Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tatarka Džemila prekucala.
Australija me oduševila, prelijepa pjesma, prelijep vokal, i zgodna Korejka.
Belgija isto dosta dobra i lijepa pjesma, disko stvar, otkvačen ples, mislim da ako prođu u finale da ću halalit poziv za ovu đevojčicu.
Gruzijska psihodelija isto zanimljiva.
Salama Poli iz Bugarske zanimljiva pjesma ali ono sa svijetlećim nogavicama me ubilo u pojam da sam i zaboravio pjesmu no vidim noge ko da su ruke od saobraćajnog policajca negdje iza 12 kod Vranduka.
Ma hajde Izrael i nekako,duže vrijemeveć se šlepaju uz Evropu i u muzici a pogotovo u sportu ali Australija ?
ja majkemi konto reče Austrija,pogledam bolje kad Aboridžini drevni evropski narod
Ma hajde Izrael i nekako,duže vrijemeveć se šlepaju uz Evropu i u muzici a pogotovo u sportu ali Australija ?
ja majkemi konto reče Austrija,pogledam bolje kad Aboridžini drevni evropski narod
Kada bude čitanje bodova iz BiH, komentator koji bude čitao u ime BHRT će prije bodova reći "ovaj prenos su omogućili redovne platiše RTV pretplate, plaćajte RTV pretplatu" i sve uredno sa onim BHRT bedžom što ni dan danas ne znam šta piše na nj.
Krokodajl wrote:Kada bude čitanje bodova iz BiH, komentator koji bude čitao u ime BHRT će prije bodova reći "ovaj prenos su omogućili redovne platiše RTV pretplate, plaćajte RTV pretplatu" i sve uredno sa onim BHRT bedžom što ni dan danas ne znam šta piše na nj.
Nisu omogućili pretplatnici. BHRT je obavijestio EBU dva dana prije prijenosa da nema 4000 maraka da plati prijenos, pa se organizovala humanitarna akcija sponzora za BiH.
Niemand wrote:Meni je to fakat glupo. Ono, glasas prema nekim 10 mjerilima mjesto prema zaslugama. Zasto ne 12 bodova za australiju? Nije u komsiluku il?
Bas bezveze vala. I papanski.
Mene da se pita ja bi dao 12 bodova Australiji ili Belgiji.
Ali čitav eurosong je ispolitizovan, kad je Kobasica pobijedila glasalo se po principu "ako si pro gej glasat ćeš Austriju ako si šupak glasat ćeš za druge ako si anti gej glasat ćeš za Rusiju".
Pitanje ko će biti u žiriju ali čisto sumnjam da 12 bodova neće otići Srbiji ili Hrvatskoj, barem što se tiče našeg žirija ali mislim da recimo od Slovenskog žirija ni Hr ni Srb neće dobiti više od 7 kao što ni od Hrvatskog žirija Srbija neće dobiti više od 7, za vice versa nisam siguran.