Dobre analizecyprus wrote:
Belgija će te ponovo razočarati
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Dobre analizecyprus wrote:
Dobar mi dan za fantasy, cekam neke bodoveAmiĐa_Idriz wrote:Odlicno odlicno danas, a sutra ni sekunde obecavajuce
Da je Glik igrao Poljaci ne bi izgbuilizomri wrote:Dobar mi dan za fantasy, cekam neke bodoveAmiĐa_Idriz wrote:Odlicno odlicno danas, a sutra ni sekunde obecavajuce
po mome ukusu, losa utakmica, jedino sto je od tog meca bilo kontre Meksika, Njemci tromi, predvidivi, nikakav raskos u napadu...zomri wrote:Zaboravio si ponajbolju utakmicu prvenstva Njemacka-Meksiko.
Euforičan? Ma jok. U startu sam napisao da u ovoj grupi simpatišem Egipat i Rusiju.karanana wrote:ono kad je neko ljut, nervozan, frustriran....zbog necega - kaze se da je "na aparatima".
kako se kaze obratno od nekog ko je "na aparatima"?
e to je nas tovarish celendzer danas.
Da bi fudbal bio razlog euforije, morali bi šanse da imaju i jedni i drugi, a to nije slučaj. Riječ je o nekim dešavanjima u RL koja, za sada, idu dobro a imaju za mene i my love izuzetno veliki značaj.Challenger_ wrote:Za Rusiju i Egipat u ovoj grupi.

Sjecas li se jedne utakmice na kosevu kad je sudija poslao torlaka da presvuce gace u svlacionicu. Tad su se ispred sudije poredali svi igraci pokazujuci mu da im je ista boja kao sedinu, al je ipak samo njega poslao da se presvuce.Muhamed Đakmić wrote:Evo nešto što možda niste znali.
https://sportsport.ba/fudbal/zasto-sudi ... ace/280353
Stvarno ne volim na ovakav način kritikovati nikoga, ali čemu ovo? Kakvu ovaj publiku želi da stekne, nikako mi nije jasno.
Lista najboljih strijelaca:jeza u ledja wrote:Jbt koliko je golova palo iz slobodne igre?Imal dze statistika?
Penali, rekordno. Autogolovi, bilo bar 3 mescini. Bila su i bar 2 gola iz slobodnjaka. Koliko golova je palo iz igre, a da nije frljoka?![]()
Jebote svima stisla guza. Jebote fudbal, ako si jaci igraj na pobjedu, ne nesto taktika vamo tamo.
Vidis da ne ide.
Mislim da je igrač Radnika iz BN na jednoj dobio žuti jer je imao gaće druge boje. To mu bio drugi i automatski dobije crveni. Cak je i Boro komentarisao tu situacijual-em wrote:Sjecas li se jedne utakmice na kosevu kad je sudija poslao torlaka da presvuce gace u svlacionicu. Tad su se ispred sudije poredali svi igraci pokazujuci mu da im je ista boja kao sedinu, al je ipak samo njega poslao da se presvuce.Muhamed Đakmić wrote:Evo nešto što možda niste znali.
https://sportsport.ba/fudbal/zasto-sudi ... ace/280353
Stvarno ne volim na ovakav način kritikovati nikoga, ali čemu ovo? Kakvu ovaj publiku želi da stekne, nikako mi nije jasno.