Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hacker i Augustiner sam im'o priliku probat' u Minhenu, obadva su jako dobra piva. Ali mojne mi ba taj Paulaner, ti ga samo rokas jer je sponzor FC Bayerna.
A Heineken je obicni skart koji ima fenomenalan marketing. To ti je k'o kad neko kaze da su BeatsByDre dobre slusalice.
Nije najbolje ali je, meni jako dobro, bas jucer dobio par komada iz Belgije na poklon
Inace su me u zadnje vrijeme "krenula" ova "manastirska" piva
Posebno ova "brune" sto bi kaz'li francuzi
Vec par mjeseci pijem ovaj Leffe brune
luckylaka wrote:@sumirprimus
A da ti slucajno nisi placen da reklamiras haineken,piva po postu Ma najvise sam prestao piti haineken zato sto ga danas ima sutra nema tj.nestane u mojoj trgovini.Al eto poslusacu te,prelazim na haineken
probah na svoje zelucane kiseline svakakva sranja,al nijedno ne sjede ko hajneken..
kontas bate...
luckylaka wrote:@sumirprimus
A da ti slucajno nisi placen da reklamiras haineken,piva po postu Ma najvise sam prestao piti haineken zato sto ga danas ima sutra nema tj.nestane u mojoj trgovini.Al eto poslusacu te,prelazim na haineken
bili holandez, danac i irac na pivi.
holandez: daj meni heineken.
danac: ja ću tuborg.
irac: daj meni kolu!
holandez i danac: wtf?! šta ba?!
irac: vidim, niko ne pije pivu, pa neću ni ja.
Eto ja maloprije pisem covjeku kako je haineken piva za bebe a dzaba.Inace negdje sam procitao da se samo haineken i mercedes prodaju na sve i jednom kontinentu.Jelde lazu.
Pa kakve to veze ima? Uspjeli su prvi nakon zabrane alkohola da uvezu pivo u USA i od tada se razvijaju kao brend, kroz marketing itd a pivo prema pivama koje sada imamo nula bodova...
luckylaka wrote:Nakon Corone evo doceka da napisu da je i Haineken skart.Pa sta cu piti,,sunce vam kalajisano"
pij šta ti odgovara, al te dvije pive su baš tankosava
Jbga ja mislio ove dvije medju najboljim kad ono ispade da su medju losijim.Tacno ne znam sta cu sad.Imam jos gajbu Corone pa cu uz nju polako razmisliti sta dalje.Imas li ti dobar prijedlog al da je ima ovdje u USA,Mo,St.L kupiti
luckylaka wrote:
Jbga ja mislio ove dvije medju najboljim kad ono ispade da su medju losijim.Tacno ne znam sta cu sad.Imam jos gajbu Corone pa cu uz nju polako razmisliti sta dalje.Imas li ti dobar prijedlog al da je ima ovdje u USA,Mo,St.L kupiti
S obzirom da sam ja USA, Mo, St.L vidio samo na karti, mrka kapa
luckylaka wrote:Jbga ja mislio ove dvije medju najboljim kad ono ispade da su medju losijim.Tacno ne znam sta cu sad.Imam jos gajbu Corone pa cu uz nju polako razmisliti sta dalje.Imas li ti dobar prijedlog al da je ima ovdje u USA,Mo,St.L kupiti
E jbg mish, pored ovoliko pivara u gradu ti prijedlog na forumu trazis (ne mislim na AB, oni qrcu ne valjaju).
Najbolja u gradu - Civil Life pivara, a moze i Schlafly vazda proci.
Danas probao Paulaner hefe waissbier i Muncher Hell...A jucer Krombacher waiss..I to ste me Vi naveli
Ljudi moji,popijem ponekad koje pivo,ali ovo sto sam zadnja dva dana probo',za malu razliku u cijeni para je stvarno dobro.Nit ima onog smrada naseg,nit ima one gorcine (poredim ovo Paulaner lager sa nasim lager pivama).
Stvarno ce me bas neko sad morat navratit da popijem neko Balkansnko ( a da nije tuzlak crni )
luckylaka wrote:Jbga ja mislio ove dvije medju najboljim kad ono ispade da su medju losijim.Tacno ne znam sta cu sad.Imam jos gajbu Corone pa cu uz nju polako razmisliti sta dalje.Imas li ti dobar prijedlog al da je ima ovdje u USA,Mo,St.L kupiti
E jbg mish, pored ovoliko pivara u gradu ti prijedlog na forumu trazis (ne mislim na AB, oni qrcu ne valjaju).
Cuj ja mish Jebi ga ovdje razmjenjujemo misljenja a ne pijemo.Nekom dobro ovo nekom ono,valja sve to isprobati pa odabtrati.Nisam jos posjetio Civil Life Brewing sve sutra cu sutra cu i evo nikada.Kontam za vikend a oprobacu i Schlafly
Nemoj mi na Laku. Cojek je bizi trazeci pravu aplikaciju za Samsung TV da bi mogao gledati 200 kanala a da plati $4.99