Hocemo ono ''stvar ukusa''.konektovan wrote:
Ne znam, malo sam pregledao i mogu reci da mene ovakvi hotelski kompleksi ne privlace nimalo.
Svaka cast svakome, za svoje pare bira ono sto njemu odgovara, ali ja licno ne bi dao pare za ovo.
Naljetovao sam se sirom Europe pa malo i van nje. Drugo je odmor a drugo je ''za odmor''. Nekada uzmem odmor da malo proputujem i vidi svijeta. Tada mi nije mnogo bitno gdje, kada i koliko dugo cu se zadrzati.
Bio sam i u Spaniji i Francuskoj. Guzva, nocni zivot, uvjek neki pritisak. To mi ne odgovara.
Kada sam prvi put otisao u Tursku rekao sam ''to je to'' za odmarati se. Sve na jednom mjestu a kapije su sirom otvorene za shoping, nocne izlaske, obilaske...ali znas da ti je sve regulisano od ustajanja do lijeganja. I sto je najbitnije. Iskesiras se jednom a sve drugo je na dobrovoljnoj bazi.
Hrana kao hrana. Bitno je da je ima u izobilju a na meni je da zmem sta mi se dopada. Ako nista ne nadjem, imam pravo da narucim veceru u jednom od tri luksuzna restorana pri hotelu.
U svakom hotelu brdo podsjetnica od raznih restorana koji posalju besplatno taxi po tebe.
Hrvatska me smara. Od neuredjenih plaza do konobara po konobama i restoranima.
Probao sam i hotele. Soline, Pelegrin Brela, Horizont B.Voda, Meteor...ali sve je to tanko.
p.s. prije dvije godine u jednoj posluzi na Viru uzimam karton Stele a na kasi druga cijena. ''Izvinite od danas su druge cijene''. Pa gdje to ima. Ne mozes ti zacijeniti da ja ne kupim ali nemoj me praviti budalom.