Žene pitaju žene

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
ema_

#1126 Re: Žene pitaju žene

Post by ema_ »

krvava wrote:
ema_ wrote:Moje su onda vanserijski osjetljive :-? ...
Trazi saudijsku surmu. One bliskoistocne (sirijska npr) su ljute

Sve redom sam probala, od saudi do indijskih, i il mi ide na živce onaj prah, il mi nije dovoljno crnila od nje il na kraju kad mi paše, onda me oči peku od nje. Peh.
ema_

#1127 Re: Žene pitaju žene

Post by ema_ »

MoRe :-D .
Eniac

#1128 Re: Žene pitaju žene

Post by Eniac »

Big Ang wrote:
Eniac wrote:
Milloni wrote:On se izgleda svaki dan osjeca kao zensko...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Konacno neko ko razumije.
Kako ti duras PMS? :eh:
Sklonim se na sigurno :)
Big Ang

#1129 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

ema_ wrote:Ja ne podnosim surmu, ni u prahu ni masnu ni nikakvu :roll: .

@big ang, imam ti ja jednu novu i to ljubičastu :-D , ako hoćeš, sendam ti :) .
Nisam nikad ljubičastu stavila :zoka: :cry: bil to meni stajalo?
šatirana_ljubičica

#1130 Re: Žene pitaju žene

Post by šatirana_ljubičica »

Big Ang wrote:
ema_ wrote:Ja ne podnosim surmu, ni u prahu ni masnu ni nikakvu :roll: .

@big ang, imam ti ja jednu novu i to ljubičastu :-D , ako hoćeš, sendam ti :) .
Nisam nikad ljubičastu stavila :zoka: :cry: bil to meni stajalo?

bi :)
WildRedRose

#1131 Re: Žene pitaju žene

Post by WildRedRose »

krvava wrote:Meni zaista godi a inace imam osjetljive oci. Znas onaj osjecaj kad stavis surmu meni cisto ko da ocisti unutrasnjost oka. Stavljam ju i uvecer kad spavam
Ozb? :mrgreen: ja nesto odmah kontam da bi sve crno bilo, do pola obraza :mrgreen:
šatirana_ljubičica

#1132 Re: Žene pitaju žene

pitanje: šta vam je bitno kod ženske osobe da se ''sjaranite'' ?
Big Ang

#1133 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

šatirana_ljubičica wrote:pitanje: šta vam je bitno kod ženske osobe da se ''sjaranite'' ?
da liči na mene :lol: :D
MedenoSrce

#1134 Re: Žene pitaju žene

Post by MedenoSrce »

šatirana_ljubičica wrote:pitanje: šta vam je bitno kod ženske osobe da se ''sjaranite'' ?
da kliknemo
da nije kompleksasica
da je pametna
da se voli zezati, shaliti, smijati
da sebe ne shvata preozbiljno
WildRedRose

#1135 Re: Žene pitaju žene

Post by WildRedRose »

1. da je insan
2. iritiraju me lake djevojke i koje pricaju kao muskarci
ima toga jos, ali ovo mi je na prvu :mrgreen:

Mada ih je sve manje danas. Normalno je postalo nenormalno,a nenormalno normalno. :roll:

krvava wrote: razlije se surma naravno ali je odlična a ja volim taj malo razmazani look :trepp:
ma ja samo kada tus stavim ne razmaze se, ostalo sve. zato pitah.. znaci surma nije za mene :(
azurna_obala

#1136 Re: Žene pitaju žene

Post by azurna_obala »

Da ne trača svoje prijateljice
to baš puno govori o njoj,
tako da ako danas trača neku, sutra će i mene :roll:
lua

#1137 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

Da je raja i da joj glavna okupacija nije izgled, ponašanje i život drugih ljudi. To mi stvarno ide na živce. Volim da imam drugarice koje ne tračaju i koje su onako opuštene i pametne.
say_cheese

#1138 Re: Žene pitaju žene

Post by say_cheese »

Druzim se sa muskarcima 8-) ne iskljucivo, ali pretezno. Imam i zenskih prijatelja, a sudeci po iskustvu, samo je pitanje vremena kad ce da pukne. :D
šatirana_ljubičica

#1139 Re: Žene pitaju žene

Iz navedenog, većini je bitno: da ne trača druge, da se voli šaliti, da nije nadmena.Ok, normala neka znači.... A šta mislite o onom prijateljstvu tipa-jako zgodna djevojka i prosječna ili ispodprosječna? Tu vlada stereotip da je prva tu da bi bila što upečatljivija pored druge i druga da bi bila u društvu lijepih momaka zbog prve, pa ako je šta zakači.Ja se ovdje ne slažem, ali ima li toga, jeste li se susretale?

Ang, kako da liči, fizički ili mentalno :)
say_cheese

#1140 Re: Žene pitaju žene

Post by say_cheese »

šatirana_ljubičica wrote:A šta mislite o onom prijateljstvu tipa-jako zgodna djevojka i prosječna ili ispodprosječna? Tu vlada stereotip da je prva tu da bi bila što upečatljivija pored druge i druga da bi bila u društvu lijepih momaka zbog prve, pa ako je šta zakači.Ja se ovdje ne slažem, ali ima li toga, jeste li se susretale?
O kojoj zivotnoj dobi je rijec? Ovo je scenario za curice od 16 godina.
Big Ang

#1141 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

šatirana_ljubičica wrote:Iz navedenog, većini je bitno: da ne trača druge, da se voli šaliti, da nije nadmena.Ok, normala neka znači.... A šta mislite o onom prijateljstvu tipa-jako zgodna djevojka i prosječna ili ispodprosječna? Tu vlada stereotip da je prva tu da bi bila što upečatljivija pored druge i druga da bi bila u društvu lijepih momaka zbog prve, pa ako je šta zakači.Ja se ovdje ne slažem, ali ima li toga, jeste li se susretale?

Ma jok fizički, duhovno, i da je blentava ko i ja :D
Last edited by Big Ang on 12/06/2014 10:23, edited 1 time in total.
šatirana_ljubičica

#1142 Re: Žene pitaju žene

Milloni wrote:Da imamo zajednickih tema za razgovor, da je opustena i neopterecena.. to mi je dovoljno da se "sjaranimo" za kafu, kino, gledanje utakmice...
Npr.ja bih rado popila kafu sigurno sa 10 cura s foruma, i uvjerena sam da bi mi bilo ugodnije i ljepse nego sa mojom dugogodisnjom drugaricom koja je postala preopterecena svim i svacim i pocela je da glumi (vjerovatno je uvijek bila takva ali sam ja bila mladja pa mi nije smetalo)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

kad ćemo na kafu :D, čim se spomene kafa, ja obično postavljam to pitanje :D
ako si i mene uzela u obzir kad si ovo navela, u tom slučaju pitam :D
šatirana_ljubičica

#1143 Re: Žene pitaju žene

say_cheese wrote:
šatirana_ljubičica wrote:A šta mislite o onom prijateljstvu tipa-jako zgodna djevojka i prosječna ili ispodprosječna? Tu vlada stereotip da je prva tu da bi bila što upečatljivija pored druge i druga da bi bila u društvu lijepih momaka zbog prve, pa ako je šta zakači.Ja se ovdje ne slažem, ali ima li toga, jeste li se susretale?
O kojoj zivotnoj dobi je rijec? Ovo je scenario za curice od 16 godina.

Pa jest, u pravu si, to je taj scenario, a ima li toga i u zrelijoj dobi?Ima kod nezrelih osoba jel :D
šatirana_ljubičica

#1144 Re: Žene pitaju žene

Big Ang wrote:
šatirana_ljubičica wrote:Iz navedenog, većini je bitno: da ne trača druge, da se voli šaliti, da nije nadmena.Ok, normala neka znači.... A šta mislite o onom prijateljstvu tipa-jako zgodna djevojka i prosječna ili ispodprosječna? Tu vlada stereotip da je prva tu da bi bila što upečatljivija pored druge i druga da bi bila u društvu lijepih momaka zbog prve, pa ako je šta zakači.Ja se ovdje ne slažem, ali ima li toga, jeste li se susretale?

Ma jok fizički, duhovno, i da je blentava ko i ja :D

Meni je jako bitno da se mogu s nekim dobro smijati :)
šatirana_ljubičica

#1145 Re: Žene pitaju žene

krvava wrote:

kad sam ja studirala na mom faxu su se družile dvije cure jedna s pirsingom od obrva do pupka, u šorcu i zimi hodala i onako vrlo ekscentričnog izgleda, druga bila pokrivena i to ne ovo moderno pokrivanje nego onako kako se zaista i treba pokriti znači bez iglica i sl., u crnom vazda i bile najbolje jaranice skupa išle po kafama u bife i sl
nekad nakon završetka faxa sam ih srela na kafi u mišelu obje trudne i dalje iste samos malo većim stomačićima
možda nije najsretnije poredjenje ali znači nisu bile bitne fizičke karakteristike da bi one bile prijateljice

ili još jedan primjer ja sam visoka 182 najviša od mojih prijateljica je 165 i to ona vazda u baletankama a ja volim štikle ludo nije nas fino baš vidjet zajedno al šta fali mi se volimo :D

:thumbup: :lol:
sha_ba

#1146 Re: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

cure hocete li gledati utakmice, ako da koje? :D
kapučino

#1147 Re: Žene pitaju žene

Post by kapučino »

šatirana_ljubičica wrote: Ma jok fizički, duhovno, i da je blentava ko i ja :D

Meni je jako bitno da se mogu s nekim dobro smijati :)[/quote]
:thumbup:
sha_ba wrote:cure hocete li gledati utakmice, ako da koje? :D
vjerovatno samo kad igra BiH i zadnju :eh:
lua

#1148 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

Majke mi nikad mi ovo nije na um palo. :D Ima sigurno takvih situacija, većinom među djevojčicama, ne znam da li djevojke i žene o ovome razmišljaju. A ako razmišljaju onda mi je to nelogično dodatno opterećenje. :mrgreen:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1149 Re: Žene pitaju žene

Post by ladyblue18 »

Sve :oops: pod tim sve se nadam odgledati bar 90% utakmica jer ne znam nikada hocu li imati vremena i mogucnosti.
šatirana_ljubičica

#1150 Re: Žene pitaju žene

većinu, nadam se :D
Post Reply