Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Iran već suvereno vlada svjetskim vrhom u ovom sportu već nekoliko godina i naši momci su me pozitivno izenadili, a ja ne mogu da vjerujem kakvu sedmicu imamo iza nas:
- Zlato u sjedećoj odbojci
- Baraž za U-21 evropsko u fudbalu (4:0 pobjedili grčke omladince)
- Prvi u grupi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u košarci
- Neviđeno nadigravanje Lihtenštajna na njihovom terenu u posljednoj deceniji i rezultat od čak 8:1
Ovo je zaista izvandredan podataka, a današnji datum možemo komotno uzeti kao historijski.
Zaista svaka čast ovim momcima... Fascinantno je da neko iz ovakve države može biti najbolji na svijetu o čemu god da se radi... A naši odbojkaši su tu konstantni... Ponos nacija zaista...
So What! wrote:Iran već suvereno vlada svjetskim vrhom u ovom sportu već nekoliko godina i naši momci su me pozitivno izenadili, a ja ne mogu da vjerujem kakvu sedmicu imamo iza nas:
- Zlato u sjedećoj odbojci - Baraž za U-21 evropsko u fudbalu (4:0 pobjedili grčke omladince)
- Prvi u grupi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u košarci
- Neviđeno nadigravanje Lihtenštajna na njihovom terenu u posljednoj deceniji i rezultat od čak 8:1
Ovo je zaista izvandredan podataka, a današnji datum možemo komotno uzeti kao historijski.
500 godina wrote:ko nije u mogućnosti sutra doći na aerodrom direktan prijenos dočeka će biti na TVSA. dolazak reprezentacije se očekuje oko 15:45
NAPRAVIMO DOČEK ZA PAMĆENJE NAŠIM ŠAMPIONIMA!
Nazalost nisam u mogucnosti sutra, mislila sam da je danas i bila sam spremna da idem
Nadam se da ce se sto vise ljudi okupiti jer su ovi momci to zasluzili!
taxi_driver wrote:Ja je nisam cuo. I uzivao u melodiji bosansko hercegovacke himne
A koga boli djon sto ti "Jedna si Jedina" ne smatras svojom himnom, dobro je ba neces na svakoj temi o tome trubit! To je NASA himna i mi cemo je uvijek i na svakom koraku pjevati, na kraju krajeva ovi zlatni momci su izgubili svoje dijelove tijela pod tom himnom i za tu himnu! Hajd sad voz...
Ima li ikakva stranica zvanična paraolimpijskog komiteta, ili još važnije spisak svih ovih što su sada otpustovali u London (ne samo igrači, nego i oni treneri, doktori i tako to)?! Hitno je, hvala...