Obicne djevojke koje prodaju sex

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Alkos

#1126 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Alkos »

Aquatic B wrote:Kako nisam vidio ovu temu ranije! :D

Scena od ljetos - amidža je pozvao nekoliko prijatelja i poslovnih partnera na vikendicu povodom proslave nekog ugovorenog posla i kako to već biva, nakon nekoliko čašica, starkelje su se počele hvaliti svojim "djevojkama" . Po običaju najveći gazda među njima, najgrlatije se hvalio svojom, pokazivao slike i na nevjericu drugih odlučio istu da zovne. I stvarno, nakon nekih sat i po, dolazi taksi, iz njega izlazi djevojka koju ne možeš da ne primjetiš. Kako se približava, vidim znam ovu curu. :D Ustaje on, ljubi je, upoznaje s nama, i kako ona skida naočale shvatam da je to moja kolegica s faxa. Pogleda me sramežljivo, mlitavo pruži ruku i brzo skrenu pogled u drugu stranu. Naravno, ja sam odreagovao normalno i pravio se da ništa ne znam.
Da ne duljim, ono što me fasciniralo je što djevojka ima završen fakultet (master), vjerovatno i radi negdje (nismo u kontaktu), tokom faksa je uvijek imala nekog momka, a i po pričama s kafa djelovala je baš rega i nikad ne bi čovjek pomislio na nešto tako. Pa čak ni s materijalne strane, ne bih rekao da joj je nešto falilo, ono prosjek.. Ali ne ide mi u glavu, školovana djevojka koja ima momka na jedan poziv čovjeka koji je stariji od nje barem 30 godina, sjeda na prvi taksi i dolazi među njegove prijatelje, jer će ovaj na nju sutra potrošiti par stotina eura.
Trebo si joj tražit ( i nastavit redovno bubat) u zamjenu za tvoju šutnju... :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1127 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by _BataZiv_0809 »

Scena od ljetos - amidža je pozvao nekoliko prijatelja i poslovnih partnera na vikendicu povodom proslave nekog ugovorenog posla i kako to već biva, nakon nekoliko čašica, starkelje su se počele hvaliti svojim "djevojkama" . Po običaju najveći gazda među njima, najgrlatije se hvalio svojom, pokazivao slike i na nevjericu drugih odlučio istu da zovne. I stvarno, nakon nekih sat i po, dolazi taksi, iz njega izlazi djevojka koju ne možeš da ne primjetiš. Kako se približava, vidim znam ovu curu. :D Ustaje on, ljubi je, upoznaje s nama, i kako ona skida naočale shvatam da je to moja kolegica s faxa. Pogleda me sramežljivo, mlitavo pruži ruku i brzo skrenu pogled u drugu stranu. Naravno, ja sam odreagovao normalno i pravio se da ništa ne znam.
Da ne duljim, ono što me fasciniralo je što djevojka ima završen fakultet (master), vjerovatno i radi negdje (nismo u kontaktu), tokom faksa je uvijek imala nekog momka, a i po pričama s kafa djelovala je baš rega i nikad ne bi čovjek pomislio na nešto tako. Pa čak ni s materijalne strane, ne bih rekao da joj je nešto falilo, ono prosjek.. Ali ne ide mi u glavu, školovana djevojka koja ima momka na jedan poziv čovjeka koji je stariji od nje barem 30 godina, sjeda na prvi taksi i dolazi među njegove prijatelje, jer će ovaj na nju sutra potrošiti par stotina eura.
Tvoja prica je jos jedna potvrda teze da se tim poslom bave mnoge za koje se ne bi reklo da su momka prevarile, a kamoli sa starim naboranim gazdama lijegale za pare.

Nedavno sam cuo slicnu pricu, od poznanika iz Kaknja. Tamo je zenske dovodio brat od jednog kakanjskog gazde. Covjek ima neku urodjenu deformaciju, patuljastog je rasta i eto sudeci po tim vanjskim karakteristikama (bez ruganja i potcjenjivanja) covjek uopce ne djeluje od tog posla, uspkros parama koje ima. Ali eto ispade da je on glavni za dovest te cure :-D
sheilak

#1128 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by sheilak »

mozda ima druge kvalitete. osim novca.
eluna

#1129 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by eluna »

DA, a u svojim mahalama pričaju kako rade na netu, prevode i šta sve ne, i da od tamo imaju lovu za 15 dana u antaliji jer su suha hljeba jele da to mogu sebi priuštiti ............... ma jah - znam i ja takvih par - da bog mili sačuva

možda nikada i ne otplatim stan, ali vala da "emilija popadić zabezeknutim ljutim glasom" tražim od nekoga da mi kupi parfem od 100 KM inače neću sa njim ni kafu popiti - e vala neka krepem, ali neću
Aquatic B

#1130 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Aquatic B »

Alkos wrote:Trebo si joj tražit ( i nastavit redovno bubat) u zamjenu za tvoju šutnju... :mrgreen:
Ma vjeruj mi kako izgleda, mnogi bi nešto tražili, ali imam ozbiljnu vezu i ne pada mi na pamet imati bilo kakav odnos s takvom osobom. Nedugo nakon te scene, saznao sam da ima dugogodišnjeg momka, i stvarno mi je bilo žao lika, ali ne mogu se ja tu petljati.
sheilak wrote:mozda ima druge kvalitete. osim novca.
Da su oboje slobodni, ne bih tome pridavao značaj, bilo bi mi na prvu čudno što je on od nje stariji 30 godina, ali to je njihova stvar, ali ovako.. :run:
JThomas

#1131 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by JThomas »

šta znaš, možda je lik organizator posla. možda njoj ostavi za kafu :D
sheilak

#1132 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by sheilak »

Aquatic B wrote:
Da su oboje slobodni, ne bih tome pridavao značaj, bilo bi mi na prvu čudno što je on od nje stariji 30 godina, ali to je njihova stvar, ali ovako.. :run:
:D

pa mozda cura pada na starije. sta ti znas? nemojte donositi preduhitrene zakljucke. nije to fer.
Ramzess Veliki

#1133 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Ramzess Veliki »

sheilak wrote:
Aquatic B wrote:
:D

pa mozda cura pada na starije. sta ti znas? nemojte donositi preduhitrene zakljucke. nije to fer.
Da ... možda voli ružne i bimbave. Ima i toga. :zzzz:
sheilak

#1134 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by sheilak »

ima da. zato kazem, ne osudama cudnih ljubavnih parova.
JThomas

#1135 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by JThomas »

ima, uz odgovarajući finansijski poticaj :D
Ramzess Veliki

#1136 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Ramzess Veliki »

JThomas wrote:ima, uz odgovarajući finansijski poticaj :D
Pare su moćan afrodizijak. :D
BlueBlood

#1137 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by BlueBlood »

Pismo
Dragi prijatelji,
Ovo pišem da vas upozorim na nešto što mi se dogodilo i zato što sam postao nevina žrtva prevare ispred supermarketa. Dogodilo se ispred Vise na Stupu a vrlo lako može se dogoditi i vama. Evo kako to izgleda.
Dvije zgodne tamnopute 18 - godišnjakinje prilaze do vašega auta upravo kad slažete namirnice, koje ste kupili, na pod ispred prednjeg sjedišta i spremate se za odlazak iz centra. Jedna od njih počinje čistiti vjetrobransko staklo sa Windex-om za prozore, dok druga prilazi do vas i naginje se kroz prozor tako da joj grudi skoro ispadnu iz grudnjaka i kaže: Ćao! sa južnjačkim naglaskom. Nemoguće je ne pogledati je! Kad im se uljudno zahvališ za čišćenje stakla i ponudiš nešto za nagradu, kažu da im treba prijevoz do Rajlovca i ako ih možeš povesti. Ako pristaneš, obje uđu u auto i sjednu na zadnje sjedište. U toku vožnje, odmah nakon što izađete na cestu, one se počinju dirati, maziti i ljubiti a onda jedna preskoči na prednje sjedište i otkopča ti hlače, i, dok izvodi oralni seks, druga ti ukrade novčanik.
Ja sam na taj način bio napadnut u utorak, srijedu, četvrtak i petak, ali u subotu i nedjelju nisam ih više mogao naći.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1138 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by _BataZiv_0809 »

BlueBlood wrote:Pismo
Dragi prijatelji,
Ovo pišem da vas upozorim na nešto što mi se dogodilo i zato što sam postao nevina žrtva prevare ispred supermarketa. Dogodilo se ispred Vise na Stupu a vrlo lako može se dogoditi i vama. Evo kako to izgleda.
Dvije zgodne tamnopute 18 - godišnjakinje prilaze do vašega auta upravo kad slažete namirnice, koje ste kupili, na pod ispred prednjeg sjedišta i spremate se za odlazak iz centra. Jedna od njih počinje čistiti vjetrobransko staklo sa Windex-om za prozore, dok druga prilazi do vas i naginje se kroz prozor tako da joj grudi skoro ispadnu iz grudnjaka i kaže: Ćao! sa južnjačkim naglaskom. Nemoguće je ne pogledati je! Kad im se uljudno zahvališ za čišćenje stakla i ponudiš nešto za nagradu, kažu da im treba prijevoz do Rajlovca i ako ih možeš povesti. Ako pristaneš, obje uđu u auto i sjednu na zadnje sjedište. U toku vožnje, odmah nakon što izađete na cestu, one se počinju dirati, maziti i ljubiti a onda jedna preskoči na prednje sjedište i otkopča ti hlače, i, dok izvodi oralni seks, druga ti ukrade novčanik.
Ja sam na taj način bio napadnut u utorak, srijedu, četvrtak i petak, ali u subotu i nedjelju nisam ih više mogao naći.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nightvision

#1139 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by nightvision »

Motorna Pila wrote:Znači.. Ukrali su ti 4 novčanika, 4 noći zaredom..

Ti si gigant.. :lol: majke mi..

Nego... Na temu..

Sigurno je da u Sarajevu ima cura lakog morala..

Koje će sve i svašta probati i dati... Za novce..

Samo sto pristup tome / njima ima samo uzak krug ljudi / ELITA (guzonjini sinovi, FUDBALERI, POLITIČARI, TAJKUNI i sl..

Tako da... Sitna buranija i nema neke naročite šanse kod takvih djevojaka..
samo sto to onda nisu obicne cure, to su vec elitne eskort dame. ovde je rijec o curkama "next door" koje su spremne svasta probati i dati za novce i sa sirim narodnim masama. znaci, ono po preporuci prijatelja, rodjaka, komsije, taksiste, piljara, postara...
eluna

#1140 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by eluna »

nightvision wrote:
Motorna Pila wrote:Znači.. Ukrali su ti 4 novčanika, 4 noći zaredom..

Ti si gigant.. :lol: majke mi..

Nego... Na temu..

Sigurno je da u Sarajevu ima cura lakog morala..

Koje će sve i svašta probati i dati... Za novce..

Samo sto pristup tome / njima ima samo uzak krug ljudi / ELITA (guzonjini sinovi, FUDBALERI, POLITIČARI, TAJKUNI i sl..

Tako da... Sitna buranija i nema neke naročite šanse kod takvih djevojaka..
samo sto to onda nisu obicne cure, to su vec elitne eskort dame. ovde je rijec o curkama "next door" koje su spremne svasta probati i dati za novce i sa sirim narodnim masama. znaci, ono po preporuci prijatelja, rodjaka, komsije, taksiste, piljara, postara...
2 pive/čaše vina i prevoz do kuće ne plaćaju političari, fudbaleri, tajkuni itd. ...... takvi plaćaju najam stana, ljetovanja, itd.

dakle "obične" se odnosi na "sitnu buraniju" :mrgreen:
Mario979

#1141 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Mario979 »

Ako djevojka troši više nego što ima prihode, znači samo treba sabrati dva i dva skontaci te odmah ko su te.

Mobitel -800 KM
torbicu - 100 KM
Markirana odjeca......_+ cipele+frizura+kvarcanje+ veštački nokti +voza se taksijem +.......egzotično ljetovanje+ _.............

A roditelji penzioneri????
dobar osjecaj

#1142 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by dobar osjecaj »

Mario979 wrote:Ako djevojka troši više nego što ima prihode, znači samo treba sabrati dva i dva skontaci te odmah ko su te.

Mobitel -800 KM
torbicu - 100 KM
Markirana odjeca......_+ cipele+frizura+kvarcanje+ veštački nokti +voza se taksijem +.......egzotično ljetovanje+ _.............

Jako puno djevojaka oko mene trosi znatno vise nego sto imaju prihode, kupuju skupu odjecu, obucu, dolaze na posao svaki dan taksijem, idu na egzoticna ljetovanja i ususkana zimovanja...ali kod njih se dva i dva sabiraju kad im se pogleda tekuci racun koji je vjecno u minusu za jednu ili dvije pozamasne plate, plus krediti na 2, 5 ili 10 hiljada koji uzimaju za takve "sitnice". Ima raznih nacina da se zivi izvan svojih mogucnosti :D
yoda82

#1143 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by yoda82 »

dobar osjecaj wrote:
Mario979 wrote:Ako djevojka troši više nego što ima prihode, znači samo treba sabrati dva i dva skontaci te odmah ko su te.

Mobitel -800 KM
torbicu - 100 KM

Jako puno djevojaka oko mene trosi znatno vise nego sto imaju prihode, kupuju skupu odjecu, obucu, dolaze na posao svaki dan taksijem, idu na egzoticna ljetovanja i ususkana zimovanja...ali kod njih se dva i dva sabiraju kad im se pogleda tekuci racun koji je vjecno u minusu za jednu ili dvije pozamasne plate, plus krediti na 2, 5 ili 10 hiljada koji uzimaju za takve "sitnice". Ima raznih nacina da se zivi izvan svojih mogucnosti :D
Ako je pokazatelj prostituiranja to ko živi izvan svojih mogućnosti, onda se 80% BiH prostituira. Pa kod nas je važnije imati neki zajebani LCD nego imati šta jesti. Račune za režije (ove što se ne isključuju) da ne pominjam. Dug za grijanje 10.000,00 KM, a na more se ide u Tursku......

A što se tiče ovih djevojaka koje se prodaju za novac, itekako ih ima. Imam jednog kolegu na poslu koji to redovno ''podmiruje''. Neke za novac (od 50KM do 200-300 KM) nekima završi neki ispit.......ima ima
dobar osjecaj

#1144 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by dobar osjecaj »

yoda82 wrote: Ako je pokazatelj prostituiranja to ko živi izvan svojih mogućnosti, onda se 80% BiH prostituira. Pa kod nas je važnije imati neki zajebani LCD nego imati šta jesti. Račune za režije (ove što se ne isključuju) da ne pominjam. Dug za grijanje 10.000,00 KM, a na more se ide u Tursku......
Tako nesto :)
sheilak

#1145 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by sheilak »

Mobitel -800 KM
torbicu - 100 KM

naravno! jbte kako ocigledno. to je jedino moguce objasnjenje.
nightvision

#1146 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by nightvision »

To je otprilike isto kao momci koji ne rade a vozaju dobra auta i puni su k'o brod najvjerovatnije valjaju bijelo, tesko moze biti nesto drugo.
walter kurtz

#1147 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by walter kurtz »

Ima li kakva da čita forum uredno plaćam
JThomas

#1148 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by JThomas »

nightvision wrote:To je otprilike isto kao momci koji ne rade a vozaju dobra auta i puni su k'o brod najvjerovatnije valjaju bijelo, tesko moze biti nesto drugo.
ima i drugih mogućnosti, ali je ipak najvjerovatnije da su pare od roditelja ili da se bave kriminalom.

ah, zaboravih da ovdje svi rade po dva posla od šeste godine, prevode, zarađuju na internetu, raznose pice poslije redovnog posla... :D
nightvision

#1149 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by nightvision »

JThomas wrote: ah, zaboravih da ovdje svi rade po dva posla od šeste godine, prevode, zarađuju na internetu, raznose pice poslije redovnog posla... :D
A pogotovo pice raznose, nema pice da nije raznesena. :lol:
Mario979

#1150 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Mario979 »

dobar osjecaj wrote:

Mobitel -800 KM
torbicu - 100 KM

I tako godinama? Pa i studenatICE dignu kredit, ono 10000 i vraćaju ga od stipendije ? Malo mi tesko povjerovati u ta 'logicna' objašnjena. Isto kao što je logicno da idu na more same jer na slikama koje kace na fb sponzor se nevidi. Vjerovatno nije fotogenican, a i kako bi bio kad je u prosijeku 20 + stariji od tih djevojkama
Post Reply