Pa naravno da ljudi rade sve sto mogu da sebi olaksaju zivot. To je prirodno Ne rade nista na stetu drugog niti zele ista tudje. Vi ste ti koji bi da zatrete sve srpsko i hrvatsko u BiH, unitarizujete drzavu i od nas stvarite gradjane Bosnace. Mi smo predmet vaseg interesa a ne vi naseg.Jay Gatsby wrote:Ako su Srbi i Srbija, te Hrvati i Hrvatska, potpisali Dejtonski sporazum i time potpisali i priznanje BiH i uzdržavanje od djelovanja protiv njenog teritorijalnog integriteta, a njihovi političari rade sve što mogu u cilju rasturanja BiH (kako sam kažeš), onda ništa nije jednostavno i svi imamo problem. Čudno je samo očekivati od Bošnjaka da olakšaju (opet, kako sam kažeš) život Srbima i Hrvatima, kad oni Bošnjacima svojim djelovanjem maksimalno kompliciraju i otežavaju život. Nema smisla žaliti se kad neko drugi tebi radi ono što ti radiš njemu.goog wrote:A sta RS trazi? Politicari iz RS konstatuju a rade sve sto mogu u cilju rasturanja BiH. Slabija BiH laksi zivot Srba i Hrvata. Od trazenja i zahtjevanja nema hljeba. Mogli bi i Hrvati 100 godina traziti da im Bosnjaci ne biraju Komsica al da nisu zasukali rukave i izlobirali sebi rjesavanje tog pitanja ne bi dobili nista.Jay Gatsby wrote: Budi malo realan, zahtjevi su u BiH sa svih strana, a teško da su ostvarivi bez puške. Nije (više) niko lud.
Naravno tesko da ce se BiH ubrzo raspasti al moze se olaksati zivot Srba i Hrvata a oni koji zele BiH tj Bosnjaci neka se rahat pate do kad hoce. Njihova zelja i odluka.
Ne ocekujemo mi od Bosnjaka nista niti nas vi zanimate. Mi radimo svoj posao a vi se rahat patite koliko hocete. Vi ste ti koji odrzavate BiH u zivotu a ne mi.