Znam ja jednog igra decko sa mnom fudbala,pa eto koga zanima mogu proslijediti par informacijaLSD wrote:A kako se zove taj vas vođa uopšteDrizzT wrote:jes , vodja se okreno i snimo vas....ganjeta wrote:Kako to da Argentinci snimaju jug,nesto tu ne stimapošto vi znate sve naše vođe i sve podatke od njima
![]()
Da se i mi malo informišemo, red bi bio
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ganjeta
#1126 Re: Sarajevski derbi
- smoki_choko
#1127 Re: Sarajevski derbi
objavi ovdje, jer oni imaju sve informacije o nasim. ko to vodi te njihove hordeganjeta wrote:Znam ja jednog igra decko sa mnom fudbala,pa eto koga zanima mogu proslijediti par informacija
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1128 Re: Sarajevski derbi
zove se Haljeti Hazimi i zelio bi da ostane amonimanLSD wrote: A kako se zove taj vas vođa uopštepošto vi znate sve naše vođe i sve podatke od njima
![]()
-
chsk
#1129 Re: Sarajevski derbi
Ja se pitam kol'ko vi godina imate?
Tebi smoki gledam postove, pises danas od pola 1 konstantno, ugasite malo racunar da nije derbija ne biste stadiona ni vidjeli.
Tebi smoki gledam postove, pises danas od pola 1 konstantno, ugasite malo racunar da nije derbija ne biste stadiona ni vidjeli.
-
LSD
#1130 Re: Sarajevski derbi
Ne mora ime i prezime, LK, porijeklo, imovina, adresa itd...ali može nadimak bar...mislim, godinama ofirate i Ticu i Enisa, ismijavate ljude, pišete o njima šta god kome padne na pamet...pa da vidimo ko su ti alfa mužijaci i na sjeveru, red bi bio majka mu stara.leet wrote:zove se Haljeti Hazimi i zelio bi da ostane amonimanLSD wrote: A kako se zove taj vas vođa uopštepošto vi znate sve naše vođe i sve podatke od njima
![]()
-
Alkos
#1131 Re: Sarajevski derbi
TECHNO-FUTURA wrote:horde -manijacs 0 : 2..uvjerljiva pobjeda....koreografija hordi ..ajme papir bordo boje niti malo metalic-neuvjerljivo..a i navijanje ...pjesme..bakljada isto nista(samo ogromna kolicina baklji bez rezona ) ..i na kraju..mirza odlazi..cijeli stadion...dovoljno za uvjerljivu pobjedu ...i jos gosti utrcali preko ograde...ma i 0 : 3 ...
JThomas wrote: nejse, koreografije protiv borca, za proslavu titule ili zadnji derbi na grbavici možete sanjati, a isto tako i bakljade u kupu protiv borca i na zadnjem derbiju na grbavici.
- ganjeta
#1132 Re: Sarajevski derbi
Ma nema potrebe za ime,uslikat cu ga sljedeci termin bice dovoljno 
- smoki_choko
#1133 Re: Sarajevski derbi
ma sta je bilo, jel neko diro. jel to zabranjeno pisati na forumu. hoces to ti nekom zabraniti. pisao bih ja i ranije al kasno se leglo. kasno se i doslo sa onog jada od utakmicechsk wrote:Ja se pitam kol'ko vi godina imate?![]()
-
sistematski pregled
#1134 Re: Sarajevski derbi
Posjeta očekivana.
Suđenje dobro.
Utakmica karina žešća. Željo nikada bezopasniji na Koševu. Mi imali tri dobre prilike, međutim to nije rezultat neke naše nadmoći, eto kao nešto smo za nijansu bili opasniji po gol.
Navijanje sa obije strane odlično.
Suđenje dobro.
Utakmica karina žešća. Željo nikada bezopasniji na Koševu. Mi imali tri dobre prilike, međutim to nije rezultat neke naše nadmoći, eto kao nešto smo za nijansu bili opasniji po gol.
Navijanje sa obije strane odlično.
- smoki_choko
#1135 Re: Sarajevski derbi
ma naravno, oni nemaju vodje. oni su svi vodje da ne bilo nekih ljubomornih dusa i zavisti. zato su na tronuganjeta wrote:Ma nema potrebe za ime,uslikat cu ga sljedeci termin bice dovoljno
- Baltazar_khan
#1136 Re: Sarajevski derbi
naravno da imamo vođe, ali se ne eksponiraju recimo po crnim hronikama za razliku od nekih 
- ganjeta
#1137 Re: Sarajevski derbi
Ne eksponiraju se kad imaju po 15 godina,lakapo odrastaju...
- smoki_choko
#1138 Re: Sarajevski derbi
hajd bar recite koji vam je onaj sto vas je tjerao da se sirite pred pocetak utakmice. onaj vam je glavni izgleda.Baltazar_khan wrote:naravno da imamo vođe, ali se ne eksponiraju recimo po crnim hronikama za razliku od nekih
ganjeta jel s njim igras fudbal
- lerdi
#1139 Re: Sarajevski derbi
Jesil to mogo ostat do 11? Mogu mislit kakav je to bio doživljaj. Gledam tebe i vidim sebe prije nekih 10 godina, samo što nisam valjao ovoliko gluposti i zamarao narod po forumusmoki_choko wrote:ma sta je bilo, jel neko diro. jel to zabranjeno pisati na forumu. hoces to ti nekom zabraniti. pisao bih ja i ranije al kasno se leglo. kasno se i doslo sa onog jada od utakmicechsk wrote:Ja se pitam kol'ko vi godina imate?![]()
- Kinaski
#1140 Re: Sarajevski derbi
ne gledaj ti nista , pricaj ko su vam vodjelerdi wrote:Jesil to mogo ostat do 11? Mogu mislit kakav je to bio doživljaj. Gledam tebe i vidim sebe prije nekih 10 godina, samo što nisam valjao ovoliko gluposti i zamarao narod po forumusmoki_choko wrote:ma sta je bilo, jel neko diro. jel to zabranjeno pisati na forumu. hoces to ti nekom zabraniti. pisao bih ja i ranije al kasno se leglo. kasno se i doslo sa onog jada od utakmicechsk wrote:Ja se pitam kol'ko vi godina imate?![]()
- lerdi
#1141 Re: Sarajevski derbi
Evo sad ću ja. Samo ti zini pa ću ja da se otvorim187 wrote:ne gledaj ti nista , pricaj ko su vam vodjelerdi wrote:Jesil to mogo ostat do 11? Mogu mislit kakav je to bio doživljaj. Gledam tebe i vidim sebe prije nekih 10 godina, samo što nisam valjao ovoliko gluposti i zamarao narod po forumusmoki_choko wrote: ma sta je bilo, jel neko diro. jel to zabranjeno pisati na forumu. hoces to ti nekom zabraniti. pisao bih ja i ranije al kasno se leglo. kasno se i doslo sa onog jada od utakmice
- ganjeta
#1142 Re: Sarajevski derbi
Ne znane ganje,jeko on...mozda je Kemosmoki_choko wrote:hajd bar recite koji vam je onaj sto vas je tjerao da se sirite pred pocetak utakmice. onaj vam je glavni izgleda.Baltazar_khan wrote:naravno da imamo vođe, ali se ne eksponiraju recimo po crnim hronikama za razliku od nekih
-
Alkos
#1143 Re: Sarajevski derbi
Vi imate vodju i kolovodju (glavnog), a mi ljude koji vode navijanje... U tome je razlika! 
- smoki_choko
#1144 Re: Sarajevski derbi
ma kakvih 11, da nije utakmica zavrsila kad je zavrsila prespavo bih na kucnom pragu. o kakvim ti dozivljajima pricas,lerdi wrote:Jesil to mogo ostat do 11? Mogu mislit kakav je to bio doživljaj. Gledam tebe i vidim sebe prije nekih 10 godina, samo što nisam valjao ovoliko gluposti i zamarao narod po forumusmoki_choko wrote:ma sta je bilo, jel neko diro. jel to zabranjeno pisati na forumu. hoces to ti nekom zabraniti. pisao bih ja i ranije al kasno se leglo. kasno se i doslo sa onog jada od utakmicechsk wrote:Ja se pitam kol'ko vi godina imate?![]()
jbg izgleda da si ostario, al pravo
- smoki_choko
#1145 Re: Sarajevski derbi
mozda, nisi bio kad su se sirili po sjeveru. nikako da se rasireganjeta wrote:Ne znane ganje,jeko on...mozda je Kemosmoki_choko wrote:hajd bar recite koji vam je onaj sto vas je tjerao da se sirite pred pocetak utakmice. onaj vam je glavni izgleda.Baltazar_khan wrote:naravno da imamo vođe, ali se ne eksponiraju recimo po crnim hronikama za razliku od nekih
-
romanovero
#1146 Re: Sarajevski derbi
trgovina na veliko i malo nema vodju,nego poslovodju
- Kinaski
#1147 Re: Sarajevski derbi
E to nek vide ljudi ko su horde zla zapravolerdi wrote:Evo sad ću ja. Samo ti zini pa ću ja da se otvorim187 wrote:ne gledaj ti nista , pricaj ko su vam vodjelerdi wrote:
Jesil to mogo ostat do 11? Mogu mislit kakav je to bio doživljaj. Gledam tebe i vidim sebe prije nekih 10 godina, samo što nisam valjao ovoliko gluposti i zamarao narod po forumu
- nemam_ideje
#1148 Re: Sarajevski derbi
Prije utakmice, net propaganda net navijača mlađeg sarajevskog prvoligaša u vidu izjava: postavljamo standarde, neviđeno, savršeno, divno, krasno, bajno, vrh smo, argentinci, prekucali smo ligu i slična nafuravanja
Onda čovjek stvarno pomisli il baš dobro navijaju il se kolektivno lažu
Dođe utakmica gdje nema krova i desi se slijedeće:
Ljudi stvarno grme
Pa još jednom postavljaju standarde
Nakon toga se zaključi da repertoar protivničke grupe ne valja i da se nastavlja sa "nabijanjem kompleksa. Isto kosovski mit samo u malo drugačijoj režiji
Onda čovjek stvarno pomisli il baš dobro navijaju il se kolektivno lažu
Ljudi stvarno grme
Pa još jednom postavljaju standarde
Nakon toga se zaključi da repertoar protivničke grupe ne valja i da se nastavlja sa "nabijanjem kompleksa. Isto kosovski mit samo u malo drugačijoj režiji
Last edited by nemam_ideje on 09/05/2011 00:31, edited 1 time in total.
- Kinaski
#1149 Re: Sarajevski derbi
Niko kao Lakaca sa Jugaromanovero wrote:trgovina na veliko i malo nema vodju,nego poslovodju
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#1150 Re: Sarajevski derbi
cak su nabavili fiskalnu kasu187 wrote:Niko kao Lakaca sa Jugaromanovero wrote:trgovina na veliko i malo nema vodju,nego poslovodju