Arapi u Sarajevu
-
__Phoenix__
#1126 Re: Arapi u Sarajevu
Većina ne dolazi turistički.
-
mit12
#1127 Re: Arapi u Sarajevu
Nego kako?__Phoenix__ wrote:Većina ne dolazi turistički.
-
calculator
#1128 Re: Arapi u Sarajevu
Strateški....mit12 wrote:Nego kako?__Phoenix__ wrote:Većina ne dolazi turistički.
- Kinesko prkno
#1129 Re: Arapi u Sarajevu
Nije bitno kako,bitno je da za 10 godina moze se desiti da imas 100000 arapa ,pretezno u sarajevskom kantonu,a da se ekonomska situacija za obicnog covjeka ne poboljsa,pa cak da bude i gore.mit12 wrote:Nego kako?__Phoenix__ wrote:Većina ne dolazi turistički.
Doci ce do porasta ksenofobije i sovinizma medju domacim stanovnistvom,a to znaci nova cakijanja,nove provale i razbojnistva,malecki arapi ce postati idealna meta za doci do lake love ,pa ce oni poceti dizati ograde sa strujom oko kuca koje cuvaju bijesni rotvajleri ,pa ko zna, mozda jedan zatraze i autonomiju.
Zato,samo ih nogom u guzicu nabijati nazad,inace nemamo sanse.
- Danguba
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1131 Re: Arapi u Sarajevu
arapi na ilidzi bi trebalo biti naslov
nisam nesto cesto vidjao ljetos arape po gradu...a svaki dan setam na pauzi
dok na ilidzi navecer postajes manjina dok setas
ovo mi mirise na ono da se treba rezati u budzetu al da se ne pocinje od mene
isto je tako zivim na grbavici neka arapa u sarajevu (citaj na ilidzi)
ps. nek dolaze boli me djon
nisam nesto cesto vidjao ljetos arape po gradu...a svaki dan setam na pauzi
dok na ilidzi navecer postajes manjina dok setas
ovo mi mirise na ono da se treba rezati u budzetu al da se ne pocinje od mene
isto je tako zivim na grbavici neka arapa u sarajevu (citaj na ilidzi)
ps. nek dolaze boli me djon
- sezma
#1132 Re: Arapi u Sarajevu
Sve nam je vise bula po cesti, meni Licno ne smeta samo konstatiram
- supercali
#1133 Re: Arapi u Sarajevu
Ako ostanu 500 godina jebali smo jeza 
-
aldinjo
#1134 Re: Arapi u Sarajevu
Kinesko prkno wrote:Nije bitno kako,bitno je da za 10 godina moze se desiti da imas 100000 arapa ,pretezno u sarajevskom kantonu,a da se ekonomska situacija za obicnog covjeka ne poboljsa,pa cak da bude i gore.mit12 wrote:Nego kako?__Phoenix__ wrote:Većina ne dolazi turistički.
Doci ce do porasta ksenofobije i sovinizma medju domacim stanovnistvom,a to znaci nova cakijanja,nove provale i razbojnistva,malecki arapi ce postati idealna meta za doci do lake love ,pa ce oni poceti dizati ograde sa strujom oko kuca koje cuvaju bijesni rotvajleri ,pa ko zna, mozda jedan zatraze i autonomiju.
- Danguba
#1135 Re: Arapi u Sarajevu
supercali wrote:Ako ostanu 500 godina jebali smo jeza
-
krater
#1136 Re: Arapi u Sarajevu
Danguba wrote:supercali wrote:Ako ostanu 500 godina jebali smo jeza![]()
- Connaisseur Karlin
#1137 Re: Arapi u Sarajevu
Redovna vazdusna linija od septembra Sarajevo-Doha,tri puta sedmicno.supercali wrote:Ako ostanu 500 godina jebali smo jeza
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
-
klixo
#1139 Re: Arapi u Sarajevu
Koje gluposti covjek moze procitati na ovom forumu to je fascinantno.Kinesko prkno wrote:Nije bitno kako,bitno je da za 10 godina moze se desiti da imas 100000 arapa ,pretezno u sarajevskom kantonu,a da se ekonomska situacija za obicnog covjeka ne poboljsa,pa cak da bude i gore.mit12 wrote:Nego kako?__Phoenix__ wrote:Većina ne dolazi turistički.
-
privremeni
#1140 Re: Arapi u Sarajevu
Prvi predsjedavajuci Predsjednistva: "Mirno spavajte...... " 
- muminovic
#1142 Re: Arapi u Sarajevu
Sto se mene tiče super
-
krater
#1143 Re: Arapi u Sarajevu
muminovic wrote:Sto se mene tiče super
- Salcho
#1144 Re: Arapi u Sarajevu
Nikome ne smetaju, samo neka jos krenu sa vecim investicijamakrater wrote:muminovic wrote:Sto se mene tiče super
- Drvosjeca iz Dejcica
- Drvosjeca iz Dejcica
#1146 Re: Arapi u Sarajevu
Ma ja, jebem ti logiku zasnovanu na strahu i predrasudama.Kinesko prkno wrote:Nije bitno kako,bitno je da za 10 godina moze se desiti da imas 100000 arapa ,pretezno u sarajevskom kantonu,a da se ekonomska situacija za obicnog covjeka ne poboljsa,pa cak da bude i gore.mit12 wrote:Nego kako?__Phoenix__ wrote:Većina ne dolazi turistički.
-
mali_balon
#1147 Re: Arapi u Sarajevu
Bio sam u banovicima sto sam rekao kakvi su arapi, tako da cu se suzdrzati o njima. Ja bi o nasim robovima koji obaraju cijenu rada, koji bi im guzice dali za marku....i onda ovi vide da smo gori, tj isplativiji od njihovih filipniskih, indijskih i ostalih robova...
- Drvosjeca iz Dejcica
#1148 Re: Arapi u Sarajevu
Ja ne znam koliko si ti imao priliku da recimo razgovaraš sa tim Arapima koji dođu u BiH ili koliko si ih ugostio, družio se sa njima, popio kafa, pojeo ručaka...ali mlatiti praznu slamu nisu argumenti. Ja ću ti reći iz prve ruke da su bolji ljudi od naših balija, četnika pogotovo, a bolji su i od ovih pavelićevih bojovnika. Eto ako te šta zanima iz prve ruke slobodno pitaj.mali_balon wrote:Bio sam u banovicima sto sam rekao kakvi su arapi, tako da cu se suzdrzati o njima. Ja bi o nasim robovima koji obaraju cijenu rada, koji bi im guzice dali za marku....i onda ovi vide da smo gori, tj isplativiji od njihovih filipniskih, indijskih i ostalih robova...
-
mali_balon
#1149 Re: Arapi u Sarajevu
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ja ne znam koliko si ti imao priliku da recimo razgovaraš sa tim Arapima koji dođu u BiH ili koliko si ih ugostio, družio se sa njima, popio kafa, pojeo ručaka...ali mlatiti praznu slamu nisu argumenti. Ja ću ti reći iz prve ruke da su bolji ljudi od naših balija, četnika pogotovo, a bolji su i od ovih pavelićevih bojovnika. Eto ako te šta zanima iz prve ruke slobodno pitaj.mali_balon wrote:Bio sam u banovicima sto sam rekao kakvi su arapi, tako da cu se suzdrzati o njima. Ja bi o nasim robovima koji obaraju cijenu rada, koji bi im guzice dali za marku....i onda ovi vide da smo gori, tj isplativiji od njihovih filipniskih, indijskih i ostalih robova...
Pa eto reko si sve iz prve ruke, i od srca ti zelim da se ne uvjeris u suprotno....btw vec neke 2 godine radim sa njima, ne sa jednim, nega sa stotinama njih, iz svih zemalja, ali eto ti imas bolje info
- Drvosjeca iz Dejcica
#1150 Re: Arapi u Sarajevu
Nravno, govorim iz iskustva, za sada sve najbolje, kažem ti pokazali su se boljim od naših. Plate koliko se dogovori, poštuju zakon, šta bi trebalo još? Biće i lošeg iskustva kao sa svakim strancima, misliš da nema loših ljudi Slovenaca, Nijemaca, Francuza ili smatraš da biti loš čovjek je rezervisano samo za Arape? Pa mi sa Balkana smo gori od Arapa, šta smo uradili jedni drugima to će se još dugo pominjati u istoriji. Mi smo ti koji Arapima nemamo šta prigovoriti.mali_balon wrote:Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ja ne znam koliko si ti imao priliku da recimo razgovaraš sa tim Arapima koji dođu u BiH ili koliko si ih ugostio, družio se sa njima, popio kafa, pojeo ručaka...ali mlatiti praznu slamu nisu argumenti. Ja ću ti reći iz prve ruke da su bolji ljudi od naših balija, četnika pogotovo, a bolji su i od ovih pavelićevih bojovnika. Eto ako te šta zanima iz prve ruke slobodno pitaj.mali_balon wrote:Bio sam u banovicima sto sam rekao kakvi su arapi, tako da cu se suzdrzati o njima. Ja bi o nasim robovima koji obaraju cijenu rada, koji bi im guzice dali za marku....i onda ovi vide da smo gori, tj isplativiji od njihovih filipniskih, indijskih i ostalih robova...
Pa eto reko si sve iz prve ruke, i od srca ti zelim da se ne uvjeris u suprotno....btw vec neke 2 godine radim sa njima, ne sa jednim, nega sa stotinama njih, iz svih zemalja, ali eto ti imas bolje info