Sanel Alispahic wrote:sizifinho wrote:vjesalicini komentari po obicaju puni otrova
shvatam da su vam trn u oku ta skupina ljudi koja opstruira vase ciljeve, ali nacin na koji vi pisete o njima - to je horor. Isto kao da sve najgore sto ste iz kuce ponijeli istresete ovdje. Postoji li ikakvog postovanja, ako nista prema sebi.
to je strasno, kako ovaj covjek ne vidi to sta je sve dolazilo od tih ludjaka prvo pretukli su radnike koji samo rade svoj posao, drugo vrijedjali su, prijetili (a ti ko tu nesto sa foruma izdvajas) sve one koji im ne odgovaraju. trece nije niko nista iz kuca ponio pa istresa ovdje nego samo cita sta ti dzukeljupci pisu o djeci kad god neko bude ujedeno... pa onda normalni ljudi kad vide reaguju, kakve se gadosti prosipaju o zrtvi...
tako je, bore se za ideje, a drugi su za to da nema pasa na ulicama od kojih postoji opasnost od ujeda ujeda, infekcija, itd. nije to ideja kako je nazivas nego norma koja se provodi u svim drzavama.
o čemu ti pričaš?
Gdje sam ja napisao ili pokazao da branim te ljude, pa da ti sad meni tu referat praviš? Znam ja šta su oni radili, šta su sposobni uraditi i ne branim ih već pravim observaciju:
- oni su napravili već drugi protest dok opozicija nije ni jedan
[quote="="Sanel Alispahic"]
sizifinho wrote:
Cuj dilDOGovke, i to pet puta napise, svaki put naglasi to DOG (valjda ponosna na to)... svasta.
pa znas li sta oni (dogloversi) pisu po svojim stranicama? zagovaraju ubojstvo nevine djece samo zato jer eto treba psa braniti. to nisi vidio?[/quote]
Čekaj, jesi li mi upravo relativizirao činjenicu da samo zato što su oni neodgojeni, neobrazovani šljam i tako pričaju - opravdano je da i vi tako pričate?
Da, jesi.
I ponovo si tu pokušao nešto zaključiti tipa da ja nemam pojma šta oni pišu po svojim fejsbucima, što je notorna pogreška i samim time laž. Hoćeš li da budeš ozbiljan sagovornik? Nemoj lagat na osnov svojih pretpostavki.
Znam itekako kakve gluposti pišu, bio sam u grupama član jer sam htio biti na raspolaganju ako treba pomoći kome. Vidio sam šta se piše, svađao sam se i eventualno otišao, tako da molim te nemoj idući put pretpostavljati nešto ni opravdavati manjak kulture u jednom taboru samo zato što je drugi tabor isto tako bez kulture.
U suprotnom vas ništa ne razdvaja osim različitih ideja.
Sanel Alispahic wrote:sizifinho wrote:
Vi prosipate otrov po temi i nekim ljudima koji imaju svoje ciljeve i mozda i svoju agendu. Pravite se pametni.
Vjesalica pise kako smrdi i izgleda kao propalica.
slusaj sta god vjesalica napisala, to je
u svrhu civilizacije bez pasa, ujeda i govana na ulici, i ima puno pravo, a ovi aktivisti se bore za sasvim nesto drugo za grad prepun opasnih prljavih pasa.
Ma šta bolan u svrhu civilizacije bez pasa, nemoj lupetat ko maksim po diviziji.
a) vješalica je tu već dugo dugo vremena, piše ovdje od početka na taj način "u svrhu civilizacije bez pasa na ulici" - i šta sad? Je li se išta promijenilo? Ja ne vidim da jeste.
Molim te, udovolji mi i odgovori mi na pitanje:
"Šta je to vješalicin osakaćen vokabular i želja za smišljanjem zajedljivo-pogurljivih nadimaka, učinilo da pomogne cilju civilizacije bez pasa?"
Živo me zanima odgovor.
b) pogledaj malo druge teme, na svakoj temi gdje se vješalica javi priča se apsolutno negativnim jezikom punim prezira prema suparničkoj strani i uvijek uz nadimke i podsmijavanje.
Je li i tamo zagovara nekakvu bolju civilizaciju?
Jadna mi je civilizacija u kojoj su aktivisti mentaliteta kakvog je vješalica pokazala na forumu, jer pojam civilizacija nikako ne ide s njenim ponašanjem.
Boriti se za civilizaciju bez poštovanja, kulture i nekakvog standarda je issto kao i boriti se za mir oružjem.