Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ema_ wrote:Moje su onda vanserijski osjetljive ...
Trazi saudijsku surmu. One bliskoistocne (sirijska npr) su ljute
Sve redom sam probala, od saudi do indijskih, i il mi ide na živce onaj prah, il mi nije dovoljno crnila od nje il na kraju kad mi paše, onda me oči peku od nje. Peh.
krvava wrote:Meni zaista godi a inace imam osjetljive oci. Znas onaj osjecaj kad stavis surmu meni cisto ko da ocisti unutrasnjost oka. Stavljam ju i uvecer kad spavam
Ozb? ja nesto odmah kontam da bi sve crno bilo, do pola obraza
šatirana_ljubičica wrote:pitanje: šta vam je bitno kod ženske osobe da se ''sjaranite'' ?
Da je raja i da joj glavna okupacija nije izgled, ponašanje i život drugih ljudi. To mi stvarno ide na živce. Volim da imam drugarice koje ne tračaju i koje su onako opuštene i pametne.
Iz navedenog, većini je bitno: da ne trača druge, da se voli šaliti, da nije nadmena.Ok, normala neka znači.... A šta mislite o onom prijateljstvu tipa-jako zgodna djevojka i prosječna ili ispodprosječna? Tu vlada stereotip da je prva tu da bi bila što upečatljivija pored druge i druga da bi bila u društvu lijepih momaka zbog prve, pa ako je šta zakači.Ja se ovdje ne slažem, ali ima li toga, jeste li se susretale?
šatirana_ljubičica wrote:A šta mislite o onom prijateljstvu tipa-jako zgodna djevojka i prosječna ili ispodprosječna? Tu vlada stereotip da je prva tu da bi bila što upečatljivija pored druge i druga da bi bila u društvu lijepih momaka zbog prve, pa ako je šta zakači.Ja se ovdje ne slažem, ali ima li toga, jeste li se susretale?
O kojoj zivotnoj dobi je rijec? Ovo je scenario za curice od 16 godina.
šatirana_ljubičica wrote:Iz navedenog, većini je bitno: da ne trača druge, da se voli šaliti, da nije nadmena.Ok, normala neka znači.... A šta mislite o onom prijateljstvu tipa-jako zgodna djevojka i prosječna ili ispodprosječna? Tu vlada stereotip da je prva tu da bi bila što upečatljivija pored druge i druga da bi bila u društvu lijepih momaka zbog prve, pa ako je šta zakači.Ja se ovdje ne slažem, ali ima li toga, jeste li se susretale?
Ang, kako da liči, fizički ili mentalno
Ma jok fizički, duhovno, i da je blentava ko i ja
Last edited by Big Ang on 12/06/2014 10:23, edited 1 time in total.
Milloni wrote:Da imamo zajednickih tema za razgovor, da je opustena i neopterecena.. to mi je dovoljno da se "sjaranimo" za kafu, kino, gledanje utakmice...
Npr.ja bih rado popila kafu sigurno sa 10 cura s foruma, i uvjerena sam da bi mi bilo ugodnije i ljepse nego sa mojom dugogodisnjom drugaricom koja je postala preopterecena svim i svacim i pocela je da glumi (vjerovatno je uvijek bila takva ali sam ja bila mladja pa mi nije smetalo)
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
kad ćemo na kafu , čim se spomene kafa, ja obično postavljam to pitanje
ako si i mene uzela u obzir kad si ovo navela, u tom slučaju pitam
šatirana_ljubičica wrote:A šta mislite o onom prijateljstvu tipa-jako zgodna djevojka i prosječna ili ispodprosječna? Tu vlada stereotip da je prva tu da bi bila što upečatljivija pored druge i druga da bi bila u društvu lijepih momaka zbog prve, pa ako je šta zakači.Ja se ovdje ne slažem, ali ima li toga, jeste li se susretale?
O kojoj zivotnoj dobi je rijec? Ovo je scenario za curice od 16 godina.
Pa jest, u pravu si, to je taj scenario, a ima li toga i u zrelijoj dobi?Ima kod nezrelih osoba jel
šatirana_ljubičica wrote:Iz navedenog, većini je bitno: da ne trača druge, da se voli šaliti, da nije nadmena.Ok, normala neka znači.... A šta mislite o onom prijateljstvu tipa-jako zgodna djevojka i prosječna ili ispodprosječna? Tu vlada stereotip da je prva tu da bi bila što upečatljivija pored druge i druga da bi bila u društvu lijepih momaka zbog prve, pa ako je šta zakači.Ja se ovdje ne slažem, ali ima li toga, jeste li se susretale?
Ma jok fizički, duhovno, i da je blentava ko i ja
Meni je jako bitno da se mogu s nekim dobro smijati
kad sam ja studirala na mom faxu su se družile dvije cure jedna s pirsingom od obrva do pupka, u šorcu i zimi hodala i onako vrlo ekscentričnog izgleda, druga bila pokrivena i to ne ovo moderno pokrivanje nego onako kako se zaista i treba pokriti znači bez iglica i sl., u crnom vazda i bile najbolje jaranice skupa išle po kafama u bife i sl
nekad nakon završetka faxa sam ih srela na kafi u mišelu obje trudne i dalje iste samos malo većim stomačićima
možda nije najsretnije poredjenje ali znači nisu bile bitne fizičke karakteristike da bi one bile prijateljice
ili još jedan primjer ja sam visoka 182 najviša od mojih prijateljica je 165 i to ona vazda u baletankama a ja volim štikle ludo nije nas fino baš vidjet zajedno al šta fali mi se volimo
Majke mi nikad mi ovo nije na um palo. Ima sigurno takvih situacija, većinom među djevojčicama, ne znam da li djevojke i žene o ovome razmišljaju. A ako razmišljaju onda mi je to nelogično dodatno opterećenje.