Opetja033 wrote:Dakle sage se i Tsipras pred kreditorima. Ponizno, na koljenima uz potencijalno oralno zadovoljavanje gospodje Merkel - velikana europske politike i uz pokojnu Celicnu Lady Thatcher najupecatljiviju europsku politicarku zadnjih 150 godina.
Kako je ovim paranoidnim sizofrenicarima i poklonicima konspirativnih teorija pala cinjenica da je Tsipras samo jos jedna u nizu ubleha i da vise nemaju nijednog jedinog (zivuceg) idola?
Ne moze se protiv NWO. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

Ponukalo me ovo da napišem nešto, iako rizikujem salvu osuda od forumskog puka.
Slažem se s tobom (ko bi rekao da je i to moguće!) za konstataciju o Merkel. Postoji razlika u razmišljanju ljudi (svjedok sam toga i kod nas) koji su nešto konkretno stvarali (naučnici, inžinjeri itd.) od onih kojima je ubleharenje profesija (da ne imenujem eksplicitno). Angela Merkel je veoma inteligentna žena, fizičar po profesiji, sa doktoratom iz kvantne hemije. Evo kako izgleda profil njemačke ublehe
http://www.dw.com/bs/vagenkneht-cipras- ... 87-html-cb
*Sara Vagenkneht, 1969, je zamjenica šefa poslaničkog kluba Ljevice u njemačkom parlamentu i važi za predvodnicu lijevog krila te partije. Po obrazovanju je filozofkinja, a ranije je bila poslanica Evropskog parlamenta.
Zamisli da kojim slučajem ovakvi šupljifikatori vode Njemačku, kuda bi je odveli?
Kod nas imaš istu stvar, nekada smo imali paradigmu rada i stvaranja, vizionare poput Bluma. Danas imamo šupljifikatore, kojima je to zanimanje, koji nikad ništa nisu u životu uradili. Pade mi na pamet Reuf Bajrović kao dobar primjer. Ili recimo Sabina Ćudić. Ove kleptomane iz SDA neću ni da spominjem, to je druga kategorija definisana krivičnim zakonodavstvom.