Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ganjeta

#1126 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

LSD wrote:
DrizzT wrote:
ganjeta wrote:Kako to da Argentinci snimaju jug,nesto tu ne stima :lol:
jes , vodja se okreno i snimo vas....
A kako se zove taj vas vođa uopšte :? pošto vi znate sve naše vođe i sve podatke od njima :mrgreen:
Da se i mi malo informišemo, red bi bio 8-)
Znam ja jednog igra decko sa mnom fudbala,pa eto koga zanima mogu proslijediti par informacija :D
smoki_choko

#1127 Re: Sarajevski derbi

Post by smoki_choko »

ganjeta wrote:Znam ja jednog igra decko sa mnom fudbala,pa eto koga zanima mogu proslijediti par informacija :D
objavi ovdje, jer oni imaju sve informacije o nasim. ko to vodi te njihove horde
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1128 Re: Sarajevski derbi

Post by Velkoski »

LSD wrote: A kako se zove taj vas vođa uopšte :? pošto vi znate sve naše vođe i sve podatke od njima :mrgreen:
zove se Haljeti Hazimi i zelio bi da ostane amoniman
chsk

#1129 Re: Sarajevski derbi

Post by chsk »

Ja se pitam kol'ko vi godina imate? :roll:

Tebi smoki gledam postove, pises danas od pola 1 konstantno, ugasite malo racunar da nije derbija ne biste stadiona ni vidjeli.
LSD

#1130 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

leet wrote:
LSD wrote: A kako se zove taj vas vođa uopšte :? pošto vi znate sve naše vođe i sve podatke od njima :mrgreen:
zove se Haljeti Hazimi i zelio bi da ostane amoniman
Ne mora ime i prezime, LK, porijeklo, imovina, adresa itd...ali može nadimak bar...mislim, godinama ofirate i Ticu i Enisa, ismijavate ljude, pišete o njima šta god kome padne na pamet...pa da vidimo ko su ti alfa mužijaci i na sjeveru, red bi bio majka mu stara.
Alkos

#1131 Re: Sarajevski derbi

Post by Alkos »

TECHNO-FUTURA wrote:horde -manijacs 0 : 2..uvjerljiva pobjeda....koreografija hordi ..ajme papir bordo boje niti malo metalic-neuvjerljivo..a i navijanje ...pjesme..bakljada isto nista(samo ogromna kolicina baklji bez rezona ) ..i na kraju..mirza odlazi..cijeli stadion...dovoljno za uvjerljivu pobjedu ...i jos gosti utrcali preko ograde...ma i 0 : 3 ...
JThomas wrote: nejse, koreografije protiv borca, za proslavu titule ili zadnji derbi na grbavici možete sanjati, a isto tako i bakljade u kupu protiv borca i na zadnjem derbiju na grbavici.
:lol: :lol: :lol: :run:
ganjeta

#1132 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

Ma nema potrebe za ime,uslikat cu ga sljedeci termin bice dovoljno :D
smoki_choko

#1133 Re: Sarajevski derbi

Post by smoki_choko »

chsk wrote:Ja se pitam kol'ko vi godina imate? :roll:

Tebi smoki gledam postove, pises danas od pola 1 konstantno, ugasite malo racunar da nije derbija ne biste stadiona ni vidjeli.
ma sta je bilo, jel neko diro. jel to zabranjeno pisati na forumu. hoces to ti nekom zabraniti. pisao bih ja i ranije al kasno se leglo. kasno se i doslo sa onog jada od utakmice
sistematski pregled

#1134 Re: Sarajevski derbi

Post by sistematski pregled »

Posjeta očekivana.
Suđenje dobro.
Utakmica karina žešća. Željo nikada bezopasniji na Koševu. Mi imali tri dobre prilike, međutim to nije rezultat neke naše nadmoći, eto kao nešto smo za nijansu bili opasniji po gol.
Navijanje sa obije strane odlično.
smoki_choko

#1135 Re: Sarajevski derbi

Post by smoki_choko »

ganjeta wrote:Ma nema potrebe za ime,uslikat cu ga sljedeci termin bice dovoljno :D
ma naravno, oni nemaju vodje. oni su svi vodje da ne bilo nekih ljubomornih dusa i zavisti. zato su na tronu :lol:
Baltazar_khan

#1136 Re: Sarajevski derbi

Post by Baltazar_khan »

naravno da imamo vođe, ali se ne eksponiraju recimo po crnim hronikama za razliku od nekih ;-)
ganjeta

#1137 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

Ne eksponiraju se kad imaju po 15 godina,lakapo odrastaju...
smoki_choko

#1138 Re: Sarajevski derbi

Post by smoki_choko »

Baltazar_khan wrote:naravno da imamo vođe, ali se ne eksponiraju recimo po crnim hronikama za razliku od nekih ;-)
hajd bar recite koji vam je onaj sto vas je tjerao da se sirite pred pocetak utakmice. onaj vam je glavni izgleda.
ganjeta jel s njim igras fudbal :?:
lerdi

#1139 Re: Sarajevski derbi

Post by lerdi »

smoki_choko wrote:

ma sta je bilo, jel neko diro. jel to zabranjeno pisati na forumu. hoces to ti nekom zabraniti. pisao bih ja i ranije al kasno se leglo. kasno se i doslo sa onog jada od utakmice
Jesil to mogo ostat do 11? Mogu mislit kakav je to bio doživljaj. Gledam tebe i vidim sebe prije nekih 10 godina, samo što nisam valjao ovoliko gluposti i zamarao narod po forumu :thumbup:
Kinaski

#1140 Re: Sarajevski derbi

Post by Kinaski »

lerdi wrote:
smoki_choko wrote:

Jesil to mogo ostat do 11? Mogu mislit kakav je to bio doživljaj. Gledam tebe i vidim sebe prije nekih 10 godina, samo što nisam valjao ovoliko gluposti i zamarao narod po forumu :thumbup:
ne gledaj ti nista , pricaj ko su vam vodje :D
lerdi

#1141 Re: Sarajevski derbi

Post by lerdi »

187 wrote:
lerdi wrote:
smoki_choko wrote: ma sta je bilo, jel neko diro. jel to zabranjeno pisati na forumu. hoces to ti nekom zabraniti. pisao bih ja i ranije al kasno se leglo. kasno se i doslo sa onog jada od utakmice
Evo sad ću ja. Samo ti zini pa ću ja da se otvorim ;)
ganjeta

#1142 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

smoki_choko wrote:
Baltazar_khan wrote:naravno da imamo vođe, ali se ne eksponiraju recimo po crnim hronikama za razliku od nekih ;-)
hajd bar recite koji vam je onaj sto vas je tjerao da se sirite pred pocetak utakmice. onaj vam je glavni izgleda.
Ne znane ganje,jeko on...mozda je Kemo 8-)
Alkos

#1143 Re: Sarajevski derbi

Post by Alkos »

Vi imate vodju i kolovodju (glavnog), a mi ljude koji vode navijanje... U tome je razlika! :mrgreen:
smoki_choko

#1144 Re: Sarajevski derbi

Post by smoki_choko »

lerdi wrote:
smoki_choko wrote:

ma kakvih 11, da nije utakmica zavrsila kad je zavrsila prespavo bih na kucnom pragu. o kakvim ti dozivljajima pricas, :-)
jbg izgleda da si ostario, al pravo
smoki_choko

#1145 Re: Sarajevski derbi

Post by smoki_choko »

ganjeta wrote:
smoki_choko wrote:
Ne znane ganje,jeko on...mozda je Kemo 8-)
mozda, nisi bio kad su se sirili po sjeveru. nikako da se rasire
romanovero

#1146 Re: Sarajevski derbi

Post by romanovero »

trgovina na veliko i malo nema vodju,nego poslovodju
Kinaski

#1147 Re: Sarajevski derbi

Post by Kinaski »

lerdi wrote:
187 wrote:
lerdi wrote:
Evo sad ću ja. Samo ti zini pa ću ja da se otvorim ;)
E to nek vide ljudi ko su horde zla zapravo :!:
nemam_ideje

#1148 Re: Sarajevski derbi

Post by nemam_ideje »

Prije utakmice, net propaganda net navijača mlađeg sarajevskog prvoligaša u vidu izjava: postavljamo standarde, neviđeno, savršeno, divno, krasno, bajno, vrh smo, argentinci, prekucali smo ligu i slična nafuravanja :D

Onda čovjek stvarno pomisli il baš dobro navijaju il se kolektivno lažu :D Dođe utakmica gdje nema krova i desi se slijedeće:

Ljudi stvarno grme :skoljka:

Pa još jednom postavljaju standarde :skoljka:

Nakon toga se zaključi da repertoar protivničke grupe ne valja i da se nastavlja sa "nabijanjem kompleksa. Isto kosovski mit samo u malo drugačijoj režiji :D
Last edited by nemam_ideje on 09/05/2011 00:31, edited 1 time in total.
Kinaski

#1149 Re: Sarajevski derbi

Post by Kinaski »

romanovero wrote:trgovina na veliko i malo nema vodju,nego poslovodju
Niko kao Lakaca sa Juga :D
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1150 Re: Sarajevski derbi

Post by bordo gandalf »

187 wrote:
romanovero wrote:trgovina na veliko i malo nema vodju,nego poslovodju
Niko kao Lakaca sa Juga :D