Asmir Begović

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
FreakyStyley

#1126 Re: Asmir Begović

Post by FreakyStyley »

Svaka mu cast jos jednom za onu kapitensku izjavu nakon utakmice za BHT. :thumbup:
edo_79

#1127 Re: Asmir Begović

Post by edo_79 »

FreakyStyley wrote:Svaka mu cast jos jednom za onu kapitensku izjavu nakon utakmice za BHT. :thumbup:
Jedini mudonja u repki ... ovo sve ostalo oborilo glave i šute niko ni mu ni be ...
todd_smith

#1128 Re: Asmir Begović

Post by todd_smith »

edo_79 wrote:
FreakyStyley wrote:Svaka mu cast jos jednom za onu kapitensku izjavu nakon utakmice za BHT. :thumbup:
Jedini mudonja u repki ... ovo sve ostalo oborilo glave i šute niko ni mu ni be ...
Valjda jer ne znaju pricati na nasem kako treba :mrgreen:
Baresi 6

#1129 Re: Asmir Begović

Post by Baresi 6 »

pricajte vi sta hocete, ali slabo se pokazo ko kapiten
Zeljoooo

#1130 Re: Asmir Begović

Post by Zeljoooo »

edo_79 wrote:
edo_79 wrote:Image

U šta si zin'o? Trebali ste se izljubit jebo te on!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Rekoh ja BOG I BATINA U 16-ercu i novi kapiten repke .... Bosanska verzija Olivera Kahna :lol:
Da još jednom ponovim što sam davno rekao a što je Bega sinoć pokazao, da ne bi njeg mi bi popili još jedno 4-5 komada glat .... BEGU ZA KAPITENA. Džeki svaka čast al kapitenska traka se ne dobija na lijepe oči i dres Manchester Citija već se zaslužuje igrama na terenu.

BOG ZA ODBRANU NAŠE REPKE !!!! :bih:
Najjace kako se Sunjic pokupi i ode kad je vidio da Bega galami tamo na Hadzica. Postade nevidljiv :lol:
Baresi 6

#1131 Re: Asmir Begović

Post by Baresi 6 »

i radi ovog klipa treba biti kapiten? eto bio je. vidjeli smo rezultat
bull21

#1132 Re: Asmir Begović

Post by bull21 »

Baresi 6 wrote:i radi ovog klipa treba biti kapiten? eto bio je. vidjeli smo rezultat
ti si panglu... ali sami takav. pa ne igra on u napadu! nije njegov zadatak da daje golove! njegov zadatak je da čuva šesnesterac i da se izdere na magarce kad ne rade pos'o, bez obzira imal' tu traku ili nema! ako postoji iko da je zaslužio tu traku u timu otkako igra onda je to Bega... :run:
Saian

#1133 Re: Asmir Begović

Post by Saian »

nemojte zaboravit' na momka, momak je supermarket!
Baresi 6

#1134 Re: Asmir Begović

Post by Baresi 6 »

bull21 wrote:
Baresi 6 wrote:i radi ovog klipa treba biti kapiten? eto bio je. vidjeli smo rezultat
ti si panglu... ali sami takav. pa ne igra on u napadu! nije njegov zadatak da daje golove! njegov zadatak je da čuva šesnesterac i da se izdere na magarce kad ne rade pos'o, bez obzira imal' tu traku ili nema! ako postoji iko da je zaslužio tu traku u timu otkako igra onda je to Bega... :run:
pa ne igra on u napadu! nije njegov zadatak da daje golove!
ne igra u napadu, al bio je kapiten a ekipa je bila mrtva. nije nista uradio da ih pokrene.
njegov zadatak je da čuva šesnesterac i da se izdere na magarce kad ne rade pos'o, bez obzira imal' tu traku ili nema!
e bas to, to mu je poso, da se dere, zato onaj klip nije nista znacajno niti specijalno niti kapitenski, kako se to ovdje prikazuje. a ako cemo biti iskreni, bio je los jucer kao i ostatak tima. plus imo je kikseva i u drugim utakmicama.
ti si panglu...
ko je sad panglu?
bull21

#1135 Re: Asmir Begović

Post by bull21 »

I dalje ti... :)
SSemir

#1136 Re: Asmir Begović

Post by SSemir »

jesu li ovo prve naznake pljuvanja po begovicu? doduse, zasad stidljivo, ali takvu su svi pocetci.
sta reci, volim ovaj nas pogani narod :bih:
Baresi 6

#1137 Re: Asmir Begović

Post by Baresi 6 »

nije pljuvanje, samo malo realnosti. da se uspostavi ravnoteza onom "jedini mudonja u ekipi, "bog" itd.
todd_smith

#1138 Re: Asmir Begović

Post by todd_smith »

Slazem se sa ovim iznad do neke granice.

Ne znam po cemu je Begovic mudonja, a da Pjanic nije kada je Pjanic sinoc rekao otvoreno da se igraju igraci van pozicija i da to ne pase nikome.

Ne znam, po cemu treba Begovic da bude kapiten u smislu da je jedini on neka baja. To sto se dere na igrace, po dobro jarane to je njegov posao. Treba da kontrolise odbranu jbga, to se podrazumijeva valjda
edo_79

#1139 Re: Asmir Begović

Post by edo_79 »

Baresi 6 wrote:nije pljuvanje, samo malo realnosti. da se uspostavi ravnoteza onom "jedini mudonja u ekipi, "bog" itd.
Begović je bio i ost'o jedini MUDONJA u repki zato što je bez dlake na jeziku i reći će i na terenu, i pred kamerama i bilo gdje ono što mu je na umu bez dlake na jeziku što se nemože baš reći za ostatak repke .... Jarane Bega da je protiv Izraela bio loš rezultat bi bio 10:0 ....

Kako da motiviše ekipu sastavljenu od odbrambenih i veznih igrača, da ispucava sam sebi loptu u protivnički šesnaesterac?

Mog'o je i on lijepo ko i Džeko hladit muda u engleskoj, vadit se na povredu i gledat kako nam izraelci guzove deru al nije, jer ima muda i jer je u repki i kad gubimo 3:0 i kad pobjeđujemo 8:1 ;-)
agent_zero

#1140 Re: Asmir Begović

Post by agent_zero »

Begi našem KAPITENU kapa DO PODA jer je kao čovjek rekao sve što misli i šta ne valja, bez ikakvog uvlačenja ili ulizvanja nekome i nekima.
Itakoto

#1141 Re: Asmir Begović

Post by Itakoto »

Samo Hercegovce postavljati na kljucna mjesta. Sorry Bosanci ali nemate damu za vise zadatke. Sve nesto fino cemo, krasno cemo... a tonemo k'o Titanik. :D

Selektor: Vaha, Barba ili Kodro
Kapiten: Begovic (zamjena Lulic)

:oops:
todd_smith

#1142 Re: Asmir Begović

Post by todd_smith »

edo_79 wrote:
Baresi 6 wrote:nije pljuvanje, samo malo realnosti. da se uspostavi ravnoteza onom "jedini mudonja u ekipi, "bog" itd.
Begović je bio i ost'o jedini MUDONJA u repki zato što je bez dlake na jeziku i reći će i na terenu, i pred kamerama i bilo gdje ono što mu je na umu bez dlake na jeziku što se nemože baš reći za ostatak repke .... Jarane Bega da je protiv Izraela bio loš rezultat bi bio 10:0 ....

Kako da motiviše ekipu sastavljenu od odbrambenih i veznih igrača, da ispucava sam sebi loptu u protivnički šesnaesterac?

Mog'o je i on lijepo ko i Džeko hladit muda u engleskoj, vadit se na povredu i gledat kako nam izraelci guzove deru al nije, jer ima muda i jer je u repki i kad gubimo 3:0 i kad pobjeđujemo 8:1 ;-)
argument ti je na nivou djeteta majke mi

Sta, Edin nije mudonja jer ima povredu?

Mozda je Pjanic ustvari najveci mudonja po tvojoj logici, jer eno igrao dok nije crno vidio pred ocima, pod lijekovima igrao.

Pjanic za kapitena.
edo_79

#1143 Re: Asmir Begović

Post by edo_79 »

todd_smith wrote:
edo_79 wrote:

argument ti je na nivou djeteta majke mi

Sta, Edin nije mudonja jer ima povredu?
Mozda je Pjanic ustvari najveci mudonja po tvojoj logici, jer eno igrao dok nije crno vidio pred ocima, pod lijekovima igrao.

Pjanic za kapitena.
Njegova povreda nije ništa ozbiljnija od Begine i Pjanketove .... o njemu neću ni da pričam ....
todd_smith

#1144 Re: Asmir Begović

Post by todd_smith »

Jer ti inace diplomirao za fizioterapeuta i ispitivao sva 3 igraca?
edo_79

#1145 Re: Asmir Begović

Post by edo_79 »

todd_smith wrote:Jer ti inace diplomirao za fizioterapeuta i ispitivao sva 3 igraca?
Pa da je toliko opasna povreda bio bi u Engleskoj i oporavljao se a nebi bio u trening kampu ;) .... Nemoj se bolan ljutit to je samo moje skromno mišljenje, nigdje ne piše da mora bit i da jeste tačno :thumbup:
todd_smith

#1146 Re: Asmir Begović

Post by todd_smith »

edo_79 wrote:
todd_smith wrote:Jer ti inace diplomirao za fizioterapeuta i ispitivao sva 3 igraca?
Pa da je toliko opasna povreda bio bi u Engleskoj i oporavljao se a nebi bio u trening kampu ;) .... Nemoj se bolan ljutit to je samo moje skromno mišljenje, nigdje ne piše da mora bit i da jeste tačno :thumbup:
Pa ne ljutim se, nego pokusavas da diskreditiras covjeka bezveze.

Dosao je jer je kapiten. Dosao da podrzi svoje jarane prije utakmice. Jer to kapiten i radi.

Uostalom sto nije igrao svu utakmicu protiv QPRa i onda poslije utakmice rekao da je povrijedjen, a ne 2 minute nakon sto udje izlazi.

Jer ono inace Edin Dzeko je poznat po tome sto je picka i ne smije da igra protiv ekipa kao sto su Izrael :-)
edo_79

#1147 Re: Asmir Begović

Post by edo_79 »

todd_smith wrote:
edo_79 wrote:
Pa ne ljutim se, nego pokusavas da diskreditiras covjeka bezveze.

Dosao je jer je kapiten. Dosao da podrzi svoje jarane prije utakmice. Jer to kapiten i radi.

Uostalom sto nije igrao svu utakmicu protiv QPRa i onda poslije utakmice rekao da je povrijedjen, a ne 2 minute nakon sto udje izlazi.

Jer ono inace Edin Dzeko je poznat po tome sto je picka i ne smije da igra protiv ekipa kao sto su Izrael :-)
Nije ovdje Džekson sporan jarane, nema se njemu ni po riječi reć, al kažem ti ... nije ni Bega toliko loš koliko ga svi sad pokušavaju prikazat jbg
todd_smith

#1148 Re: Asmir Begović

Post by todd_smith »

Ma ko ga "blati"?

Lik iznad rece samo da to sto se dere na igrace nije nista spektakularno, jer kao golman to mu je i dio posla jbga.

Drugo sto ovi neki pokusavaju da stvore od njega Ramba jer se dreknuo na odbranu ili rekao svi smo krivi za poraz protiv Izraela. :-)
edo_79

#1149 Re: Asmir Begović

Post by edo_79 »

todd_smith wrote:Ma ko ga "blati"?

Lik iznad rece samo da to sto se dere na igrace nije nista spektakularno, jer kao golman to mu je i dio posla jbga.

Drugo sto ovi neki pokusavaju da stvore od njega Ramba jer se dreknuo na odbranu ili rekao svi smo krivi za poraz protiv Izraela. :-)
Jesi ikad vidio Hasagića da je ikom riječi rekao, nisi. Jesi ikad vidio Piplicu da je nekom #!%$ mater što nije pokriv'o igrača, nisi.
Jel ikad iko smio pisnut Spahi kad ovaj sranje napravi dok Bega nije doš'o, nije.

Ne pravim ja bolan od njeg Ramba nit on to u realnosti jeste, al ti hoću reć da je repka napokon dobila čovjeka koji ako ništa drugo trudi se da bude glavni u svom kaznenom i da bude jedan od glavnih stubova odbrane. Jel griješim?
todd_smith

#1150 Re: Asmir Begović

Post by todd_smith »

Pa to svi znaju, to nije uopce diskutabilno. Ali prica o kapitenu, mudonji i slicno, to je vec previse.
Post Reply