigra sezonu karijere i zavrsi na jebenoj klupi nekog Erzurumspora. Ko da je otisao pusiti nargile a ne igrati lopte. Ne valja nam ovo sa golmanima nikako.
Uuuuuu a Bega brani bas u jakom klubu u picku materinu. Pa covjek je tolike godine u Engleskoj ja ne znam jel odigrao 5 utakmica u nekom evropskom kupu ali medju prvih 11. Branio je u Stoke City koji je tri puta us vojoj istoriji igrao u Evropi ali to je bilo davno prije Begovica. Igra sad za AFC Bournemouth koji nije igrao nikad u Evropi. U Chelziju je grijao klupu toliko da je hemroide fasovao. OK ne kazem Engleska je to bez daljnjeg, jake utakmice ali i za njega vazi da nesto valja igarao bi u ozbiljnijem klubu.
Pasa moj, dobar si lik ali pravac wc umi se i lezi. I kao takav gore nabrojan je doktor za sve nase golmane.
Na osnovu cega? Ma u stvari dzaba je sva prica golmani reprezentacije su sada Sehic, Piric i Kjosevski i sto bi rekao jedan brko "kjaj pjice". Kao sto je i rekoa Robi nije Begovic otpisan ali za ovaj ciklus od dvije utakmice jeste.
zlajapravaraja

#1129 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by zlajapravaraja »

dječak sa šibicama wrote:ne znam je li pametan potez, ali nasla se dva ovna na brvnu, sa tim sto ovan robert ovog drugog moze skinuti sa brvna
Može se Begoviću samo sageti i popušiti kurac. Zna se u Bosni i Hercegovini vrlo dobro ko je Asmir Begović, a to je između ostaloga jedan od likova koji sebi smije birati utakmice. I kapak.

Ja sam Robija gurao još prije Baždarevića, idokaz je ovaj forum, ali mu je ovo sa Begovićem i Hajrovićem u životnoj formi skoro pa neoprostivo.

Koji mu je kurac?
Nadzorna_ploca

#1130 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Kako ba na osnovu cega? Lik brani jebenih 200+ utakmica u jednoj od najjacih liga na svijetu, napravio transfer u Chelsea gdje je neko procjenio da im moze biti od koristi. I evo i dan danas brani u solidnoj premijerligaskoj ekipi. Sta je jebeni Sehic uradio naspram toga? Potuca se po znj ligama i napravi jebeni transfer u zenitu karijere u turski klub i sjedi na klupi.
Sta je uradio bilo koji drugi golman?
Jebe mi se za Begovica i za Sehica ali ne mogu mu papuce skinuti.
hrasno38

#1131 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by hrasno38 »

zlajapravaraja wrote:
dječak sa šibicama wrote:ne znam je li pametan potez, ali nasla se dva ovna na brvnu, sa tim sto ovan robert ovog drugog moze skinuti sa brvna
Može se Begoviću samo sageti i popušiti kurac. Zna se u Bosni i Hercegovini vrlo dobro ko je Asmir Begović, a to je između ostaloga jedan od likova koji sebi smije birati utakmice. I kapak.

Ja sam Robija gurao još prije Baždarevića, idokaz je ovaj forum, ali mu je ovo sa Begovićem i Hajrovićem u životnoj formi skoro pa neoprostivo.

Koji mu je kurac?
Po cemu mu Robi moze popusiti kurac. Prvo Robi je za njegaq fudbalska zvijezda nad zvijezdama i on za jos 5 zivota nece postici ono sto je Robi u fudbalu. kao drugo eto vidis da ne moze birati utakmice jer ocito je da Robi ne jebe zvijezde i sutra ako se desi treba da uradi i Edinu i Pjani i svakome. Nema bolan zasluznih u profesionalnom fudbalu...zato se i zove profesionalni. I kao trece ponovit cu da Begovic aposlutno svojim odosadasnjim odbranama nije zasluzio status nedodirljivog ali sa ljuddskim osobinama jeste bez daljnjeg.
Edin H.

#1132 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

Nadzorna_ploca wrote: Jebe mi se za Begovica i za Sehica ali ne mogu mu papuce skinuti.
Da Begovic ne zajebava, zajebava, ali to je to. Prevelika je razlika u klasi a se sa tim igras.

A stvarno i ovo sa Izetom, valjda mu vokri sto se momak probio do prvog tima u Dinamu, gdje on nije mogao.
Point.

#1133 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Point. »

Nadzorna_ploca wrote:
hrasno38 wrote:
Da je Sehic ponikao u bordo dresu kurac moj bi sad on pisao ovako za Begovica. I Stoke i Bournemouth su Real i Barca za sve i jedan žnj klub za koji je Sehic nastupao. Sto rece odigra sezonu zivota i zavrsi u nekom bezvezesporu i to jos na klupi. Begovic vec 8 godina brani u najjacoj ligi svijeta sa preko 200 utakmica i onda ga delegati omlazavaju sta ce on. Svaki klub u Engleskoj je ozbiljan klub.
hrasno38

#1134 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by hrasno38 »

Nadzorna_ploca wrote:Kako ba na osnovu cega? Lik brani jebenih 200+ utakmica u jednoj od najjacih liga na svijetu, napravio transfer u Chelsea gdje je neko procjenio da im moze biti od koristi. I evo i dan danas brani u solidnoj premijerligaskoj ekipi. Sta je jebeni Sehic uradio naspram toga? Potuca se po znj ligama i napravi jebeni transfer u zenitu karijere u turski klub i sjedi na klupi.
Sta je uradio bilo koji drugi golman?
Jebe mi se za Begovica i za Sehica ali ne mogu mu papuce skinuti.
ma boli me kurac da je branio 1000 utakmica u Engleskoj i to za MU ako je u reprezentaciji supalj ko svicarski sir. Ista prica ko za Pjanica i Kolasinca.....u klubovima odlicni, fantasticni a u reprezentaciji karine. Zato sam i rekao da se 100% slazem sto je pozvao Sarica jer decko je u svim utakmicama u kojima je igrao za reprezentaciju izgarao i nije iznevjerio. Jebali vas vise klubovi....daj to sto u klubovima radis i u reprezentaciji. Kad je Pjanic pokazao vise od 50% onoga sto pokazuje u Juventusu??? vazda mu se naslo neko mudo da jku smeta...te mu smeta Miske...te mu smeta Medo....te ovo te ono.
Jebeni Sehic za razliku od "kralja" Begovica ima makar jedno priznanje u zivotu a to je da je bio najbolji golman grupne faze lige prvaka 2017/2018! Begovic to ne moze ni u msilima jer njegovi klubovi ne igraju u Evropi ali evo mogao je u Engleskoj biti makar jednu sezonu medju 2-3 prva golmana ali nema ga ni na mapi. Igra i Besic u Engleskoj pa sta?? Igrat u Engleskoj je ono sto je igrao Edin da iza tebe ostane nekakav trag....pa i kad odes iz kluba navijaci skandiraju tvoje ime!
Nadzorna_ploca

#1135 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Edin H. wrote:
Nadzorna_ploca wrote: Jebe mi se za Begovica i za Sehica ali ne mogu mu papuce skinuti.
Da Begovic ne zajebava, zajebava, ali to je to. Prevelika je razlika u klasi a se sa tim igras.

A stvarno i ovo sa Izetom, valjda mu vokri sto se momak probio do prvog tima u Dinamu, gdje on nije mogao.
Ma neka neko od ovih uticajnijih izlobira neki poziv ili sastanak. :mrgreen:
Glupost je da se ovako zavrsi prica. Asmir nam treba, treba nam i Robi sa cvrstom rukom ali ovo je mozda i zadnja prilika da ova generacija nesto uradi. Svaki kvalitetan igrac je bitan.
hrasno38

#1136 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by hrasno38 »

Point. wrote:Da je Sehic ponikao u bordo dresu kurac moj bi sad on pisao ovako za Begovica. I Stoke i Bournemouth su Real i Barca za sve i jedan žnj klub za koji je Sehic nastupao. Sto rece odigra sezonu zivota i zavrsi u nekom bezvezesporu i to jos na klupi. Begovic vec 8 godina brani u najjacoj ligi svijeta sa preko 200 utakmica i onda ga delegati omlazavaju sta ce on. Svaki klub u Engleskoj je ozbiljan klub.
jarane koje ti nebuloze valjas to je necuveno!!! Quarbag ima odigranih 96 utakmica u evropskim kupovima i od toga 30 u ligi prvaka a Stoke i Bournemouth ni jednu jedinu u LP i 5-6 sve ukupno u svojoj istoriji ostalih evropksih nastupa!!! Nema veze bolan nebio Sehic i Zeljo jer isto bih pisao da je u pitanju Sehic iz Sarajeva. pa evo ja sam jedan od rijetkih koji odobrava pozivanje Sarica. Nije Begovoceva jedinica zapecacena jer svojim odbranama u repreznetaciji to nije zasluzio i to je poenta svega. Treba dati priliku i Sehicu i Piricu i Ako se ukaze prilika i Kjosevskom mada on po meni treba jos pure dosta da pojede. Jel neko kriv FK Sarajevu sto ne izbacuje kvalitetne golmane?
hrasno38

#1137 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by hrasno38 »

Nadzorna_ploca wrote:
Edin H. wrote:

Ma neka neko od ovih uticajnijih izlobira neki poziv ili sastanak. :mrgreen:
Glupost je da se ovako zavrsi prica. Asmir nam treba, treba nam i Robi sa cvrstom rukom ali ovo je mozda i zadnja prilika da ova generacija nesto uradi. Svaki kvalitetan igrac je bitan.
Ama nigdje Robi ni slovom nije izrekao da ga je otpisao nego da ga nije pozvao za ove dvije utakmice. Vidjet cemo kad objavi spisak za sljedece dvije. Sehic ima priliku da mu preuzme jedinicu a ako usere onda boze moj......
Edin H.

#1138 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

hrasno38 wrote:
Ama nigdje Robi ni slovom nije izrekao da ga je otpisao nego da ga nije pozvao za ove dvije utakmice. Vidjet cemo kad objavi spisak za sljedece dvije. Sehic ima priliku da mu preuzme jedinicu a ako usere onda boze moj......
Ako zbog tog tvog Sehica bude

vrijeme je da Robi pakuje kofere za Azerbejdzan :oops:
hrasno38

#1139 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by hrasno38 »

Edin H. wrote:
hrasno38 wrote:
Ako zbog tog tvog Sehica bude

vrijeme je da Robi pakuje kofere za Azerbejdzan :oops:
Cuj mog Sehica :?
Edin H.

#1140 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

hrasno38 wrote:
Cuj mog Sehica :?
Dobro i Robijevog. :D

Napenalio se na Begu, a covjek samo sest prijateljskih propustio. :D
Grean

#1141 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Grean »

Edin H. wrote:Da li bi Prosinecki izbacio i Kolasinca da se nije sam povrijedio, jer je i Kolasinac izbjegao prijateljske utakmice?
I nije kakav igrac, i za njega vazi ono ko’ i za Begovica, da ga neko gleda kako ga Kipranin prodje i asistira za gol pomislio bi da je igrac iz nase lige :D

Salu na stranu, ok igrac ili dobar za nase uslove ali kao i Bega u trokutu BiH i nasoj dijaspori njegov stvarni kvalitet je povecan na trecu od strane prosjecnog Bosanca.
Tromblon

#1142 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Tromblon »

Svako odgovara za dvije postupke. Tako dada Bega, a odgovarat ce I zvezdin EDIT: Pretjeruješ. Begi se Sa obilo o glavu glumatanje. Vidjet cemo hoce li ljubimcu marakane.

Sa drugs strane nemoguce je staviti znak jednakosti izmedju Begine I Sehine karijere. Begi je ulaz u Englesku obezbijedila kanadska reprezentacija. Pokazao I opravdao kvalitet. Traje deset godina I samo neznalica moze dovoditi njegov kvalitet u pitanje.

Seha produkt bh. reale. Lijeve lige, lijevi klubovi. Nije uspio u karijeri imati sekund srece da zavrsi bilo gdje na zapadu. Po mom misljenju trebao biti bolji golman nego sto je sada.

Imamo golmana iz engleske I rezervu iz nekog anonimnog turslog kluba. Samo budala ili menadzer ili familija moze tvrditi da je ovaj drugi bolji.
Point.

#1143 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Point. »

hrasno38 wrote:
Point. wrote:Da je Sehic ponikao u bordo dresu kurac moj bi sad on pisao ovako za Begovica. I Stoke i Bournemouth su Real i Barca za sve i jedan žnj klub za koji je Sehic nastupao. Sto rece odigra sezonu zivota i zavrsi u nekom bezvezesporu i to jos na klupi. Begovic vec 8 godina brani u najjacoj ligi svijeta sa preko 200 utakmica i onda ga delegati omlazavaju sta ce on. Svaki klub u Engleskoj je ozbiljan klub.
jarane koje ti nebuloze valjas to je necuveno!!! Quarbag ima odigranih 96 utakmica u evropskim kupovima i od toga 30 u ligi prvaka a Stoke i Bournemouth ni jednu jedinu u LP i 5-6 sve ukupno u svojoj istoriji ostalih evropksih nastupa!!! Nema veze bolan nebio Sehic i Zeljo jer isto bih pisao da je u pitanju Sehic iz Sarajeva. pa evo ja sam jedan od rijetkih koji odobrava pozivanje Sarica. Nije Begovoceva jedinica zapecacena jer svojim odbranama u repreznetaciji to nije zasluzio i to je poenta svega. Treba dati priliku i Sehicu i Piricu i Ako se ukaze prilika i Kjosevskom mada on po meni treba jos pure dosta da pojede. Jel neko kriv FK Sarajevu sto ne izbacuje kvalitetne golmane?
Jedini koji valja nebulize ovdje si ti. Sad su odjednom jebene evropske utakmice najbitnije. Porediš jednog golmana koji je godinama standardan u najjačoj ligi svijeta sa nekim koji se vukao po Azerbejdžanu i ligi koja nije jača od 3 engleske lige. I koji u zenitu karijere grije klupu u nekom popišanom kurčesporu.

I Šehić ima 6 odigranih CL utakmica, Asmir 5. Kad već igraš na tu kartu.
Last edited by Point. on 24/08/2018 11:07, edited 1 time in total.
solo2

#1144 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by solo2 »

Meni Šehić bolji i sigurniji tamam da brani u Vrbanjusi a Begovic u Baceloni - ne sjecam se da je Šehić branio utakmicu a da smo izgubili - a Begovic se naprimao pacerskih golova u reprezentaciji hejbet, u toliko utakmica koliko je branio ne sjecam se da nas je ikad izvadio svojim odbranama ko Hasagic nekad’ - helem Šehić bolji a zajebi pricu gdje ko brani, pogledati utakmicu iz prosle sezone kada je imao 22 odbrane protic Atl Madrida - tu bi Begovic primio petaka ko nista.

BTW - pitar sam
Tomahawk11
Globalni moderator

#1145 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Tomahawk11 »

Šehić je branio 12 utakmica za reprezentaciju, većinom prijateljske.
Begović 61.
Poznato je da nama ne valja onaj ko nam brani, zaboravljamo kakve smo sve golmane imali na golu, ne valja nam golman iz EPL :-)
Ne kontam kako Šehića nisu snimili toliki skauti, igrao LP, proglašen golmanom grupne faze i završiš u Erzurum, pa kako :?
Onda mu ne valja taj agent, nek ga otpusti, nek nađe drugog.
Ne možeš biti rezerva u Erzurum i reprezentativni golman :roll:
JThomas

#1146 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by JThomas »

svakako nije riječ o odluci zato što smatra da je šehić bolji golman. to je tako i rečeno. ali bolji nego što mu biografija govori sigurno jeste, nego otišao gdje se preplaćuje. k'o što se ne može potcjenjivati engleska liga ne može se ni liga šampiona. kakva imena (klubova) danas do nje ne mogu da dobace.
insomnia78

#1147 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by insomnia78 »

Oćerati Thompsonovog fana jos danas
Tomahawk11
Globalni moderator

#1148 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Tomahawk11 »

Mogli bi se i dogovoriti koje je, Thompsonov fan ili Zvezdin četnik?
Ako ne možete, onda bi mi ostali o fudbalu, o tome možete i na politici.
insomnia78

#1149 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by insomnia78 »

To dvoje ne iskljucuje jedno drugo possbno u BiH
JThomas

#1150 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by JThomas »

dva komada a ni u jednom "ko nas bre zavadi". ofalio i ti sa formom...
Locked