Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LSD wrote: ovaj klaun nastavlja sam sebe ismijavati, umjesto da zalegne kad mu se kaže da je pijan.Decko -Necko baš umislio da nekoga bruka svojim nebulozama a zapravo ne vidi da pravi javni cirkus od sebe
Samo reci 'glup sam, zajebao sam se' i obećavam da ću pustiti na miru i tebe i tvoje neznanje.
Ponovo tiebreak.
Ipak ne mogu sebi dozvoliti da mi razni parmaci po forumu sole pamet.
Preofiran si brate, a i smaraš svojim glupiranjem i neznanjem....odmori malo, ipak
Last edited by LSD on 05/07/2013 18:04, edited 2 times in total.
Eto kako 'mentalna smijurija' spasi 2 meč lopte i odvede meč u 5. set. I onda se čudi kada mu neko odgovara na postove i pravi ga budalom. Dobar si @LSD, dobar za dobre zajebancije. Jedino za toga i valjaš.
necko_hz wrote:Eto kako 'mentalna smijurija' spasi 2 meč lopte i odvede meč u 5. set. I onda se čudi kada mu neko odgovara na postove i pravi ga budalom. Dobar si @LSD, dobar za dobre zajebancije. Jedino za toga i valjaš.
Delpo, svaka ti čast lave, kakvo srce.
Me bježi ba neznalico ....mrsko mi više i ismijavati te....otužan postaješ, a sam si htio da te ispišam svojim teniskim znanjem....naletio si na volej i jbg sad....sad si dobio svoje i naucio lekcije da ne laprdaš puno tamo gdje veze nemaš
Last edited by LSD on 05/07/2013 18:19, edited 1 time in total.
Sta ima Delpo mentalno slab, ovo-ono, dobio je Rogera preokretom u finalu US Opena. Cak mislim da bi bio opasniji po Murraya (cisto igracki). Ali Murray uzima ovo izgleda
LSD wrote:Me bježi ba neznalico ....mrsko mi više i ismijavati te....otužan postaješ, a sam si htio da te ispišam svojim teniskim znanjem....naletio si na volej i jbg sad....sad si dobio svoje i naucio lekcije da ne laprdaš puno tamo gdje veze nemaš
Ne rise ba, opalio sam te smashom ko Sampras Agasija. Još ti glava trni.
Hajde Delpo, kad si već dovde dogurao, idi do kraja. Finale: Delpo-Janowicz za nikad bolji Wimbledon.