Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
FB koristim vecinom za mini job, i to mi doslo prije sedmicu, nastavak razgovora je bio da sam mu poslal sablon poruku, kad on odgovara "poslat cu ti kurac".
MarlboroGold wrote:Hajd ok... gori sam ja sto uopste ulazim u ove diskusije. Bolje sutiti
Mah ima nas svakakvih.
Ovo sto @ boemica napisa zadnje mogu reci da se slazem. Bilo i takvih.
A opet vas ne trpam sve u isti kos.
Ma ni ja muškarce ne trpam u isti koš. Meni su generalno muškarci super i izlazila sam sa nekim ekstra tipovima, ako nije sa njima uspjelo se to izroditi nešto više, prepisujem to prosto nedostatku hemije između nas.
Ali uvijek se na svakoj temi zaboga mora isticati šta to žene rade i kako žene ne valjaju, pa sam rješila od sad da ističem i ja šta to muškarci rade što ne valja.
FB koristim vecinom za mini job, i to mi doslo prije sedmicu, nastavak razgovora je bio da sam mu poslal sablon poruku, kad on odgovara "poslat cu ti kurac".
FB je jedno veliko sranje. Više se nikome ne javljam tamo, izbrisao sam sve koje lično ne poznajem. Mislim da bih ga ugasio, da mi ne treba za neke druge stvari, tipa, praćenja Kodi zajednice.
Inače, slažem se sa @Marlboro, javljanje ženama preko socijalnih mreža je Sizifov posao. Boli nju klit, njoj se javi 50 delegata, moRe birati. I sada ja kao trebam da se mučim da nađem prave riječi za nju. Jok vala, prekratak je život. Uživo samo. Kako čovjek uđe u zrelije godine, postane nekakav blentav, sad mi svejedno pitat' žensko i na ulici.
irac300 wrote:FB je jedno veliko sranje. Više se nikome ne javljam tamo, izbrisao sam sve koje lično ne poznajem. Mislim da bih ga ugasio, da mi ne treba za neke druge stvari, tipa, praćenja Kodi zajednice.
Inače, slažem se sa @Marlboro, javljanje ženama preko socijalnih mreža je Sizifov posao. Boli nju klit, njoj se javi 50 delegata, moRe birati. I sada ja kao trebam da se mučim da nađem prave riječi za nju. Jok vala, prekratak je život. Uživo samo. Kako čovjek uđe u zrelije godine, postane nekakav blentav, sad mi svejedno pitat' žensko i na ulici.
Ma i da krenes u vezu sa ovakvim tipom djevojaka (da se ne uvrijede da generalizujemo) uvijek ces morati ulagati 150% sebe da bi joj ostao zanimljiv i gledati hoce li ona ganjati kakve sheme sa strane... Zato je bolje da izbjegavate takve tipove i postediti ce te sebe stresova
Doći će vrijeme kad ćeš ulagati samo 15 % . Sve je lako kad joj stoje kao pištolji i kad živiš od babine i materine plate. Sve će to doći na svoje pa će onda pucat priču kako nema normlanih momaka kme kme, sve što valja oženjeno ili zauzeto kme kme, svi samo gledaju fizički izgled (kad je pogaze mlađe brucošice a njoj 35 iako još sebe uvjerava da ima 29), gasi sve društvene mreže jer želi konkretan a ne virtuelan život a ustvari više nema "smarača" u porukama, i guši je iznutra kad vidi druge parove na lajfovima.
ovo_mi_je_nick wrote:Doći će vrijeme kad ćeš ulagati samo 15 % . Sve je lako kad joj stoje kao pištolji i kad živiš od babine i materine plate. Sve će to doći na svoje pa će onda pucat priču kako nema normlanih momaka kme kme, sve što valja oženjeno ili zauzeto kme kme, svi samo gledaju fizički izgled (kad je pogaze mlađe brucošice a njoj 35 iako još sebe uvjerava da ima 29), gasi sve društvene mreže jer želi konkretan a ne virtuelan život a ustvari više nema "smarača" u porukama, i guši je iznutra kad vidi druge parove na lajfovima.
A sve je to normlano i tim redoslijedom ide.
Ovakvi likovi su dokaz da normalno i racionalno musko djevojke izbjegavaju.
Meni je krivo npr sto sam zbog ove jedne lafo instagram nafurane trebe sebi sjebao sansu kod normalnih djevojaka jer eto ja sve cekao nece li se ova sta prekontat'... Ima jedna fina slikica na IG-u je bas vidio : kako je los trip kad sve redom odbijas zbog neke osobe koja nije tvoja Al' eto cojK uci dok je ziv
kiki-miki wrote:Sad haman svi imaju fb, ig ili nesto trece. Rijetki su koji nemaju. I kad kazu da nemaju, da se ne lazemo, svi pomislimo da nesto nije u redu s tom osobom.
Meni je to najsmješnije. Odmah čudan ili nije normalan ako nije prijavljen/dostupan na nekoj društvenoj mreži. To zapravo govori o tim ljudima koliko daju značaja trendovima koje predstavljaju kao nešto od ključnog značaja u životu. Čim nisi u trendu fali ti koja daska... tako danas mnogi razmišljaju, a pogotovo mlađi. Još malo i odoh sa FB, tako da me nigdje neće biti osim whatsapp, viber i eventualno skypea. Šta će drugi o tome misliti me ne zanima.
LinkedIn bih izuzeo... to je već odlična i veoma korisna platforma.
maliq53 wrote:Meni je krivo npr sto sam zbog ove jedne lafo instagram nafurane trebe sebi sjebao sansu kod normalnih djevojaka jer eto ja sve cekao nece li se ova sta prekontat'... Ima jedna fina slikica na IG-u je bas vidio : kako je los trip kad sve redom odbijas zbog neke osobe koja nije tvoja Al' eto cojK uci dok je ziv
Ma hajde Boga ti, pa nije ti pola života prošlo u tome. Treba nekad i to doživjet.
kiki-miki wrote:Sad haman svi imaju fb, ig ili nesto trece. Rijetki su koji nemaju. I kad kazu da nemaju, da se ne lazemo, svi pomislimo da nesto nije u redu s tom osobom.
Meni je to najsmješnije. Odmah čudan ili nije normalan ako nije prijavljen/dostupan na nekoj društvenoj mreži. To zapravo govori o tim ljudima koliko daju značaja trendovima koje predstavljaju kao nešto od ključnog značaja u životu. Čim nisi u trendu fali ti koja daska... tako danas mnogi razmišljaju, a pogotovo mlađi. Još malo i odoh sa FB, tako da me nigdje neće biti osim whatsapp, viber i eventualno skypea. Šta će drugi o tome misliti me ne zanima.
500 million+ members | Manage your professional identity. Build and engage with your professional network. Access knowledge, insights and opportunities.
Ja stvarno ne znam sta trebas raditi na drustvenim mrezama pa da imas 50 uleta dnevno.
To valjda ove sto postaju 15 selfija dnevno.
Al jos manje mi je jasno zasto se uopce javljate takvima.
Imam osjecaj da normalne djevojke prolaze pokraj vas dok skrolate po profilima instagramusa proklinjuci ih zasto vam ne odgovore na poruku ili promatrate po nargila barovima tko se koliko napusava ili naslikava za instagram.
Ja nisam fan tih uleta, bilo online, bilo u RL. Nisam nikad na taj nacin ostvarila nikakav smislen odnos. Smislene odnose ostvarila sam kroz spontano upoznavanje...kad vas poveze nesto drugo osim iskljucivo zelje za barenjem. Npr. poveze vas zajednicki interes, hobi, aktivnost, upoznate se i spontano se razvija odnos s vremenom u nesto vise. Ima li toga jos među mlađarijom? Imam osjecaj da danas sve mora biti instant, pa i to.
Mozda je pogresan pristup.
A mozda su bas sve cure povrsne glupace.
Sta je od ovog vjerojatnije?
Ama kakvih 50 uleta dnevno, ja imam prijateljicu, koja je stvarno prelijepa, bavi se manekenstvom, ljudi je zovu da je fotografišu, da im bude model, znači eto uživo znam tu top topova instagramušu i njoj se jedva jedan dnevno javi.
To oni maštaju jer im je tako lakše da se pomire što im nisu zanimljivi.