Mene bi bilo stid hvalit se tim da su pomogli Želji iz UEFA projekata, to dokazuje koliki debili rade u tom savezu, isto kao da oni odlucuju hoce li nam dati pare ako mi apliciramo na UEFA projekte, isto kao da su to njihove pare pa nam milostinju neku dijele. Pare od plasmana na svjetsko umjesto da su uložili u našu ligu i podigli je na veci nivo oni su kupili sebi zgradu za milionski iznos..
Ja ne mogu zamisliti da u npr. nekoj uređenoj državi npr. Njemačkoj, nogometni klubovi Darmstadt i Bayern uzimaju iste pare na TV pravima, ili u Hrvatskoj da Dinamo ima iste uvjete što se tice TV prava kao Istra, tih primjera je mnogo ali ovo jedino kod nas ima da svi moraju uzimati iste pare za TV prava, još naglašavaju da ce Željo, i još nekih klubovi dobiti dodatnih 15 hiljada za TV prava, pa ne znam da li da placem ili da se smijem.
Ovaj dio je posebno zanimljiv : " Ne bi željeli ni pomisliti da je kampanja iza koje stoje pojednici FK Željezničara svjesno plasirana u periodu kada je prvenstvena briga Saveza stvaranje dobre i konstruktivne atmosfere pred predstojeće kvalifikacione susrete naše reprezentacije za EP, a posebno pred meč sa Belgijom."
Normalno da smo plasirali ovu kampanju pred tekmu sa Belgijom, mi smo inace uvijek bili Belgijanci. Meni je iskreno žao što Tino Sušić nije Željovac, bio bi prvi Željovac u historiji koji je odbio Belgijsku reprezentaciju, a nakon toga bi bio lincovan od Manijaka
Kao što je neko na jednom drugom forumu napisao, raji je pun qrac svega, i za manje stvari se dobijaju degeneci, ako savez nastavi sa ovom retorikom neko ce nastradati, ovo nije nikakva prijetnja nego stvarnost u kojoj živimo..