Ma kopaj slobodno.hrasno38 wrote:aha imas dokaz i za to......malo je previse ozbiljan covjek u pitanju da bi danas napisao jedno a sutra drugo....da je takav NASA ga ne bi vidjela ni sekunde. Ajde budi covjek pa posteno priznaj kakve veze ti imas sa svim time jer kao da mi se vracaju sjecanja na neke prijasnje rasprave oko piramida i da te je neko prokuzio (doduse ne mogu biti siguran 100% da se radi o tebi) tj, da je skontano da je nekoga Semir napenalio a on onda dosao da serucka po Klixu protiv tog projekta. Mrsko mi kopat po klixu ali mogao bih se zaklet da je nesto tako slicno bilo.dustaban wrote:...i taj vam je Amer kasnije dosao pameti i odrekao se Semira i one ublehe.
A sto se tice Amera predlazem da ga kontaktiras licno. Sta mislis da bi se on mogao baviti ozbiljnim poslom (u NASI ili bilo gdje) da se otkrije da je dio Semirovog ganga?!
Ne sjecam se tacno kad i gdje (davno je to bilo, u nekim novinama) gdje sam procitao njegovo ogradjivanje i potvrdu vlastite zloupotrebe u ovoj prevari. Najbolje bi bilo pronaci ga da se sam oglasi.