Hajd' sto debil napravi prekrsaja za napisati roman, ali zasto da se spustas na njegov nivo?
nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
direstraits0078
#1126 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Hajd' sto debil napravi prekrsaja za napisati roman, ali zasto da se spustas na njegov nivo?
- _mufljuz_
#1127 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
sto jarane nisi prijavio?goran16v wrote:Frisak primjer debila u crnoj Octaviji TDI Tour (stari). Cijelim potezom od Mostara da Sarajeva se vozi u kolonama i od semafora u Konjicu pratim u retrovizoru kako pretice klonu gdje je organicenje 50, a zatim jos 2 auta obilazi preko pune.Iza Ovcara opet obilazi kolonu iza Ovcara (ukljucujuci i mene), vidim za volanom matori prdonja od svojih 50+ godina i zena mu u njega. Gledam kako se lijepi se za lika da bi ga obisao preko pune i opet se zalijepi se za lika ispred, u Podorascu opet obilazi kolonu i opet se lijepi za lika. Dok vozi u koloni 2/3 auta su u lijevoj traci, izviruje ne bi li pretekao. Uz Ivan nastavio je istim stilom, na silu lijevom i desnom trakom i ja krenem da ga pratim. U jednom trenutku on "hvata bolju putanju" i na sekund prelazi u desnu, ja ostajem u lijevoj, a ispred njega na nekih 100m kamion i ja naravno ubrzam toliko da se on vise ne moze uvaliti ispred mene u lijevu traku i poravnam se sa kamionom dovoljno da se iza mene odmah u lijevoj uhvati u kolona, a debil osta blokiran iza kamiona! Pusi ga majmuncino! Nije nesto za pohvaliti se ali nekad se stvarno zainatim pa kad sam u mogucnosti ovakve debile stignem i nasadim i to sve po pe-esu, nista preko pune i sl...
samo se javite da meljete po forumu...
ja nazovem 112 i dam broj tablica i smijer u kojem se krece i kazem da je lik pijan i da ce nekom past glava
da vidis kako usplahireno odgovaraju u centrali da ce dojavit na terenu ljudima
tako sam jednom konju (nije u BIH) malo sam se priblizio vise (ajd to je bila kao greska - ali nisam htio da kocim dzaba) konjina je pomislila valjda da ga ja provociram (iako sam namjeravao da usporim dovoljno do sigurnog rastojanja) frajer nabija nogu u kocnicu (ja imam +4 covjeka u autu)....zanosim auto u stranu da konja ne opalim i dajem gas da debila prodjem jer se skoro u potpunosti zaustavio.... (malo je falilo da se sjebem u jarak - jebo mene al 4 covjeka imam u autu)..... i fino mi padne napamet jer je majmun poceo da blica i svira - da fino zapamtim table i pozovem 150
zagorco sam mu zivot sigurno
-
goran16v
#1128 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Kako se spustam na njegov nivo?! Za razliku od njega ja nisam napravio nikakav preksaj niti sam svojom voznjom ikoga ugrozio. Ja sam samo u jednom trenutku iskoristio snagu auta da majmunu ocigledno nabijem rogove ne bi li skontao i izvukao pouku zbog cega mu to radim.direstraits0078 wrote:![]()
-
mefistofilis
#1129 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
ne brini i ja vozim felacio kako drug o'zone jednom rece. a nisu nepoderive nego im se nema sta pokvariti. dignes haubu i nemas sta vidjetisemirsar wrote:Nemoj, molim te, dusevnu bol da mi nanosis, jer poslije favorita 136LS koji je placen k'o 135L jer nije bilo na sleperu od Koprivice, ja feliciu preskocio, vidim da sam se zjb k'o niko...atorniji putnik wrote:ima neka tajna veza izmedu forumasa i felicia![]()
A fakat su te skode nepoderive, mada, kazu da neke mogu i da naskode
-
goran16v
#1130 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Ja "jarane" ne meljem po forumu, ja sam mu na cesti zagorcao zivot na nacin koji mi je pruzio vise satisfakcije nego da sam ga prijavio policiji._mufljuz_ wrote:[
sto jarane nisi prijavio?
samo se javite da meljete po forumu...
ja nazovem 112 i dam broj tablica i smijer u kojem se krece i kazem da je lik pijan i da ce nekom past glava![]()
da vidis kako usplahireno odgovaraju u centrali da ce dojavit na terenu ljudima![]()
tako sam jednom konju (nije u BIH) malo sam se priblizio vise (ajd to je bila kao greska - ali nisam htio da kocim dzaba) konjina je pomislila valjda da ga ja provociram (iako sam namjeravao da usporim dovoljno do sigurnog rastojanja) frajer nabija nogu u kocnicu (ja imam +4 covjeka u autu)....zanosim auto u stranu da konja ne opalim i dajem gas da debila prodjem jer se skoro u potpunosti zaustavio.... (malo je falilo da se sjebem u jarak - jebo mene al 4 covjeka imam u autu)..... i fino mi padne napamet jer je majmun poceo da blica i svira - da fino zapamtim table i pozovem 150vozilo nepredvidljivog ponasanja, to i to u tom i tom smijeru to i to vozilo - rodi majka specijalce
![]()
zagorco sam mu zivot sigurno
Prijavljivao sam na 122 cak sam se i zaustavljao pored patrole, ali sam s druge strane dobijao skidanje s dnevnog reda da ce prijava biti proslijedjena na teren i sl, a ne usplahirene odgovore...
-
direstraits0078
#1131 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Pa vozio si uporedo s kamionom, namjerno nisi dozvolio covjeku da pretekne kamion iako je on imao nedvosmislenu namjeru da to uradi.goran16v wrote:Kako se spustam na njegov nivo?! Za razliku od njega ja nisam napravio nikakav preksaj niti sam svojom voznjom ikoga ugrozio. Ja sam samo u jednom trenutku iskoristio snagu auta da majmunu ocigledno nabijem rogove ne bi li skontao i izvukao pouku zbog cega mu to radim.direstraits0078 wrote:![]()
Nemoj misliti da ce taj debil ista skontati. Bolje bi ti bilo da si stao negdje usput i negativnu energiju potrosio na neki drugi nacin.
- ranger
#1132 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
nije bas po pravilima al nek si ga sjebo...direstraits0078 wrote:Pa vozio si uporedo s kamionom, namjerno nisi dozvolio covjeku da pretekne kamion iako je on imao nedvosmislenu namjeru da to uradi.goran16v wrote:Kako se spustam na njegov nivo?! Za razliku od njega ja nisam napravio nikakav preksaj niti sam svojom voznjom ikoga ugrozio. Ja sam samo u jednom trenutku iskoristio snagu auta da majmunu ocigledno nabijem rogove ne bi li skontao i izvukao pouku zbog cega mu to radim.direstraits0078 wrote:![]()
Hajd' sto debil napravi prekrsaja za napisati roman, ali zasto da se spustas na njegov nivo?To je prekrsaj, kreces se trakom namijenjenom obilazenju sporijih vozila, trebas obilazenje obaviti tako da ne ometas saobracaj, a ti iza sebe pravis kolonu.
![]()
Nemoj misliti da ce taj debil ista skontati. Bolje bi ti bilo da si stao negdje usput i negativnu energiju potrosio na neki drugi nacin.Ili otisao u teretanu ili istrcao 5-10 km na svjezem zraku.
-
goran16v
#1133 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Mozda sam neprezicno napisao. Nisam vozio uporedo s kamionom i stvarao kolonu iza sebe samo sam majmuna u skodi prolazio kroz krivinu takvom brzinom da su me ostali iz lijeve trake sustizali. Kad sam vidio da kloc iz skode nece imati mjesta da se ubaci izmedju mene i njih sam dao gas i za 350 Nm o. momenta odmaglio dalje bez ikakvog ometanja saobracaja i pravljenja kolone. Inace od trenutku kad sam poceo ubrzavati lijevom trakom dok je skoda bila u desnoj traci do trenutka kad sam zavrsio manevar i skoda i kamion su bili sporiji od mene, tako da tu nema nikakvog preksaja. Ja ne mogu nekog usporavati, a istovremeno biti brzi od njega i preticati. Ja ne mogu uticati na to ako je vozac skode u trajanju mog manevra odlucio da ubrza.direstraits0078 wrote:Pa vozio si uporedo s kamionom, namjerno nisi dozvolio covjeku da pretekne kamion iako je on imao nedvosmislenu namjeru da to uradi.goran16v wrote:Kako se spustam na njegov nivo?! Za razliku od njega ja nisam napravio nikakav preksaj niti sam svojom voznjom ikoga ugrozio. Ja sam samo u jednom trenutku iskoristio snagu auta da majmunu ocigledno nabijem rogove ne bi li skontao i izvukao pouku zbog cega mu to radim.direstraits0078 wrote:![]()
Hajd' sto debil napravi prekrsaja za napisati roman, ali zasto da se spustas na njegov nivo?To je prekrsaj, kreces se trakom namijenjenom obilazenju sporijih vozila, trebas obilazenje obaviti tako da ne ometas saobracaj, a ti iza sebe pravis kolonu.
![]()
Nemoj misliti da ce taj debil ista skontati. Bolje bi ti bilo da si stao negdje usput i negativnu energiju potrosio na neki drugi nacin.Ili otisao u teretanu ili istrcao 5-10 km na svjezem zraku.
Nije bilo nikakve negativne energije samo sam se dobro zabavljao.
-
direstraits0078
#1134 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Nije bas ni neka pozitivna energija, ali eto. Mozda se covjeku zurilo, mozda je neki taxo, mozda... Sve nabrojano nisu razlozi za tvoje ponasanje....i poravnam se sa kamionom dovoljno da se iza mene odmah u lijevoj uhvati u kolona, a debil osta blokiran iza kamiona! Pusi ga majmuncino!
-
goran16v
#1135 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Vjeruj, sto se mene tice odlicna zabava i puno licne satisfakcije sto iskljucuje postojanje negativne energije. Mozda se covjeku zurilo, mozda je neki taxo, mozda, mada nije bio nista od toga... ali nista od nabrojanog nije razlog za divljanje po cesti, kresenje propisa, guranje na silu i ugrozavanje drugih dok i ja i dalje ne vidim nikakav problem u mom ponasanju. Mozda nije fer i sportski, ali u svakom slucaju sve po zakonu i sve sigurno, a majmunu zasluzena lekcija.direstraits0078 wrote:Nije bas ni neka pozitivna energija, ali eto. Mozda se covjeku zurilo, mozda je neki taxo, mozda... Sve nabrojano nisu razlozi za tvoje ponasanje....i poravnam se sa kamionom dovoljno da se iza mene odmah u lijevoj uhvati u kolona, a debil osta blokiran iza kamiona! Pusi ga majmuncino!
-
direstraits0078
#1136 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Policija sluzi za takve, ti nisi ovlasten da utjerujes druge u red. Nadam se da neces nauciti na tezi nacin.
-
goran16v
#1137 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Ja nista nisam utjerivao niti je meni za voznju po pripisima potrebno ikakvo ovlastenje, ako je ona nekog utjerala u red onda je to "slucajna i kolateralna" steta.direstraits0078 wrote:Policija sluzi za takve, ti nisi ovlasten da utjerujes druge u red. Nadam se da neces nauciti na tezi nacin.
Ako je neko nesto mogao nauciti onda je to matori prdonja koji je mogao nauciti da ce u svom divljanju naletjeti na one koji su malo vjestiji za volanom, imaju malo vise muda da ga stisnu gdje on ne smije i koji, na kraju krajeva, imaju jaci auto od njega i koji ce ga iz cistog principa zbog toga kako se ponasa, ali bez ikakvog divljanja i krsenja propisa presvuci na cesti k'o najveceg levata.
Last edited by goran16v on 04/05/2014 22:13, edited 1 time in total.
-
direstraits0078
-
mefistofilis
#1139 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
bog me ubio ako sam ja skontao sta si ti ustvari uradio

-
goran16v
#1140 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Uz Ivan stigao maloumnog starog prdonju u skodi koji je od Konjica divljao cijelo vrijeme. Kako je debil cijelo vrijeme sarao iz lijeve u desnu traku trazeci "idealnu" putanju ja sam ga uhvatio u desnoj iza kamiona i poceo obilaziti, ali tako da nas je sustigla kolona i da je on ostao popisan u desnoj da gusla iza kamiona dok su ga lijevom prosli svi oni koje je preticao preko pune itd.atorniji putnik wrote:bog me ubio ako sam ja skontao sta si ti ustvari uradio![]()
![]()
Last edited by goran16v on 04/05/2014 22:59, edited 1 time in total.
- semirsar
#1141 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Vidis kako skoda skodiatorniji putnik wrote:bog me ubio ako sam ja skontao sta si ti ustvari uradio![]()
![]()
-
mefistofilis
#1142 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
goran16v wrote:Uz Ivan stigao maloumnog starog prdonju u skodi koji je od Konjica divljao cijelo vrijeme. Kako je debil cijelo vrijeme sarao iz lijeve u desnu traku trazeci "idealnu" putanju ja sam ga uhvatio u desnoj iza kamiona i poceo obilaziti, ali tako da nas je sustigla kolona i da je on ostao popisan u desnoj da gusla iza kamiona dok su ga lijevom prosli svi oni koje je preticao preko pune itd.atorniji putnik wrote:bog me ubio ako sam ja skontao sta si ti ustvari uradio![]()
![]()
skonto... proradili mi bubregi
- akcid
#1143 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Proslavio si se svojim postupkom na ovoj cesti, onako ljudski si zajebao "maloumnog starog prdonju"goran16v wrote:Uz Ivan stigao maloumnog starog prdonju u skodi koji je od Konjica divljao cijelo vrijeme. Kako je debil cijelo vrijeme sarao iz lijeve u desnu traku trazeci "idealnu" putanju ja sam ga uhvatio u desnoj iza kamiona i poceo obilaziti, ali tako da nas je sustigla kolona i da je on ostao popisan u desnoj da gusla iza kamiona dok su ga lijevom prosli svi oni koje je preticao preko pune itd.atorniji putnik wrote:bog me ubio ako sam ja skontao sta si ti ustvari uradio![]()
![]()
Last edited by akcid on 04/05/2014 23:57, edited 1 time in total.
- semirsar
#1144 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Prva asocijacija na ovaj obrisaTi post... Stig'o i stari prdonja iz Goranove priceakcid wrote:...goran16v wrote:Uz Ivan stigao maloumnog starog prdonju u skodi koji je od Konjica divljao cijelo vrijeme. Kako je debil cijelo vrijeme sarao iz lijeve u desnu traku trazeci "idealnu" putanju ja sam ga uhvatio u desnoj iza kamiona i poceo obilaziti, ali tako da nas je sustigla kolona i da je on ostao popisan u desnoj da gusla iza kamiona dok su ga lijevom prosli svi oni koje je preticao preko pune itd.atorniji putnik wrote:bog me ubio ako sam ja skontao sta si ti ustvari uradio![]()
![]()
- akcid
#1145 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Ja vozim Vectru i ne pretičem preko pune linije. A i nisam "stari prdonja"semirsar wrote:Prva asocijacija na ovaj obrisaTi post... Stig'o i stari prdonja iz Goranove price
- akcid
#1146 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Kakvi sve bolesnici voze našim cestamagoran16v wrote:Ja nista nisam utjerivao niti je meni za voznju po pripisima potrebno ikakvo ovlastenje, ako je ona nekog utjerala u red onda je to "slucajna i kolateralna" steta.direstraits0078 wrote:Policija sluzi za takve, ti nisi ovlasten da utjerujes druge u red. Nadam se da neces nauciti na tezi nacin.
Ako je neko nesto mogao nauciti onda je to matori prdonja koji je mogao nauciti da ce u svom divljanju naletjeti na one koji su malo vjestiji za volanom, imaju malo vise muda da ga stisnu gdje on ne smije i koji, na kraju krajeva, imaju jaci auto od njega i koji ce ga iz cistog principa zbog toga kako se ponasa, ali bez ikakvog divljanja i krsenja propisa presvuci na cesti k'o najveceg levata.
-
goran16v
#1147 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Kad si vec uspostavio dijagnozu onda obrazlozi... Ja znam da u svakom od nas cuci bolesnik koji ce "pomoci" gradskom trkacu koji se gura nasilu kroz guzvu da zapne u sporoj traci i slicno... Ovo nije nimalo drugacije i svako ko tvrdi suprotno laze...akcid wrote:Kakvi sve bolesnici voze našim cestamagoran16v wrote:Ja nista nisam utjerivao niti je meni za voznju po pripisima potrebno ikakvo ovlastenje, ako je ona nekog utjerala u red onda je to "slucajna i kolateralna" steta.direstraits0078 wrote:Policija sluzi za takve, ti nisi ovlasten da utjerujes druge u red. Nadam se da neces nauciti na tezi nacin.
Ako je neko nesto mogao nauciti onda je to matori prdonja koji je mogao nauciti da ce u svom divljanju naletjeti na one koji su malo vjestiji za volanom, imaju malo vise muda da ga stisnu gdje on ne smije i koji, na kraju krajeva, imaju jaci auto od njega i koji ce ga iz cistog principa zbog toga kako se ponasa, ali bez ikakvog divljanja i krsenja propisa presvuci na cesti k'o najveceg levata.![]()
![]()
- akcid
#1148 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Svakom "gradskom trkaču" i svakom cestovnom manijaku ili isfrustriranom primitivcu, čim ga ugledam - pozovem policiju, nek' svako radi svoj posao za koji je plaćen.goran16v wrote:Kad si vec uspostavio dijagnozu onda obrazlozi... Ja znam da u svakom od nas cuci bolesnik koji ce "pomoci" gradskom trkacu koji se gura nasilu kroz guzvu da zapne u sporoj traci i slicno... Ovo nije nimalo drugacije i svako ko tvrdi suprotno laze...
- drndalo
#1149 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
I bogati izadjel'ti ta policija na teren po tvojoj prijavi ? Gdje si ono ti ? U SveCkoj ???
- akcid
#1150 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Ne, ne izađe, al' zato ja onda stisnem papučicu gasa i za njim, da mu pokažem ko ima bolji auto i veća mudadrndalo wrote:I bogati izadjel'ti ta policija na teren po tvojoj prijavi ? Gdje si ono ti ? U SveCkoj ???