Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nije loš ovaj addeon za crtane zapravo ima sve, cartoon8... ima JoJo's Bizarre Adventure anime sve epizode dobar crtać japanski naravno
i ovo nije loše samo su mi usrali s trećim filmom i onim demonima, mogu se naći titlovi dok za jojo skinu se sa nekog sajta i oda se manuelno instaliraju preko audi opcije
Da idem preko search... Evo recimo MI: Ghost Protocol iz 2011... Ili pronađe film ali stream ne radi. Zato pitam ima li još neki koji worka bez greške?
Sakazulu wrote:Da idem preko search... Evo recimo MI: Ghost Protocol iz 2011... Ili pronađe film ali stream ne radi. Zato pitam ima li još neki koji worka bez greške?
Sakazulu wrote:Da idem preko search... Evo recimo MI: Ghost Protocol iz 2011... Ili pronađe film ali stream ne radi. Zato pitam ima li još neki koji worka bez greške?
Meni je proradio neki stream ali nije HD.
Dakle može se i to desiti ti imaš nešto ja niš haha...
E još da su uveli opciju da odmah biraš 1080 da ostalo ne izbacuje na listi...
Meni je proradio neki stream ali nije HD.
Dakle može se i to desiti ti imaš nešto ja niš haha...
E još da su uveli opciju da odmah biraš 1080 da ostalo ne izbacuje na listi...
Sakazulu wrote:Evo sad prevrtih prema godini 2016, par filmova, samo da vidim radi li stream i za većinu neradi. Ipak vjerujem da ima neki konkretniji addon!
Raznorazni modeli stickova, uglavnom Android a time se može i Kodi instalirati. Uštekaš direktno u HDMI port na TV-u, dovedeš struju kablom sa USB-a i piči.
Spaja se direktno u TV, ne kontam to o laptopu. Ništa ti nakon toga ne treba nakon što instaliraš Kodi na stick (program doduše prebaciš uz pomoć laptopa preko WiFi) i to je to.
Imaju ugrađen svoj WiFi, tako da sve dok ti TV ima 1 slobodan HDMI port (ni USB nije obavezan, jer struju možeš dovesti i sa USB trafoa ako nema) dobiješ Smart Android TV pa makar bio i Bira.
klavirdžija wrote:Spaja se direktno u TV, ne kontam to o laptopu. Ništa ti nakon toga ne treba nakon što instaliraš Kodi na stick (program doduše prebaciš uz pomoć laptopa preko WiFi) i to je to.
Imaju ugrađen svoj WiFi, tako da sve dok ti TV ima 1 slobodan HDMI port (ni USB nije obavezan, jer struju možeš dovesti i sa USB trafoa ako nema) dobiješ Smart Android TV pa makar bio i Bira.
ma ok to za ove stickove,ne pitam za to,prekjuce ili zakjuce sam tek otkrio kodi,pa zato pitam mogu li kad spojim laptop i tv kodi gledati na tv?
The BEN10 wrote:Ovi stickovi su fantazija - nabavio sam jedan i mogu reći da funkcioniše perfektno. Vrtim android na njemu, instalirao Kodi. Šta mi više treba.