Muhamed Besic

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
noiserr

#1126 Re: Muhamed Besic

Post by noiserr »

insomnia78 wrote:Pa samo ste ga vi i proglasavali vrhunskim trenerom i ti cisto zbog toga sto je nahvalio malog u prenosu one utakmice na SP
Vrhunski treneri vode vrhunske klubove i/ili postizu vrhunske rezultate
Jbg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Dobar Martinez trener. On postize odlicne rezultate kad skontas protiv kakvih timova igra. Namucili su oni danas i Arsenal, ali im pade kondicija i koncentracija.
jeza u ledja

#1127 Re: Muhamed Besic

Post by jeza u ledja »

I nakon Roberta M. Roberto M. :-?
SSemir

#1128 Re: Muhamed Besic

Post by SSemir »

ocekujem kako ce forumski strucnjaci do srijede (iako do tada nece biti nikakva utakmica evertona) vec pocet pricati kako su znali da je ovo za besica prevelik zalogaj, pojedini ce pocet likovati igovoriti kako se kabadahija uzdizao u zvijezde, a do petka ce vec poceti razmiisljati u koji klub je najbolje da ode na posudbu...
strucnjaci su to..
cindrlimindrli

#1129 Re: Muhamed Besic

Post by cindrlimindrli »

je l' se to zove Roberto ne moRe to valjat' da ga jebes...puuu!
IcedMFEarth

#1130 Re: Muhamed Besic

Post by IcedMFEarth »

Ma Robi ga je sam hvalio više nego mi ovdje, zato je igro sve prijateljske. Nego vidjelo se da treba još malo da sazrije, malo fudbalkse inteligencije i malo da ohladi sa onim startovima :D
Fudbalskog umijeća njemu ne fali. Ne znam koliko ga Robi planira kaliti, ali doće njegovo vrijeme. Nije Barry bolji od njega da ga jebeš.
MOSALJOZE

#1131 Re: Muhamed Besic

Post by MOSALJOZE »

Hoćemol počet psovat?
noiserr

#1132 Re: Muhamed Besic

Post by noiserr »

IcedMFEarth wrote:Ma Robi ga je sam hvalio više nego mi ovdje, zato je igro sve prijateljske. Nego vidjelo se da treba još malo da sazrije, malo fudbalkse inteligencije i malo da ohladi sa onim startovima :D
Fudbalskog umijeća njemu ne fali. Ne znam koliko ga Robi planira kaliti, ali doće njegovo vrijeme. Nije Barry bolji od njega da ga jebeš.
Barry je odlican igrac. Jedan od najboljih im igraca bio prosle sezone. Ali treba i njemu odmor. Ove sezone ocekujem rotaciju. Ali slijedecu ce tu vec Besic preuzeti ulogu.
insomnia78

#1133 Re: Muhamed Besic

Post by insomnia78 »

Mislim da mu je najbolje da ode na posudbu u Cardif, a odatle ko zna... :D

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
jeza u ledja

#1134 Re: Muhamed Besic

Post by jeza u ledja »

MOSALJOZE wrote:Hoćemol počet psovat?
jebiga
alphonse kauders

#1135 Re: Muhamed Besic

Post by alphonse kauders »

Odmah teorije zavjere:)

Jednostavna činjenica, prošlogodišnji Evertonov duo na pozicijama DM-a Barry/McCarthy je odlično odigrao čitavu sezonu i Martinez to ne zaboravlja i oni jednostavno imaju početnu prednost nad Bešićem i u ovoj sezoni.
Obzirom na količinu utakmica i činjenicu da Barry ipak ima 33 godine, biće itekako prostora za Muhameda da se dokaže.

Martinez ima stvarno visoko mišljenje o Mumetu i samo malo strpljenja (i kod nas i kod njega) je potrebno da momak razvije do kraja svoj potencijal i kladim se da će u narednih 3-4 godine postati jedan od ključnih igrača Evertona.
SSemir

#1136 Re: Muhamed Besic

Post by SSemir »

za besicevu karijeru je najbitnije da se mi forumasi strpimo.
vidjeli smo sta se desilo kolasincu jer smo mi forumasi govorili kako je seo ko tenk, ispehirali smo povredu njegovu.
ako ne budemo imali strpljenja, trener evertona ce se naljutiti i namjerno nece uvoditi besica u igru
agent_zero

#1137 Re: Muhamed Besic

Post by agent_zero »

Upravo pogrešnom logikom idete. Muhamed je baš u godinama kada TREBA i MORA da igra, a ne da grije klupu dok jedan barry sa 33 kuke igra cijelu utakmicu (i haj da je odigrao nešto specijalno, nego ništa posebno).

Ako se iko dvoumi šta je bolje, grijati klupu u jednom evertonu ili igrati u swansea-u (koji je bio prva opcija), za muhameda bi bolje bilo ovo drugo.

Jer isto je bilo i u hamburgu, grijao klupu i trbine, nigdje da nije bilo, otišao u tamo neki ferencvaroš i postao starter reprezentacije na svjetskom prvenstvu.
Idemedosumom

#1138 Re: Muhamed Besic

Post by Idemedosumom »

Budimo saburli. Džeko je u City dosao kao zvijezda, osvajac Bundeslige, prvi strijelac, pa ni danas dan nije zadovoljan minutazomu u City-u. Besic je stigao iz Mađarske, tesko da ce u prvoj sezoni zauzeti mjesto međ' prvih 11 u Evertonu.
alphonse kauders

#1139 Re: Muhamed Besic

Post by alphonse kauders »

agent_zero wrote:Upravo pogrešnom logikom idete. Muhamed je baš u godinama kada TREBA i MORA da igra, a ne da grije klupu dok jedan barry sa 33 kuke igra cijelu utakmicu (i haj da je odigrao nešto specijalno, nego ništa posebno).

Ako se iko dvoumi šta je bolje, grijati klupu u jednom evertonu ili igrati u swansea-u (koji je bio prva opcija), za muhameda bi bolje bilo ovo drugo.

Jer isto je bilo i u hamburgu, grijao klupu i trbine, nigdje da nije bilo, otišao u tamo neki ferencvaroš i postao starter reprezentacije na svjetskom prvenstvu.
Pa i igraće, to je sigurno, a Barry je igrao odlično, štaviše asistirao za prvi gol Evertona, ne treba sada umanjivati zasluge čovjeku.

Nije igrao 2 kola i odmah panika - pa Everton ima još 50 utakmica ove sezone, neće Mumetu faliti utakmica sigurno.
Kurjakk

#1140 Re: Muhamed Besic

Post by Kurjakk »

Mislim da Martinez radi pravu stvar s Besicem. Zamislite da ga je uveo negdje u 80-oj i onda im Arsenal pristavi, onako hladno, to jednostavno ne bi valjalo ni za trenera ni za Besica. E sad ja zaista vjerujem u Besicev potencijal i tu nemam nikakvih sumnji, ali sam misljenja da prvo treba poceti igrati u kupovima pa tek onda u prvenstvu ipak je on igrac koji je dosao iz neke nizerazredne lige. Na kraju klupa mu moze dobro doci i kao vaspitna mjera jer mlad igrac brzo poleti u visine. Da ne pomisli da je nezamjenjiv.

Bolje ovako pa polako da ga uvodi....nek igra kupove i ponekad prvenstvo do nove godine, a poslije napad na prvih 11 :D
Mustang1

#1141 Re: Muhamed Besic

Post by Mustang1 »

Nije morao ubaciti Besica mogao je nekoga drugog (ako ima) koji je vise defanzivan .. Sve su mu izmjene bile ofanzivne ne znam sta je pokusavao
drug_profi

#1142 Re: Muhamed Besic

Post by drug_profi »

Mustang1 wrote:Nije morao ubaciti Besica mogao je nekoga drugog (ako ima) koji je vise defanzivan .. Sve su mu izmjene bile ofanzivne ne znam sta je pokusavao
Ovo. Ja se ibretio sta sad radi kad ... prc-prc...
Inace mene je strah da Mume ne prebije Martineza. Ili Barrya.

...s mobilnog...
House

#1143 Re: Muhamed Besic

Post by House »

Mume može izbaciti Jamesa McCarthy-a

Barrya nema šanse

realno
noiserr

#1144 Re: Muhamed Besic

Post by noiserr »

agent_zero wrote:Upravo pogrešnom logikom idete. Muhamed je baš u godinama kada TREBA i MORA da igra, a ne da grije klupu dok jedan barry sa 33 kuke igra cijelu utakmicu (i haj da je odigrao nešto specijalno, nego ništa posebno).

Bolje mu je sjediti na klupi a igrati na treninzima sa Evertonom nego igrati non-stop u Madjarskoj. Tek druga sedmica sezone. Zaigrat ce on kad pocnu druga takmicenja.

Realno je da je Barry prva opcija.

Ne igra ni Mangala za City jos. A platili £32 za njega.
FreakyStyley

#1145 Re: Muhamed Besic

Post by FreakyStyley »

Ljudi, dvije tekme bile. Polako, nema jos mjesta za paniku. :D

Nama je Muhamed Besic senzacija, njima je anonimno pojacanje iz madjarske lige koje su doveli za sitnis, koje je potencijal da bude nesto. Mislim, karikiram, ali znate sta hocu da kazem.

Ja sam siguran da ce se Mume nametnuti. Samo lagano.
dinao

#1146 Re: Muhamed Besic

Post by dinao »

Eto'o u Evertonu. Bit ce ovo jaka ekipa ove sezone.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Pismonosa

#1147 Re: Muhamed Besic

Post by Pismonosa »

Pa nije lako ni Martinezu klupsku zvijezdu kao što je Gareth Barry npr. tek tako šiknuti na klupu i zamjeniti ga nedokazanim mladim igračem dovedenim iz mađarske lige. Velik je to udar na njegovu sujetu.

Samo polako. Uvodit će on Bešića lagano pod pritiskom navijača i medija. Možda je upravo to karta na koju ide Martinez ;-)

Sigurno će Bešić dobiti svoju priliku. E sad, jebiga, ako bude glumio budalu i ulijećo ljudima klizeći sa dvije noge, šego boga oca, onda je do njega. Neće mu niko drugi biti kriv.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1148 Re: Muhamed Besic

Post by JoseMujica »

polako ljudi...duga je sezona i na mumetu se da radi i nametne se radom treneru
MOSALJOZE

#1149 Re: Muhamed Besic

Post by MOSALJOZE »

Image
Uskoro se kompletira kolekcija,stiže custom made SEO,Begović i Dzeko
moa

#1150 Re: Muhamed Besic

Post by moa »

Martinez radi pametno, nece da sprzi momka kojem je 21 godina...
Post Reply