Nedeljko Bajic Baja
....a ne gumo da vjerujem.
Umr'o sam.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Da sam snimao jutros poene vjerovatno bi primjetio, ali nisam, prekasno je bilo. Ma teško da ću pratiti njegove mečeve jer obično počinju 4-4:30.MOSALJOZE wrote:Sumnjam da si primjetio ovu muziku,jer da jesi to bi već bilo objavljeno ali nebitno,samo ti nama poene redovno objavi i biće udure
Nedeljko Bajic "Baja" - Nemoguca misija, tj. Mission impossible na engleskiinsaneinthebrain wrote:jel neko primjetio da kad je juka zakucao za druge poene od 0:24 do 0:32 u pozadini se cuje neka narodnjacka pjesma iz dvoraneHerr Flick wrote:![]()
da nije jukina omiljena
mist wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mist wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E da mi je neko ovo rekao prije 25 godinajasko_ba wrote:insaneinthebrain wrote:jel neko primjetio da kad je juka zakucao za druge poene od 0:24 do 0:32 u pozadini se cuje neka narodnjacka pjesma iz dvoraneHerr Flick wrote:http://www.youtube.com/watch?v=oiF_jSda6cw![]()
da nije jukina omiljenaSad citam, u pitanju je ova pjesma:
http://www.youtube.com/watch?v=YajrLC3R_HA

To sto si napisao je bezobrazno ali posto si rekao da nekome treba lizati dupe samo da bi igrao za reprezentaciju vjerovatno je to I tvoj zivotni moto. Moj nije I nikad nece biti!!!!It_is_a_Leclerc wrote:Može biti šta god hoće. Hrasno kaže da ga treba potjerati iz reprezentacije.
a šta inače ide u NBA dvoranama i šta sluša 99% igrača nego tamošnji ekvivalent turbo folka...? samo je u podneblju razlika.Romanista 101% wrote:pa naravno, nece valjda nesto od EKV, Haustora ili Pusenja
Ovu recimoinsaneinthebrain wrote:sljedeci put nek mu neki halidovi hit puste. da se zaori dvoranom![]()
SSemir wrote:postigne juka kos kad ono pocne: saaaaaaaaaaaaamo jos bosneeeee da mi jeeeeeeeeeeeeeeeeadrenalin bi i onim cistacicama u dvorani potekao kroz krv
odlicna ova, i onda svaku utakmicu drugu pjesmu. pa tako citav repertoarHerr Flick wrote:Ovu recimoinsaneinthebrain wrote:sljedeci put nek mu neki halidovi hit puste. da se zaori dvoranom![]()
![]()
Nije igrao odlukom trenera. DNP.pametolog wrote:Sta je sa Jukom? Nije uopste izlistan da je igrao protiv Portlanda? Na ESPN pise da nije igrao odlukom trenera???