To je tvoje mišljenje.
Ne možeš ga nametnuti nekom ko misli drugačije. Pogotovo ne cijelom narodu kako pojedini uzaludno pokušavaju kad uzimaju cijeli narod u usta.
To nije samo moje misljenje vec misljenje medjunarodnih tuzilaca, novinskih agencija, pa i djela srpskog naroda. Ja naravno ga nemogu nametati drugome, i stvar je licnog morala, karaktera, postenja, i ljudskosti na kraju krajeva, da li ce neko slaviti one pod cijom komandnom palicom su masovno ubijana djeca u Sarajevu, te napravljeni najveci zlocini u Evropi poslje drugog svjetskog rata.
Objektivnoj javnosti je jasno ko su i sta su ti (ne)ljudi. To sto su Srbi je nebitno, i upravo je greska sto ste dozvolili da vam se u rs-u Srpstvo definise po Karadzicu i Mladicu, a ne po Srdjanu Aleksicu i slicnim ljudima. Jer neistina i zlo (bilo da je srpsko, bosnjacko, hrvatsko ili eskimsko) nemoze na duge staze opstati.
Ja razumijem problem vas u rs-u, jer vam je rs osnovan od ljudi koji su optuzeni za ratne zlocine i na (ne)djelima poput Srebrenice, Tomasice, i Sarajevske djece. Vjerujem da mislite da ako priznate to sto je ocigledno da cete time izgubiti RS i da to negiranje ociglednog dolazi odatle. Medjutim, niko vam ne brani da se distancirate od svega toga, i da se suocite sa svojom nelaskavom skorasnjom istorijom i od RS-a napravite nesto ipak zdravije.
Negiranjem zaista ociglednog izgledate samo sve cudniji i zadrtiji. A mislim da mozete bolje - doduse ne pod Dodikom i na sa nastavkom preobucene politike Karadzica i Mladica. RS moze opstati naravno ali ne kao "Ausvic" republika - ne zbog Bosnjaka ili Hrvata, vec zbog toga jer zlo, prije ili kasnije samo sebe pojede i istrune.
Uzimajuci u obzir da su Srbi do 1992-ge imali izuzetno svjetlu anti-fasisticku istoriju, cudi me da ste dozvolili da vam srpstvo definisu Karadzic i Mladic.