Balkanski nazovi "youtuberi"

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Frenk_1

#1126 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Frenk_1 »

Ljubomora? aj slomi Omci prvo :D[/quote]

Što bi bio ljubomoran na ta dva mentola? :lol: :lol:
Naučio frajer šta znači riječ "kmet", pa sad svakog naziva tako, jbg, širok mu vokabular.[/quote]

uz jedinu razliku što oni od tog "vokabulara" uzimaju par milja mjesečno i imaju tonu pristalica iza sebe[/quote]

Pa eto dokaz koliko su ti ljudi operisani od humora. :)
vedadeee11

#1127 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by vedadeee11 »

[yt]HksYlHE6CU0[/yt]
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#1129 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Jimmy McNulty »

cassius wrote:gdje ste babiloooncii...

Treba organizovat neki poseban Specijalni odred Policije koji će samo ići i mlaviti ovakve debile.
triconja

#1130 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by triconja »

Jimmy McNulty wrote:

Treba organizovat neki poseban Specijalni odred Policije koji će samo ići i mlaviti ovakve debile.
More, a zvat ce se jahaci magle :lol: :lol: :lol:

Nurudin
Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.

#1132 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Nurudin »

triconja wrote:
Jimmy McNulty wrote:

More, a zvat ce se jahaci magle :lol: :lol: :lol:

Toliko je glup da fascinira
Frenk_1

#1133 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Frenk_1 »

Ljudi moji, odite na nKrkanov video prasak za veš i pogledajte šta ta sracalska armija psuje i kakav uticaj onaj narkoman Vanili ima na vasu djecu. Ne kažem, Krkan je takođe seljacina, ali ja govorim za psovke djece u komentarima tipa:
"je*acu ti majku mrtvu usta, lajkujte sraćale"
"neznaš ti koje sracalska armija, ajmo sracale srusitemu kanal "
"pi*ko jedna, nasao prozivat sracalu, je*em ti majku mrtvu".
Zabranite djeci da gledaju YT, moja preporuka :) :) :)
triconja

#1134 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by triconja »

Frenk_1 wrote:Ljudi moji, odite na nKrkanov video prasak za veš i pogledajte šta ta sracalska armija psuje i kakav uticaj onaj narkoman Vanili ima na vasu djecu. Ne kažem, Krkan je takođe seljacina, ali ja govorim za psovke djece u komentarima tipa:
https://www.youtube.com/channel/UC_SvYP ... J_2ndB02IA

Daj djeci to da gledaju a ne gluposti kakve
Mega Man X

#1135 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Mega Man X »

Frenk_1 wrote:Ljudi moji, odite na nKrkanov video prasak za veš i pogledajte šta ta sracalska armija psuje i kakav uticaj onaj narkoman Vanili ima na vasu djecu. Ne kažem, Krkan je takođe seljacina, ali ja govorim za psovke djece u komentarima tipa:
Baš sam otišao da gledam komentare.. koliko yebene balavurdije od 10 godina na jednom mjestu. Oplakao sam komentarima. :lol:
Frenk_1

#1136 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Frenk_1 »

Mega Man X wrote:
Baš sam otišao da gledam komentare.. koliko yebene balavurdije od 10 godina na jednom mjestu. Oplakao sam komentarima. :lol:[

Kad hoces da se nasmijes, samo odes na kanale koje je onaj narkoman prozivao, upišaš se od smijeha. :lol:
Raigor Stonehoof

#1137 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Raigor Stonehoof »

U svemu ovome ja ne kontam te nekakve armije :lol: "pazi da ti naka armija ne dodje na vrata" :lol: sta i da dodje, trick or treat? :D
dulekrele

#1138 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by dulekrele »

Frenk_1

#1139 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Frenk_1 »

Najjače su mi te armije, u ratu bi umjesto puške koristili tastarure.
Raigor Stonehoof

#1140 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Raigor Stonehoof »

Frenk_1 wrote:Najjače su mi te armije, u ratu bi umjesto puške koristili tastarure.
Kojem crnom ratu, citam komentare, kaze "XY youtubera prate I ONI stariji od 15" :lol:

Sve su to prchuladija sa viskom slobodnog vremena. XY snima videa, nebitno kakvog sadrzaja, i sad bi se neko tukao zato sto mu uvrijede idola :lol:
Frenk_1

#1141 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Frenk_1 »

Raigor Stonehoof wrote:
Frenk_1 wrote:Najjače su mi te armije, u ratu bi umjesto puške koristili tastarure.
Kojem crnom ratu, citam komentare, kaze "XY youtubera prate I ONI stariji od 15" :lol:

Sve su to prchuladija sa viskom slobodnog vremena. XY snima videa, nebitno kakvog sadrzaja, i sad bi se neko tukao zato sto mu uvrijede idola :lol:
Ma i jaa se sprdam, ali nove generacije, po svemu sudeći, će bit opasni debili ;)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1142 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Velkoski »

burekodsira wrote:[youtube]https://.youtube.com/watch?v=X-KOGViuTyE[/youtube]
:shock: :lol:
zetareticula

#1143 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by zetareticula »

Neka se pripaze roditelji cija su djeca fanovi ovih YT ubleka, u mene od sestre maći sjebao preko 1000 KM sa kartice donirajuci nekom kretenu sa YT :lol: :-)
Frenk_1

#1144 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Frenk_1 »

zetareticula wrote:Neka se pripaze roditelji cija su djeca fanovi ovih YT ubleka, u mene od sestre maći sjebao preko 1000 KM sa kartice donirajuci nekom kretenu sa YT :lol: :-)
Auuu :(
Pa ne zna čovjek šta bi mu uradio...
soul_eclipse

#1145 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by soul_eclipse »

Eh da je ovakvi vise klipova ,za*ebancija :D
Mega Man X

#1146 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Mega Man X »

zetareticula wrote:Neka se pripaze roditelji cija su djeca fanovi ovih YT ubleka, u mene od sestre maći sjebao preko 1000 KM sa kartice donirajuci nekom kretenu sa YT :lol: :-)
Mislim da mu je zabranila jedno deset godina da uopšte priđe računaru. :lol:
SanskiBiser

#1147 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by SanskiBiser »

To se vani (USA) cesto desava samo najvise na Twitch i to uzivo mozes pratiti kad klinci doniraju po par puta po 50 ili 100$ samo da bi preko cijelog ekrana vidjeli svoj nick, sliku neku i zvuk, a sve sa "posudjenih" kartica od roditelja pa onda poslije likovi moraju refundirati te pare.
zetareticula

#1148 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by zetareticula »

Neka se pripaze roditelji ovo je stvarno ludost, sreca da je gospođa iz banke zvala i pitala dali se vrsite neke transakcije internetskog placanja i ako moze da dodje u banku na razgovor. Vjerojatno imaju jos ovakvih slucajeva pa se iz tog razloga se obrate klijentima. Sestra kad nije slom dobila kad su joj izlistali izvode sa preko 1000 KM :lol: sad dali su to mjesecne donacije od po 5, 10, 20, 50€ koje automatski skidaju svaki mjesec sa vaseg racuna, a ne primjetite po izvodu ili su dnevne koje su vece npr. od 50, 100, 200€ pripazite se :lol:
SanskiBiser

#1149 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by SanskiBiser »

zetareticula wrote:Neka se pripaze roditelji ovo je stvarno ludost, sreca da je gospođa iz banke zvala i pitala dali se vrsite neke transakcije internetskog placanja i ako moze da dodje u banku na razgovor. Vjerojatno imaju jos ovakvih slucajeva pa se iz tog razloga se obrate klijentima. Sestra kad nije slom dobila kad su joj izlistali izvode sa preko 1000 KM :lol: sad dali su to mjesecne donacije od po 5, 10, 20, 50€ koje automatski skidaju svaki mjesec sa vaseg racuna, a ne primjetite po izvodu ili su dnevne koje su vece npr. od 50, 100, 200€ pripazite se :lol:

Ako je pubertetlija lako je lova mogla zavrsiti na placanje "private shows" na Chaturbate.... :izet: :lol:
Frenk_1

#1150 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"

Post by Frenk_1 »

Pa skoro je onaj Amir Hadzic od nekog frajera preko 400€ zaradio, tj. donacija ta.
Post Reply