U narednih 10 godina ako prodje ova apelacija u vezi kluba Srba.DonieBrasco wrote:Bice zestoko u narednih desetak dana !
Dan (i) nakon referenduma u RS
-
statixx
#1126 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
-
statixx
#1128 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Ovo ono ko u Muckama, kada Del Boj prica Rodniju o starom, pa veli da su cesce vidjali Halijevu kome tu.arzuhal wrote: 'vako nešto se urijetko na dunjaluku bijelom pojavi da moreš vidit, k'o 'alejeva kometa..
- BHCluster
-
zavrzlama
#1130 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
ivanic je recimo 10x opasniji za bih od dodika.....najbolja moguca varijanta je pobjeda snsd u vecini opstina...dodikov pad ide u korist destrukcije bih...arzuhal wrote:To mi, uglavnom svi znamo, kao i mantru isfrustriranih republikosrpskijanaca "i poslije Dodika - Dodik!", ali ja stvarno mislim da će se barem malo pomučiti da nađu komad bukovine kaki je naš Dodo, 'vako nešto se urijetko na dunjaluku bijelom pojavi da moreš vidit, k'o 'alejeva kometa...Našpa generacija je blagoslovljena da smo ovo uživo vidjeli, joj kako će nam zavidit generacije buduće što će o tome samo čitati i gledati video zapise...zavrzlama wrote:dodik je nevazan faktor u ovoj igri....njegovo ponasanje samo ukazuje na put kojim ce ici srbiijanska politka u budnocnosti.
srbija ce pustiti dodika da sto vise srbi zamrze bih i bosnjake i onda ce dodika zamijeniti novim namazanim dodikom.....nema nazad velikosrbi idu do kraja....sve izmedju je iscekivanje povoljnog trenutka za prakticnu secesiju...
-
L u c i f e r
#1131 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
zavrzlama wrote:ivanic je recimo 10x opasniji za bih od dodika.....najbolja moguca varijanta je pobjeda snsd u vecini opstina...dodikov pad ide u korist destrukcije bih...arzuhal wrote:To mi, uglavnom svi znamo, kao i mantru isfrustriranih republikosrpskijanaca "i poslije Dodika - Dodik!", ali ja stvarno mislim da će se barem malo pomučiti da nađu komad bukovine kaki je naš Dodo, 'vako nešto se urijetko na dunjaluku bijelom pojavi da moreš vidit, k'o 'alejeva kometa...Našpa generacija je blagoslovljena da smo ovo uživo vidjeli, joj kako će nam zavidit generacije buduće što će o tome samo čitati i gledati video zapise...zavrzlama wrote:dodik je nevazan faktor u ovoj igri....njegovo ponasanje samo ukazuje na put kojim ce ici srbiijanska politka u budnocnosti.
srbija ce pustiti dodika da sto vise srbi zamrze bih i bosnjake i onda ce dodika zamijeniti novim namazanim dodikom.....nema nazad velikosrbi idu do kraja....sve izmedju je iscekivanje povoljnog trenutka za prakticnu secesiju...
-
palermo
#1132 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
,zavrzlama wrote:
ivanic je recimo 10x opasniji za bih od dodika.....najbolja moguca varijanta je pobjeda snsd u vecini opstina...dodikov pad ide u korist destrukcije bih...
kakav bolan Ivanić, potrošena politička figura.....
Jedina opasnost možemo mi biti sami sebi.....ako imamo dovoljno volje i želje da branimo Bosnu I Hercegovinu, mi ćemo je odbraniti.....
Dodikov pad ide u koristi zdrave pameti, a mi smo, u ovom trenutku na strani zdrave pameti i razuma...
- bh.tornjak
#1133 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
@zavrzlama
jedan od rijetkih koji razmisljaju puno sire i mnogo dalje unapred ...

PS.
kako su glasale sudije....mislim, koliki je bio omjer golova
jedan od rijetkih koji razmisljaju puno sire i mnogo dalje unapred ...
PS.
kako su glasale sudije....mislim, koliki je bio omjer golova
-
zavrzlama
#1134 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
bh.tornjak wrote:@zavrzlama
jedan od rijetkih koji razmisljaju puno sire i mnogo dalje unapred ...![]()
![]()
-
prog321
#1135 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Dodo je apsolutna ksenofobicna sirovina koji je izgubio osjećaj za realnost i u svojoj sizofreniji povlači u ponor svoj narod kao i sve nas u ovoj državi.
Ako završi kako mislim da će zavrsiti onda će sljedeći pijun Beograda barem privremeno da poklopi uši dok BiH u međuvremenu udje u EU i Nato.
Poslije tog prdenje iz Beograda bit će nebitno.
Ako završi kako mislim da će zavrsiti onda će sljedeći pijun Beograda barem privremeno da poklopi uši dok BiH u međuvremenu udje u EU i Nato.
-
zavrzlama
#1136 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
.
Last edited by zavrzlama on 30/09/2016 20:21, edited 1 time in total.
-
zavrzlama
#1137 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
zavrzlama wrote:oni koji dodju umjesto dodika ce bas imati kredt kod zapada da kazu: nemojte zuriti sa nato vidite da smo narod pridobili da okrene dodiku ledja,inace cemo izgubit pojerenje i podrsku istog.....i tako zavlacit mz par godina,kad zapad shvati igru dodikovi zamjnici ce postati isti ili gori od dodika..stara srpska skola...prog321 wrote:Dodo je apsolutna ksenofobicna sirovina koji je izgubio osjećaj za realnost i u svojoj sizofreniji povlači u ponor svoj narod kao i sve nas u ovoj državi.
-
prog321
#1138 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Obojica špekulišemo . Niko od nas ne zna tačno šta će biti.
Uglavnom, Dodo je ispričana priča i vrijeme je da ide.
Ako se njegov politički pogreb pravilno uradi sljedeći koji dodje morat će tapkat na prstima.
Ako se njegov politički pogreb pravilno uradi sljedeći koji dodje morat će tapkat na prstima.
-
L u c i f e r
#1139 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
jbg
onda najbolje da su nam ostali raso i rale
svi su znali kaka su govna
onda najbolje da su nam ostali raso i rale
svi su znali kaka su govna
- muha_sa
#1140 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
poslije Laktašenko novi Laktašenko----ista matricaprog321 wrote:Obojica špekulišemo . Niko od nas ne zna tačno šta će biti.
-
zavrzlama
#1141 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
tacno se zna cilj srpske politike...spekulisat se moze samo o timingu realizacije tog krajnjeg cilja...prog321 wrote:Obojica špekulišemo . Niko od nas ne zna tačno šta će biti.
- muha_sa
#1142 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
zavrzlama wrote:tacno se zna cilj srpske politike...spekulisat se moze samo o timingu realizacije tog krajnjeg cilja...prog321 wrote:Obojica špekulišemo . Niko od nas ne zna tačno šta će biti.
jasno ko dan
- bh.tornjak
#1143 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
u velikoj vecini tvojih postova sam se slagao....ali...ovaj put ne...zavrzlama wrote:zavrzlama wrote:oni koji dodju umjesto dodika ce bas imati kredt kod zapada da kazu: nemojte zuriti sa nato vidite da smo narod pridobili da okrene dodiku ledja,inace cemo izgubit pojerenje i podrsku istog.....i tako zavlacit mz par godina,kad zapad shvati igru dodikovi zamjnici ce postati isti ili gori od dodika..stara srpska skola...prog321 wrote:Dodo je apsolutna ksenofobicna sirovina koji je izgubio osjećaj za realnost i u svojoj sizofreniji povlači u ponor svoj narod kao i sve nas u ovoj državi.
zapad se vise ne da "izlevatiti".....Dodik ih je izigro....i njegovu su igru davno procitali....kasno,ali je ta politika ogoljena..
mnogo su ulozili u njega....i zivaca i vremena i novaca
sad je prica skroz drugacija...
onaj ko naslijedi Dodika nema "manevarskog" prostora jer nasledjuje ruinu....potroseni su i diplomatski...i politicki....i ekonomski tj. u svakom smislu.....i tu ce bit pomoci na kapaljku i onoliko koliko bude kooperativan...
prilika je idealna da PRO BiH snage krenu u agresivniju politicku ofanzivu i ja vjerujem da ce to zapad pratiti svojom diplomatijom i da ce ih podrzavati u svakom smislu...
- BayrakTB
#1144 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Ali kada će onda pro rs snage pokušati sa nečim radikalnijim? Ne mogu da vjerujem da će tako lahko obrisati analne otvore stranicama načertanija i nekim drugim sredstvima voditi svoje ideološke bitke... A bio sam uvjeren da nije, i da nikad neće biti situacija bliža novim rafalanjima i devedesetim nego što je to bilo sada u ovom periodu. 
-
L u c i f e r
#1145 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
njihovo je da pokusavaju da nas sjebu
nase je da im jebemo mater
its a circle of life
djes legalista
nisam te prepozno:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/karan-od ... /160930095

nase je da im jebemo mater
its a circle of life
djes legalista
nisam te prepozno:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/karan-od ... /160930095
-
pemanapemani
#1146 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
arzuhal wrote:To mi, uglavnom svi znamo, kao i mantru isfrustriranih republikosrpskijanaca "i poslije Dodika - Dodik!", ali ja stvarno mislim da će se barem malo pomučiti da nađu komad bukovine kaki je naš Dodo, 'vako nešto se urijetko na dunjaluku bijelom pojavi da moreš vidit, k'o 'alejeva kometa...Našpa generacija je blagoslovljena da smo ovo uživo vidjeli, joj kako će nam zavidit generacije buduće što će o tome samo čitati i gledati video zapise...zavrzlama wrote:dodik je nevazan faktor u ovoj igri....njegovo ponasanje samo ukazuje na put kojim ce ici srbiijanska politka u budnocnosti.
-
155_mm
#1147 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
da je neko rekao da ce micko ovakvim rijecima zavrsiti predizbornu kampanju 2016 proglasili bi ga ludim ovdje na forumu."Mi nikoga ne ugrožavamo u BiH, niti smo pretnja miru i teritorijalnom integritetu BiH. Samo smo iskoristili svoje demokratsko pravo da se izjasnimo o svom državnom prazniku", rekao je Dodik, preneli su banjalučki mediji pozivajući se na Srnu.
- bh.tornjak
#1148 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
jest da je OFF....ali da se vidjeti da cetalji polako mijenjaju taktiku...
Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je da je policija podnela krivičnu prijavu bijeljinskom Okružnom tužilaštvu protiv Orića za ubistva, silovanja i pljačku, uglavnom pripadnika bošnjačkog naroda za vreme rata na području Srebrenice.
novi nacin negiranja genocida....
pripadnici ABiH su ubijali,silovali i pljackali vlastiti narod.....cetnici su ih branili od pomahnitalih hordi
Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je da je policija podnela krivičnu prijavu bijeljinskom Okružnom tužilaštvu protiv Orića za ubistva, silovanja i pljačku, uglavnom pripadnika bošnjačkog naroda za vreme rata na području Srebrenice.
novi nacin negiranja genocida....
pripadnici ABiH su ubijali,silovali i pljackali vlastiti narod.....cetnici su ih branili od pomahnitalih hordi
-
artime
#1149 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Je li vrijeme da se i ovaj Lukač makne?
-
155_mm
#1150 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
posto je manje vise svima jasno da je pokusaj odcjepljenja samo pitanje vremena mislim da bi oni koji ne planiraju kod erdogana u sator ili nisu sigurni da ce uspijeti da doguraju do istog trebali da se pripremaju za dan D. naravno sve mora biti legalno i u skladu sa zakonom.
predlazem masovno uclanjivanje u lovacka drustva uz nabavku poluautomatskog lovackog karabina. cak predlazem proizvodjnju tih karabina u BiH. vjerujem da je trziste zagarantovano za nekoliko desetina hiljada komada. evo primjera tih karabina i ponude zastave iz kragujevca.

mislim da je neko na temi o referendumima pominjao da je bilo vijesti u srbijanskim mediima o lovackim drustvima oko sarajeva.
vjerujem da ni gandijevci nemaju nista protiv mog prijedloga jer se ipak radi o sportskim aktivnostima.
znaci sve ispod 50.000 lovaca sa poluautomatskim lovackim karabinom bi bio podbacaj.
predlazem masovno uclanjivanje u lovacka drustva uz nabavku poluautomatskog lovackog karabina. cak predlazem proizvodjnju tih karabina u BiH. vjerujem da je trziste zagarantovano za nekoliko desetina hiljada komada. evo primjera tih karabina i ponude zastave iz kragujevca.

mislim da je neko na temi o referendumima pominjao da je bilo vijesti u srbijanskim mediima o lovackim drustvima oko sarajeva.
vjerujem da ni gandijevci nemaju nista protiv mog prijedloga jer se ipak radi o sportskim aktivnostima.
znaci sve ispod 50.000 lovaca sa poluautomatskim lovackim karabinom bi bio podbacaj.