Toliko o Memicu i njegovoj inteligenciji.
Nadam se da ce jednog dana ovakvi odgovarati za unistavanje ove zemlje.
Bravo!!jao_situacije wrote:ne znam šta je čudno i zašto se bunite
normalno da ruši kad je nalazište iz neolita a načelnik je homo erectus iz starijeg paleolita
sukob interesa.
NAČELNIK OPŠTINE ILIDŽA PREDLOŽIO
Senaid Memić ima rješenje: Da se ja išta pitam, angažovao bih lovce i pobio sve pse koji slobodno hodaju!
- Što se tiče pasa, zna se čiji su oni problem. To sam već jednom rekao, da se ja išta pitam, angažovao bih lovce, svakom platio po 50 KM za rep, i pobio sve pse koji slobodno hodaju ulicama. Tako se radi u normalnim državama!

POTPISAN MEMORANDUM
Dogs Trust gradi centar za udomljavanje pasa na Ilidži vrijedan 20 miliona KM
Tim povodom, izvršni direktor Fondacije Adrian Burder i načelnik Općine Ilidža Senaid Memić potpisali su Memorandum o razumijevanju, kojim su definirane smjernice za uspostavu navedenog centra.
U tom procesu Fondacija bi u potpunosti finansirala izgradnju, opremanje i rad centra, dok je Općina spremna Fondaciji bez naknade privremeno ustupiti pogodno zemljište na korištenje na najduži dozvoljeni zakonski period.
Načelnik Memić dodao je da će Općina Ilidža dati i neograničen prostor za izgradnju centra.

Banksy wrote:
NAČELNIK OPŠTINE ILIDŽA PREDLOŽIO
Senaid Memić ima rješenje: Da se ja išta pitam, angažovao bih lovce i pobio sve pse koji slobodno hodaju!
- Što se tiče pasa, zna se čiji su oni problem. To sam već jednom rekao, da se ja išta pitam, angažovao bih lovce, svakom platio po 50 KM za rep, i pobio sve pse koji slobodno hodaju ulicama. Tako se radi u normalnim državama!
POTPISAN MEMORANDUM
Dogs Trust gradi centar za udomljavanje pasa na Ilidži vrijedan 20 miliona KM
Tim povodom, izvršni direktor Fondacije Adrian Burder i načelnik Općine Ilidža Senaid Memić potpisali su Memorandum o razumijevanju, kojim su definirane smjernice za uspostavu navedenog centra.
U tom procesu Fondacija bi u potpunosti finansirala izgradnju, opremanje i rad centra, dok je Općina spremna Fondaciji bez naknade privremeno ustupiti pogodno zemljište na korištenje na najduži dozvoljeni zakonski period.
Načelnik Memić dodao je da će Općina Ilidža dati i neograničen prostor za izgradnju centra.
Lijepi su repovi, al' su pare ljepše.
Sad ces vidjet kad vogošća kaze istohorkesh wrote:Unutar 500 metara imat ćemo tri grada, Sarajevo, Istočno Sarajevo i Ilidžu
hizo sad ćeš ti morati imati pasoš kad god kreneš u sarajevohizo ramidovic wrote:puna podrzka memagi zasve stoje uradijo istoce uradit vakog covijeka moralnu gromadinu nikad ovo mijesto vise ne ce imat dahin budne nacelnik smiren odmijeren uljudan kulturan posten stajos treba
Ujedinjeni Ilidžanski Emiratijao_situacije wrote:odmah republiku
republika elidža
hizo ramidovic wrote:puna podrzka memagi zasve stoje uradijo istoce uradit vakog covijeka moralnu gromadinu nikad ovo mijesto vise ne ce imat dahin budne nacelnik smiren odmijeren uljudan kulturan posten stajos treba
Ja i ne vidim nikakav problem da Ilidža postane administrativno grad. Kad je otvorena kapija sa Širokim Brijegom, onda nema problema.nineinchnails wrote:Sad kad se bliže izbori, SDA-ovci su se prepali za svoje fotelje, pa nema šta ne izmišljaju da bi ostali na vlasti: prelaze u druge stranke ili osnivaju nove, svoje. Ovaj kriminalac je otišao još dalje, sa novom i originalnom idejom: da bude gradonačelnik! Car svih kriminalaca.