Ukrajina

Post Reply
underwater

#1126 Re: Ukrajina

Post by underwater »

Brkooo wrote:Joj cuj ovog "ronioca" matereti... mogao si otici i u vrijeme Adema i Have i traziti razloge nemira...

ma za sve je ona zmija kriva
Bolje pogledaj na 14.40 ... prilozeni video :thumbup:
underwater

#1127 Re: Ukrajina

Post by underwater »

dječak sa šibicama wrote:Rat ce poceti onog trenutka kad prozapadni Ukrajinci upadnu u skladista oruzja.

Ukrajina ne oskudjeva naoruzanjem, imaju ga na izvoz, izvoze vec 20 godina, iznajmljuju cak... hrvatska vojska je od njih uzela MI-24 `95 godine, sa ukrajinskim pilotima.

Da ne govorim o africi, dole su ukrajinci najcjenjeniji piloti, sa svojim transportnim avionima, slijecu i uzlijecu sa livade.

Kad i ako se ovi naoruzaju, onda ce poceti. Bojim se da je "zapad" to i htio, uci u rusko dvoriste, makar i na zapad Ukrajine.
Ukrajina vise nema nuklearno oruzje, ali ima ogromne kolicine visokoobogacenog urana, sto ga (prakticno) dodje isto.
Pribize li se protesti skladistima, Spetnaz ce prihajati prije svih ostalih.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1128 Re: Ukrajina

Post by Truba »

analiziram postove...
ruska sranja su sve u perfektu (što stoji ali američka sranja su u svijetu danas na sve strane), vrijeđanje rublja (kojeg niko nije spominjao normala da je dolar draži spominjete stvari koje niko ne tvrdi drugačije),spominjanje japana zapadnje njemačke a ne talibana i sadama i onog gruzijca u kontekstu američkih saveznika (koji su pušteni niz šolju), zaboravlja se da su bugarska i rumunjska trebala biti 50% 50% sa staljinom podijeljena 1945. pa i oni su zajebani od strane saveznika
a gdje su silni dronovi koji ubijaju svatove po svijetu nisu ruski sasvim sigurno
pa se spominju neki brodovi koje opet niko ne poteže :D kao dokaz američke supremacije... ma ko o tome priča i negira
govorimo da svijetu viđe štete nanosi amerika nego rusija
da rusija ne barće zapadu u njihovu sferu interesa
problemi se donose rusima
u kataru karaju indijce i azijate nikom ništa stotine ih umire na gradilištima...a kod rusa tri pusi kurave u zatvoru i cijeli svijet zna...
ima desetine primjera još ne da mi se dalje...jučer mi je forum pojeo druži post
Opetja033

#1129 Re: Ukrajina

Post by Opetja033 »

underwater wrote:Bit separatizma i protesta u Ukrajini je sto Khazari zele svoju domovinu nazad.
Odatle su se naime, nakon konvertiranja na zidovsku vjeru, razmilili po svijetu.
Khazari ... tajanstveni (nestali) narod iz ukrajine i turske. Gdj je moglo nestati 12 miliona? Ako se pogledaju danasnji zidovi, nesto ne stima. Naime, zidovi su semitski narod, trebali bi biti poput arapa ... visoki, crnjomanjasti i average zgodni. A nisu ... niski su, svijetli i nepravilnih crta lica :-) bas poput ovih
Kad se pogleda tko danas podrzava separatisticke teznje ukrajinaca, jasno je i tko stoji iza protesta.
Da to nije zidovski lobi, DAVNO bi par desetina tenkova rascistilo demonstrante.
Prica da rusi podrzavaju proteste u ukrajini je smijesna. Pa za par sati bi se moglo skupit par miliona rusa i bjelorusa da idu gushiti proteste sa osobitim zadovoljstvom :D
Ovdje ima sve objasnjeno o protestima u ukraijini ... ko je iza. Iz prve ruke dakle (ne od nekakve tetke iz odese), sami organizatori govore, kome nije mrsko za 27 min moze puno nauciti.
A srbi ce posebno zaplatiti od bacuski zbog ovoga :thumbup:

Evo ga, pojavili su se i antisemiti u svom najruznijem i najodvratnijem izdanju.
Dakle medju Putinoljubcima na ovom forumu imamo zagovarace chemtrailsa, antisemite, pravoslavne fundamentaliste. Jos samo nedostaju reptili da ovaj freak show bude potpun. :mrgreen:
underwater

#1130 Re: Ukrajina

Post by underwater »

Opetja033 wrote:
underwater wrote:Bit separatizma i protesta u Ukrajini je sto Khazari zele svoju domovinu nazad.
Odatle su se naime, nakon konvertiranja na zidovsku vjeru, razmilili po svijetu.
Khazari ... tajanstveni (nestali) narod iz ukrajine i turske. Gdj je moglo nestati 12 miliona? Ako se pogledaju danasnji zidovi, nesto ne stima. Naime, zidovi su semitski narod, trebali bi biti poput arapa ... visoki, crnjomanjasti i average zgodni. A nisu ... niski su, svijetli i nepravilnih crta lica :-) bas poput ovih
Kad se pogleda tko danas podrzava separatisticke teznje ukrajinaca, jasno je i tko stoji iza protesta.
Da to nije zidovski lobi, DAVNO bi par desetina tenkova rascistilo demonstrante.
Prica da rusi podrzavaju proteste u ukrajini je smijesna. Pa za par sati bi se moglo skupit par miliona rusa i bjelorusa da idu gushiti proteste sa osobitim zadovoljstvom :D
Ovdje ima sve objasnjeno o protestima u ukraijini ... ko je iza. Iz prve ruke dakle (ne od nekakve tetke iz odese), sami organizatori govore, kome nije mrsko za 27 min moze puno nauciti.

Komentar prijavljen administraciji zbog sirenja najgore, najnize vrste antisemitizma. Sram te bilo!
Kakvog antisemitizma vahabitski trolu, pa to su historijski fakti, knjige i knjige o tome napisane.
Ti podupires svaku opciju koja je protiv Putina samo i jedino zbog Sirije ...
biske

#1131 Re: Ukrajina

Post by biske »

Challenger__ wrote:Kakvih 51, 49%. Ako bude podjele, u najboljem slučaju Galičani i ekipa mogu dobaciti do granice provincije Žitomir (oho-ho zapadno od Kijeva). Uz punu referendumsku saglasnost čitave Ukrajine i opšte slavlje u zemlji. Ukratko, oni koji su pokrenuli haos, pojma nemaju šta je Ukrajina.
:lol:
parodiya na dejton. :D
Opetja033

#1132 Re: Ukrajina

Post by Opetja033 »

underwater wrote:
Opetja033 wrote:

Evo ga, pojavili su se i antisemiti u svom najruznijem i najodvratnijem izdanju.
Dakle medju Putinoljubcima na ovom forumu imamo zagovarace chemtrailsa, antisemite, pravoslavne fundamentaliste. Jos samo nedostaju reptili da ovaj freak show bude potpun.
Kakvog antisemitizma vahabitski trolu, pa to su historijski fakti, knjige i knjige o tome napisane.
Cuj vehabija :mrgreen: . Ja sam vehabija koliko ti i tvoji dragi roditelji. Moze tako? :)
Naravno da je antisemitizam smatrati da Khazari (Jevreji) upravljaju svijetom i da diktiraju revolucijama i svjetskim tokovima.
Naravno i da su tone i tone antisemitskih knjiga napisane na tu temu. Jedna od njih je i Mein Kamph. Pisac je jedan brkati, simpaticni cikica, ma mrava ne bi zgazio. :mrgreen:

Tone i tone knjiga su napisane o tome da je Zemlja suplja pa to nije nikakav argument za tu nebuloznu i idiotsku tvrdnju.
sumirprimus

#1133 Re: Ukrajina

Post by sumirprimus »

madner wrote:
sumirprimus wrote:ma ne vjerujem da ce ubacit tenkove u igru..
to je onda pravi rat...
Dok su se marisali sve je bilo u redu.

Sada kada su poceli pucat, nema nazad.
jebga,uvijek ima nazad dok nije prekasno... :D
hope so..

flexibila...to da je sinoc prosla vijest,da je juce trebala bit prva isplata od 2 milijarde,al pod uslovom da se razjebu demonstracije... nije valjda da iko ocekuje djaba pare?
Truba

#1134 Re: Ukrajina

Post by Truba »

Image
sumirprimus

#1135 Re: Ukrajina

Post by sumirprimus »

i ovaj klip od 27 i kusur minuta?sta u njemu konkretno ne valja?amerika? od diktature do demokratije?nenasilni protesti,gubitak straha kod ljudi,gradjanski neposluh,organizacija protesta,pjevanje,simboli,boje,ruze,promjene?
jebte kad pocnu knjige proglasavat opasnim po drzavu,znas koliko je sati...
underwater

#1136 Re: Ukrajina

Post by underwater »

Opetja033 wrote:[Cuj vehabija :mrgreen: . Ja sam vehabija koliko ti i tvoji dragi roditelji. Moze tako? :)
Naravno da je antisemitizam smatrati da Khazari (Jevreji) upravljaju svijetom i da diktiraju revolucijama i svjetskim tokovima.
Naravno i da su tone i tone antisemitskih knjiga napisane na tu temu. Jedna od njih je i Mein Kamph. Pisac je jedan brkati, simpaticni cikica, ma mrava ne bi zgazio. :mrgreen:

Tone i tone knjiga su napisane o tome da je Zemlja suplja pa to nije nikakav argument za tu nebuloznu i idiotsku tvrdnju.
Znam ja da bi ti radije da te zovem selefijom :lol: :lol: :lol: ali nece ici :bih:
Cuj ti mene optuzujes za antisemitizam :shock: na osnovu chega? Sto ti znas uopce o tom pojmu? Nista.
Ali znas da ne volim vas vahabite koji misionarite po forumu. Pa me zelis zbanirati. Tema je ukrajina, prestani trolati.
flexibila

#1137 Re: Ukrajina

Post by flexibila »

underwater wrote:
Opetja033 wrote:

Komentar prijavljen administraciji zbog sirenja najgore, najnize vrste antisemitizma. Sram te bilo!

Cuj anisimetizma u videu ti objasnjava o ulozi otpora i ko finasira otpor i otporovu revoluciju.....A do tebe je na cijoj si strani :kiss:
Truba

#1138 Re: Ukrajina

Post by Truba »

nisam čitao baš svih 46 stranica

ali me čudi što još niko nije spomenuo vatikan :D
iscrtani čovek

#1139 Re: Ukrajina

Post by iscrtani čovek »

Black swan wrote:analiziram postove...
ruska sranja su sve u perfektu (što stoji ali američka sranja su u svijetu danas na sve strane), vrijeđanje rublja (kojeg niko nije spominjao normala da je dolar draži spominjete stvari koje niko ne tvrdi drugačije),spominjanje japana zapadnje njemačke a ne talibana i sadama i onog gruzijca u kontekstu američkih saveznika (koji su pušteni niz šolju), zaboravlja se da su bugarska i rumunjska trebala biti 50% 50% sa staljinom podijeljena 1945. pa i oni su zajebani od strane saveznika
a gdje su silni dronovi koji ubijaju svatove po svijetu nisu ruski sasvim sigurno
pa se spominju neki brodovi koje opet niko ne poteže :D kao dokaz američke supremacije... ma ko o tome priča i negira
u kataru karaju indijce i azijate nikom ništa stotine ih umire na gradilištima...a kod rusa tri pusi kurave u zatvoru i cijeli svijet zna...
ima desetine primjera još ne da mi se dalje...jučer mi je forum pojeo druži post
:thumbup:
Opetja033

#1140 Re: Ukrajina

Post by Opetja033 »

- Vodje ukrajinske opozocije na sastanku sa ministrima vanjskih poslova Njemacke, Francuske i Poljske.

- Vidi ovog delegata: "Foreign army composed of 5,000 militants active in Kyiv - speaker of Crimean parliament"
Dosli mudzahedini iz inostranstva. :mrgreen: :mrgreen:
http://www.interfax.com/newsinf.asp?id=482426
underwater

#1141 Re: Ukrajina

Post by underwater »

flexibila wrote:Cuj anisimetizma u videu ti objasnjava o ulozi otpora i ko finasira otpor i otporovu revoluciju.....A do tebe je na cijoj si strani :kiss:
Pa nisu li same vodje protesta javno rekli OD KOGA su primili PRVI milion dolara potpore?
krater

#1142 Re: Ukrajina

Post by krater »

Opetja033

#1143 Re: Ukrajina

Post by Opetja033 »

underwater wrote:
Opetja033 wrote:[Cuj vehabija :mrgreen: . Ja sam vehabija koliko ti i tvoji dragi roditelji. Moze tako? :)

Znam ja da bi ti radije da te zovem selefijom :lol: :lol: :lol: ali nece ici :bih:
Cuj ti mene optuzujes za antisemitizam :shock: na osnovu chega? Sto ti znas uopce o tom pojmu? Nista.
Ali znas da ne volim vas vahabite koji misionarite po forumu. Pa me zelis zbanirati. Tema je ukrajina, prestani trolati.
Ni selefija ni vehabija. Ako cemo se vec etiketirati bez osnove mogu i ja tebe nazvati prikrivenim salonskim cetnikom. Sto da ne.
Da, teorija da Khazari (Jevreji) upravljaju svijetom jeste antisemitizam. I to onaj najgore vrste.

Ubacis se u diskusiju sa tvrdnjom da iza protesta u Ukrajini stoji jevrejski lobi koji upravlja svijetom i da su za sve krivi Khazari. I onda kazes nekome da prestane trolati. Ma neprocjenjivo. :lol:

Dakle nisi nista drugo osim antisemita koji pusi antisemitsku pricu i jos je propagira. Ona najodvratnija, white trash vrsta antisemita.
dječak sa šibicama

#1144 Re: Ukrajina

Post by dječak sa šibicama »

Ma sve je to opcepoznato, nego ove bradonjice i vehaboljupci sad podrzavaju USA jer im USA drzi stranu u Siriji, cak su im i Zidovi odjednom mili em dragi..

Nije Putin poslao emisare na Bahame da dignu narod na pobunu, nego je obratno.

Cak i kad je SSSR sirio svoju komunisticku ideologiju po Latinskoj Americi, USA je reagovala tako sto je instalirala profasisticke diktatore po tim drzavicama, i zmirila na njihove eskadrone smrti koji su pu nili djungle ljudskim lesevima.
flexibila

#1145 Re: Ukrajina

Post by flexibila »

underwater wrote:
flexibila wrote:Cuj anisimetizma u videu ti objasnjava o ulozi otpora i ko finasira otpor i otporovu revoluciju.....A do tebe je na cijoj si strani :kiss:
Pa nisu li same vodje protesta javno rekli OD KOGA su primili PRVI milion dolara potpore?
Od demokratije i prosipanje supljih ljudskih prava, t.j amerike i EU
celava_dlaka

#1146 Re: Ukrajina

Post by celava_dlaka »

Image
Opetja033

#1147 Re: Ukrajina

Post by Opetja033 »

dječak sa šibicama wrote:Ma sve je to opcepoznato, nego ove bradonjice i vehaboljupci sad podrzavaju USA jer im USA drzi stranu u Siriji, cak su im i Zidovi odjednom mili em dragi..
To za bradonjice i vehaboljupce mozes tati svom prosipati a ne meni. Jasno decko?
Nadji jedan jedini moj komentar u kojem zastupam ili branim vehabijske/selefijske stavove i poglede na zivot. Jedan jedini.

Neces moci naci jer si lazov i jer izmisljas.
sumirprimus

#1148 Re: Ukrajina

Post by sumirprimus »

rece veliki antiglobalista i odgleda citav repertoar holivuda...jah...
swanfilter

#1149 Re: Ukrajina

Post by swanfilter »

Jel to pojedini zele reci da se Hazari zele vratiti u pradomovinu? Duboko u sumu znamo otici ,,, :lol:
flexibila

#1150 Re: Ukrajina

Post by flexibila »

Opetja033 wrote:
dječak sa šibicama wrote:Ma sve je to opcepoznato, nego ove bradonjice i vehaboljupci sad podrzavaju USA jer im USA drzi stranu u Siriji, cak su im i Zidovi odjednom mili em dragi..
To za bradonjice i vehaboljupce mozes tati svom prosipati a ne meni. Jasno decko?
Nadji jedan jedini moj komentar u kojem zastupam ili branim vehabijske/selefijske stavove i poglede na zivot. Jedan jedini.

Neces moci naci jer si lazov i jer izmisljas.
Odi na temu Sirija i vidis sta si pisao :izet:
Post Reply