Sto se tice bdsm i ostalih varijabli, cast svakom, sto ljudi-sto cudi, ali ja stvarno ne razumijem kako nekog bol uzbudjuje?
Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- djevojka bez imena
#1126 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Bogami ko da nikad nisi letio, il dozivjeo da avion uleti u oblake, pa kad te turbulencije protresu, aminas i ucis i one dove za koje nisi ni znao da ih znas, srce stane, ne dises, sex ti nije ni na kraj pameti.
Sto se tice bdsm i ostalih varijabli, cast svakom, sto ljudi-sto cudi, ali ja stvarno ne razumijem kako nekog bol uzbudjuje?
- annoy
#1127 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Jebiga ako te to ne pali tesko je to objasnitidjevojka bez imena wrote:
Puno je to kompleksnije od samog osjecaja fizicke boli, nece me sigurno uzbuditi kad se porezem na papir
-
Klitemnestraaa
#1128 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ovo mi je najdraza scena iz filma ikada i prva recenica je odgovor na tvoje pitanje:annoy wrote:Jebiga ako te to ne pali tesko je to objasnitidjevojka bez imena wrote:
Puno je to kompleksnije od samog osjecaja fizicke boli, nece me sigurno uzbuditi kad se porezem na papirza mene je car u igri davanja i pustanja kontrole
https://m.youtube.com/watch?v=QkbXHb-MH5w.
-
Klitemnestraaa
#1129 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Jos bih da dodam da obozavam adrenalin, generalno tipa sportovi, adrenalinski parkovi i brzina i kod BDSM-a sam primijetila da me adrenalin hvata pa me to uzbudjuje isto kao brza voznja ili vlak smrti recimo.
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#1130 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
supercali wrote: Ako si ateista bog je u tebi vec ubijen
- Euridika
- Globalna šefica
#1131 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Nemam ni ja fetiša. Nemam čak ni nekih osobito neobičnih mjesta na kojima sam se seksala (more ili planina teško da se mogu smatrati baš neobičnim mjestima
).
Što se mašte tiče, zavisi od toga šta može proći pod prljavo. Nemam nekih određenih scenarija u glavi, više mi je to npr. izbor lokacije (neka outdoor varijanta, ali bez egzibiciozma), začinjavanje seksa sa hranom (čokolada, med, voće i sl.) i sl. Od bondage varijanti, OK mi je povez preko očiju (zbog onog efekta iščekivanja, mada se isti ili sličan može postići i seksom u mraku
), vezivanje ruku svilenim šalom djeluje seksi na filmu (nemam pojma kako to funkcionira u stvarnosti, niti da li bih se ikad mogla toliko opustiti). Inače, meni koncept BDSM baš ne leži, jer nisam tip osobe koja pušta kontrolu drugoj osobi. Nemam problema sa slušanjem druge osobe kad je to u formi dogovora ili preporuke, savjeta, ali u formi naredbe - teško. A nemam ni dom sklonosti
.
Što se mašte tiče, zavisi od toga šta može proći pod prljavo. Nemam nekih određenih scenarija u glavi, više mi je to npr. izbor lokacije (neka outdoor varijanta, ali bez egzibiciozma), začinjavanje seksa sa hranom (čokolada, med, voće i sl.) i sl. Od bondage varijanti, OK mi je povez preko očiju (zbog onog efekta iščekivanja, mada se isti ili sličan može postići i seksom u mraku
- djevojka bez imena
#1132 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Klitemnestraaa wrote: Ovo mi je najdraza scena iz filma ikada i prva recenica je odgovor na tvoje pitanje:
Ispitivanje povjerenja ugrozavanjem vitalnih funkcija. Hmmm, had dobro al' bogme je to ekstremizam.
@anooy, pucnes li ti kad njega svega ti?
-
Klitemnestraaa
#1133 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Nije strasno, ne pali uopce bol, vec uzbudjenje prije njega, kad adrenalin pojuri tijelom pa onda se javi iscekivanje, jedva cekas taj moment, a i strah te, ali predajes se potpuno toj osobi da ti radi sta god hoce. I adrenalinskim sportovima ugrozavam svoje zdravlje, i oni su opasni, ali uzivam u tome, ako nisi u tom fazonu tesko je objasniti sta ljude tu privlaci, jednostavno dobar osjecaj da si na samoj granici svojih mogucnosti.djevojka bez imena wrote:Klitemnestraaa wrote: Ovo mi je najdraza scena iz filma ikada i prva recenica je odgovor na tvoje pitanje:
Ispitivanje povjerenja ugrozavanjem vitalnih funkcija. Hmmm, had dobro al' bogme je to ekstremizam.
- annoy
#1134 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Pa, ne, ali ima onih koji su switch i koji uzivaju u obe ulogedjevojka bez imena wrote:
BDSM uopce nije ekstreman, tj. ne mora biti, tu postoji jako puno nijansi
- pukepuke
#1135 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Uhhh, ja mislim da bih mogla biti dom: "Masiraj mi stopala dok ne dobiješ grčeve u rukama"! Pri tom grickam After Eights koje mi je donio 
- Euridika
- Globalna šefica
#1136 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Mene ovo pravo zanima, pa bih te upitala (ako dopuštaš), da li se ovaj D-S odnos sprovodi samo u spavaćoj sobi ili je on osnova cijele veze? I, inače, koliko je teško naći partnera s sličnim afinitetima u vezi, i kako započneš prvi razgovor na tu temu (pretpostavljam da baš i nije jednostavno o ovom pričati na početku, osim ako biraš muškarca iz iste interesne skupine)?annoy wrote:Pa, ne, ali ima onih koji su switch i koji uzivaju u obe ulogedjevojka bez imena wrote:
![]()
BDSM uopce nije ekstreman, tj. ne mora biti, tu postoji jako puno nijansi
- eluna
#1137 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Sta je bilo pitanje - da ne listam sad
Sent from my V7A using Tapatalk
- Euridika
- Globalna šefica
#1138 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Imaš li fetiša, gdje ti je najneobičnije mjesto gdje si se seksala i tvoja najprljavija maštarija. Eto.eluna wrote:Sta je bilo pitanje - da ne listam sad
- eluna
#1139 Re: RE: Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
[emoji23] [emoji23] [emoji102] [emoji102] [emoji102] [emoji102]Euridika wrote:Imaš li fetiša, gdje ti je najneobičnije mjesto gdje si se seksala i tvoja najprljavija maštarija. Eto.eluna wrote:Sta je bilo pitanje - da ne listam sad
Pozivam se na 5. amandman [emoji48]
- Euridika
- Globalna šefica
#1140 Re: RE: Re: RE: Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Živimo u BiH, ne u SAD, ovdje nejma 5-ih amandmana. Ovdje se nije desilo ako se nije ispričalo...[emoji38] [emoji38]eluna wrote:[emoji23] [emoji23] [emoji102] [emoji102] [emoji102] [emoji102]Euridika wrote:Imaš li fetiša, gdje ti je najneobičnije mjesto gdje si se seksala i tvoja najprljavija maštarija. Eto.eluna wrote:Sta je bilo pitanje - da ne listam sad
Poslano s Tapatalka
- eluna
#1141 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Dobro ..... onda se nije desilo [emoji12]Euridika wrote:Živimo u BiH, ne u SAD, ovdje nejma 5-ih amandmana. Ovdje se nije desilo ako se nije ispričalo...[emoji38] [emoji38]eluna wrote:[emoji23] [emoji23] [emoji102] [emoji102] [emoji102] [emoji102]Euridika wrote: Imaš li fetiša, gdje ti je najneobičnije mjesto gdje si se seksala i tvoja najprljavija maštarija. Eto.
Poslano s Tapatalka
- klixoris
#1142 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Sve je dobro dok ne krene koristiti prava iz 2. Amandmana 
-
Nisam_fin
#1143 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
najbolje nista ne pitat.... dobro je ona jedna rekla ovdje prsti od morala, stida i misionarskih poza
- Euridika
- Globalna šefica
#1144 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
A jesi ti Fini nezadovoljan... pa dobio si nekoliko odgovora, više nego na neka pitanja...

- annoy
#1145 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Takav odnos za mene počinje i prestaje u krevetu. Izvan toga, sa svojim partnerom funkcioniram kao i svaki drugi par.Euridika wrote: Mene ovo pravo zanima, pa bih te upitala (ako dopuštaš), da li se ovaj D-S odnos sprovodi samo u spavaćoj sobi ili je on osnova cijele veze? I, inače, koliko je teško naći partnera s sličnim afinitetima u vezi, i kako započneš prvi razgovor na tu temu (pretpostavljam da baš i nije jednostavno o ovom pričati na početku, osim ako biraš muškarca iz iste interesne skupine)?
Ja sam inače tip koji se neće upuštati u seks s nekim ako se prije toga bolje ne upoznamo i ako ne osjetim neku povezanost. A za BDSM je stvarno potrebno jako veliko povjerenje u drugu osobu. Zbog toga ja prvo pričam o seksu a onda ga prakticiram
Muškarcima se uglavnom sviđa ta ideja, ali naći nekog tko je baš u tome i koji to shvaća na jednak način baš nije lako. No, nađe se
Nekako mislim da je puno teže naći muškarca koji bi htio biti sub
- Euridika
- Globalna šefica
#1146 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Prvo, hvala na odgovoru. A da, vjerujem da je potrebno ogromno povjerenje i da se ne možeš tek tako upustiti u odnos bez prethodnog razgovora. Razgovor bi u pravilu trebao prethoditi svakom odnosu, ali ljudi po inerciji idu onom - daj prvo akciju, pa ćemo poslije razmišljati (razgovor na početku ubije volju za akcijom poslijeannoy wrote:Takav odnos za mene počinje i prestaje u krevetu. Izvan toga, sa svojim partnerom funkcioniram kao i svaki drugi par.Euridika wrote: Mene ovo pravo zanima, pa bih te upitala (ako dopuštaš), da li se ovaj D-S odnos sprovodi samo u spavaćoj sobi ili je on osnova cijele veze? I, inače, koliko je teško naći partnera s sličnim afinitetima u vezi, i kako započneš prvi razgovor na tu temu (pretpostavljam da baš i nije jednostavno o ovom pričati na početku, osim ako biraš muškarca iz iste interesne skupine)?
Ja sam inače tip koji se neće upuštati u seks s nekim ako se prije toga bolje ne upoznamo i ako ne osjetim neku povezanost. A za BDSM je stvarno potrebno jako veliko povjerenje u drugu osobu. Zbog toga ja prvo pričam o seksu a onda ga prakticiramNije mi nikakav problem kad dođe vrijeme pokrenuti takvu temu s potencijalnim partnerom i reći mu što volim.
Muškarcima se uglavnom sviđa ta ideja, ali naći nekog tko je baš u tome i koji to shvaća na jednak način baš nije lako. No, nađe se
Nekako mislim da je puno teže naći muškarca koji bi htio biti sub
Možda i ima muškaraca koji bi bili sub, ali da ti to još i otvoreno priznaju...
- cLo
#1147 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Primijetila sam da annoy u sebi ima malo mraka i gotike, tako da mi perfektno uz nju ide. Ja bih se osjecala ponizeno da mi neko veze ogrlicu za cuku, da me tretira kao roba, da puzem na koljenima, ili kako to vec, ne znam, nagadjam. Nemam u psihi tu devijaciju koju bih nahranila tim karafekama, meni dovoljan slucajan dodir muskarca koji mi se svidja da me pokrene.
A za ove "trojke"
-
Nisam_fin
#1148 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
ma ja sam mozda previse razmazen, na drugim forumima su cure/muski ipak otvoreniji i direktniji.Euridika wrote:A jesi ti Fini nezadovoljan... pa dobio si nekoliko odgovora, više nego na neka pitanja...![]()
Do mene je sto sam to ocekivao i ovdje.
- Euridika
- Globalna šefica
#1149 Re: RE: Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ma i ovdje je bilo baš direktnih, doduše uglavnom muških...[emoji4]Nisam_fin wrote:ma ja sam mozda previse razmazen, na drugim forumima su cure/muski ipak otvoreniji i direktniji.Euridika wrote:A jesi ti Fini nezadovoljan... pa dobio si nekoliko odgovora, više nego na neka pitanja...![]()
Do mene je sto sam to ocekivao i ovdje.
Poslano s Tapatalka
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1150 Re: RE: Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Naj smo gori....od sve djeceEuridika wrote: Ma i ovdje je bilo baš direktnih, doduše uglavnom muških...[emoji4]
Poslano s Tapatalka