e moj juve sta uradise od tebe...
Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- mrtva kokoš
#1126 Re: Juventus FC
tiha patnja kao i proteklih sezona!!
- Cyrax
#1127 Re: Juventus FC
Kojih crni prilika meda nisu mogli mimo pokusaja Mela.Bari cijepa!salle_eh1986 wrote:Kako to biva po običaju, 43 minut, Donati 1-0
nakon neiskorištenih prilika uslijedila je kazna
-
salle_eh1986
#1128 Re: Juventus FC
da baš cijepa i nije tačno, bari ima više loptu u svojim nogama, ali juventus plete mrežu...Cyrax wrote:Kojih crni prilika meda nisu mogli mimo pokusaja Mela.Bari cijepa!salle_eh1986 wrote:Kako to biva po običaju, 43 minut, Donati 1-0
biće to dobro, samo da se pročepi
- Cyrax
#1129 Re: Juventus FC
Ja i ti ocigledno ne gledamo istu utakmicu.salle_eh1986 wrote:da baš cijepa i nije tačno, bari ima više loptu u svojim nogama, ali juventus plete mrežu...Cyrax wrote:Kojih crni prilika meda nisu mogli mimo pokusaja Mela.Bari cijepa!salle_eh1986 wrote:Kako to biva po običaju, 43 minut, Donati 1-0
biće to dobro, samo da se pročepi
-
salle_eh1986
#1130 Re: Juventus FC
to sam i ja kontao da napišemCyrax wrote:Ja i ti ocigledno ne gledamo istu utakmicu.
potpuna terenska inicijativa stare dame, bari orijentisan na kontre...
nije mjerilo prva utakmica, krasić novi, treba da se malo uigra, kvagirelja takođe...
- Cyrax
#1131 Re: Juventus FC
Hajd dobro 
-
Madrid
#1133 Re: Juventus FC
I opet slavna Seria A sa jednim golom po utakmici, ma nema sta, najkvalitetnija liga 
- Cyrax
#1134 Re: Juventus FC
Padobranac imas temu Seria A pa tamo bulazni.Madrid wrote:I opet slavna Seria A sa jednim golom po utakmici, ma nema sta, najkvalitetnija liga
-
salle_eh1986
#1135 Re: Juventus FC
jao šta maši kjelini, delpiero iz slobodnog pravo na glavu samog kijelinija pred golom, visoko lopta preko
i gotovo je, na žalost 1-0 za bari, solidna igra ali bez realizacije, pod hitno tražiti još jednog napadača...
biće bolje dok se malo uigramo, prvi se mačići bacaju u vodu
i gotovo je, na žalost 1-0 za bari, solidna igra ali bez realizacije, pod hitno tražiti još jednog napadača...
biće bolje dok se malo uigramo, prvi se mačići bacaju u vodu
-
Madrid
#1136 Re: Juventus FC
Pa sta ovdje napisat o Juventusu, kad opet ista prica ?
Nisam navijac Juventusa, ali ipak je to veliki Europski klub i sramotno je na kakve je niske grane pao...
Nisam navijac Juventusa, ali ipak je to veliki Europski klub i sramotno je na kakve je niske grane pao...
- Cyrax
#1137 Re: Juventus FC
Gledajuci prilike 3-1 bi trebalo biti za Bari.Juve ce se nabacati macica i to dosta.Bezidejno,bez zelje za pobjedom,sporost,smotanost helem sve u svemu Juve zdra'o.
- Cyrax
#1138 Re: Juventus FC
Nemoj pisati nista.Madrid wrote:Pa sta ovdje napisat o Juventusu, kad opet ista prica ?
-
salle_eh1986
#1139 Re: Juventus FC
ni ovaj tvoj klub nije baš neki visokoletačkiMadrid wrote:Pa sta ovdje napisat o Juventusu, kad opet ista prica ?
toliko ulaganja a tolišno rezultata...
ovo je teč početak stvaranja jednog juventusa kakav je bio nekad (prije 4-5 godina)
igračima treba vremena da se uigraju i uklope, kvagirelja i krasić odigrali prvi meč sa timom, faktički nisu ni trening odradili ranije, tu je dosta novih igrača koji treba da se ukomponuju.
na golu nije bilo bufona, to je odma 50% slabija odbrana
-
salle_eh1986
#1140 Re: Juventus FC
ne bih da ti kontriram, ali kakve si ti prilike brojao???Cyrax wrote:Gledajuci prilike 3-1 bi trebalo biti za Bari.Juve ce se nabacati macica i to dosta.Bezidejno,bez zelje za pobjedom,sporost,smotanost helem sve u svemu Juve zdra'o.
ja sam vidio samo dvije stopostotne za juve (a ti nabroja jednu)...melo i chielini u poslijednjim trenutcima
pa onda i ona šansa na samom otvaranju meča kad je krasić prošao po strani i ubacio za kvagirelju...
- Cyrax
#1141 Re: Juventus FC
Juve za cijelu utakmicu imao jednu stopostotnu priliku(Chiellinijevu ne brojim jer mi je muka gledati da im se sve svodi na sansu iz prekida) i drugi udarac na gol u 70. i nekoj minuti.Imali su bar 4. dobre prilike i bezbroj kontri.Ljudi su citavu utakmicu trcali,trudili se,pravili akcije i to se vidjelo na terenu.salle_eh1986 wrote:ne bih da ti kontriram, ali kakve si ti prilike brojao???Cyrax wrote:Gledajuci prilike 3-1 bi trebalo biti za Bari.Juve ce se nabacati macica i to dosta.Bezidejno,bez zelje za pobjedom,sporost,smotanost helem sve u svemu Juve zdra'o.
ja sam vidio samo dvije stopostotne za juve (a ti nabroja jednu)...melo i chielini u poslijednjim trenutcima
pa onda i ona šansa na samom otvaranju meča kad je krasić prošao po strani i ubacio za kvagirelju...
-
salle_eh1986
#1142 Re: Juventus FC
Sve u svemu, razočaran sam rezultatom jer sam očekivao pobjedu (kao i ti vjerujem) ali ništa neobično, naviklo se na ovo i sve što bude bolje smatraću uspijehom...Cyrax wrote: ....
Vrijeme će pokazati koliko se dobro poslovalo u ovom prelaznom roku, ja sam optimista...
Još me zanima ovo, jesi ti fan juventusa???
-
salle_eh1986
#1143 Re: Juventus FC
evo i ono šta sam pričao već, juve napadao a bari pucao kontre...
izvještaj sa meča:
izvještaj sa meča:
A evo i šta kaže Delneri:Danas u 18 sati na prepunom stadionu San Nicola odigrana je utakmica u novoj sezoni talijanske Serie a gdje je Juventus gostovao Bariu. Utakmica je završena 1-0 za domaćina.
Prvu priliku na utakmici imao je Bari. Neuspjelu ofsajd zamku za malo je iskoristio napadač Baria Brazilac Baretto. Njegov udarac otišao je daleko preko gola. Nakon toga Juventus je povezao svoje redove i bio bolja momčad na terenu dok je Bari prijetio samo iz kontri. Prvu priliku za Juventus imao je najnovije pojačanje Juventusa Quagliarella. Krasić je sjajno prošao po desnoj strani ubacio u sredinu medjutim šut Quagliarele blokiran je te je lopta završila u korneru. Nakon kornera Juventus je ponovo imao priliku medjutim šut Bonnucia otišao je malo preko gola.
Nastavila se bolja igra Juventusa a slijedeća prilika je ponovo uslijedila preko Quagliarele medjutim njegovo šut je otišao pored gola. Sredino poluvremena Melo je napravio prekršaj na veznjaku Baria tako da je Gazzi izašao a ušao Masimo Donnati. Nakon toga priliku je imao i Alvarez medjutim sjajno je reagovao Chiellini. Pred kraj poluvremena Bari je imao najbolju šansu na utakmici. Ponovo još jedna ne uspjela ofsajd zamka Juventusa šuta Ghezzal medjutim Storari sjajno brani. Najbolju šansu u prvom poluvremenu imao je Melo medjutim njegov šut je otišao malo pored gola. I taman što se pomislilo da će se na pauzu otići sa nerješenim rezultatom rezervista Masimo Donati sjajno je šutira te je njegov udarac završio u golu Storaria.
U drugom poluvremenu Juventus je krenuo još odlučnije. Del Neri je uveo Jorge Martineza, još jednog novog igrača umjesto Krasića. Juventus je napadao što je ostavilo dosta prostora za kontra napade domaćina. Prvu priliku u drugom poluvremenu za domaćina imao je ponovo strijelac prvog gola medjutim rezultat je ostao nepromjenjen. Edgar Alvarez je takodjer imao dobru priliku za domaćina medjutim nakon što je izbjegao ofsajd zamku lopta mu je došla nas slabiju nogu tako da nije bilo promjene rezultata. David Laznafame je pao u šesnaestercu ali sudija nije svirao penal za Juventus. Slijedeći priliku ponovo je imao Bari preko Baretta medjutim Chiellini je intervenisao i spriječio još jedan gol u mreži Juventusa.
Masileo je spriječio Quagliarelu da pred kraj susreta dobro zahvati loptu koju mu je uputio Chiellini. Ghezzal je takodjer imao sličnu šansu ali sada je pravovremeno reagirao De Ceglie. Posljednjih 15 minuta Juventus je igrao sa igračem manje na terenu nakon što je Martinez pokupio ozljedu. Pred kraj susreta Storari je ponovo spašavao Juventusov gol dok je Juventus imao prilike preko Quagliarelle i Chiellinia medjutim rezultat je ostao nepromjenjen.
znači, sve u svemu, ovo je ono najgore što možemo, slijede bolja vremena"Takodjer mi se svidio karakter tima,zato što smo pokušavali postići zgoditak sve do kraja. Naravno moraju se desiti velika unapredjenja u performansu i koheziji,jer smo primili gol na bezveznu greškicu, tako što smo im dopustili da izvedu udarac prebrzo."
- -TheChosenOne-
#1144 Re: Juventus FC
nazalost ziva istina. Doveli Kvaljarelu kao zamjenu za Diega. Ma daj molim te. I dalje je to samo sipmaticni Juve.NazalostMadrid wrote:Pa sta ovdje napisat o Juventusu, kad opet ista prica ?
- Cyrax
#1145 Re: Juventus FC
20 punih godina fan bianconerasalle_eh1986 wrote:Sve u svemu, razočaran sam rezultatom jer sam očekivao pobjedu (kao i ti vjerujem) ali ništa neobično, naviklo se na ovo i sve što bude bolje smatraću uspijehom...Cyrax wrote: ....
Vrijeme će pokazati koliko se dobro poslovalo u ovom prelaznom roku, ja sam optimista...
Još me zanima ovo, jesi ti fan juventusa???
- Cyrax
#1146 Re: Juventus FC
Nije vise ni simpatican.-TheChosenOne- wrote:nazalost ziva istina. Doveli Kvaljarelu kao zamjenu za Diega. Ma daj molim te. I dalje je to samo sipmaticni Juve.NazalostMadrid wrote:Pa sta ovdje napisat o Juventusu, kad opet ista prica ?
-
Omerovim_Koracima
#1147 Re: Juventus FC
Zbogom David...
Koja je ljudina ovaj Del Piero. bow down
Alessandro Del Piero se javno oprostio od suigrača u Juventusu Davida Trezegueta: "Vrijeme je da se kaže zbogom."
Jučer je Francuz potpisao za novog španskog prvoligša Herculesa te tako otišao iz Juventusa u kojem je proveo 10 godina.
"Vrijeme je da se kaže zbogom."napisao je Del Piero na svojoj službenoj web stranici.
"Izgubio sam broj sezona koje smo odigrali zajedno i golova koje smo zabili. Mi smo sigurno par koji je zabio najviše golova u velikoj Juventusovoj historiji,više i od John Charles i Omar Sivoria-dva velika šampiona-i znaš dobro koliko moramo biti ponosni na to."
"Koliko line-upova u ovim godinama je završavalo sa ovim frazama: Del Piero i Trezeguet. Trezegueti Del Piero."
"Koliko pobjeda,koliko razočaranja(srećom ni blizu kao razloga za slavlje),koliko zagrljaja. Nema drugog suigrača sa kojim sam igrao ovako često."
"Prosječno sedamnaest golova sezoni, baš kao tvoj broj na dresu.To je sve što trebamo da objasnimo kako veliki golgeter si bio."
"Ali za mene,nakon što sam igrao sa tobom,nema potrebe za brojevima. Smatram to čašču što sam bio tvoj partner na terenu, igrajući sa jednim od najboljih napadača na svijetu."
"Sada idemo drugim stazama, što se dešava u fudbalu.Oprostit ću se od tebe i u svlačionici, ali me takodjer raduje što to mogu napraviti i u javnosti: Sretno na tvojoj novoj avanturi."
"Mi imamo tako puno dobrih sjećanja podijeliti slijedeći put kad se sretnemo."
Sretno David!
svaka mu chast
Koja je ljudina ovaj Del Piero. bow down
Alessandro Del Piero se javno oprostio od suigrača u Juventusu Davida Trezegueta: "Vrijeme je da se kaže zbogom."
Jučer je Francuz potpisao za novog španskog prvoligša Herculesa te tako otišao iz Juventusa u kojem je proveo 10 godina.
"Vrijeme je da se kaže zbogom."napisao je Del Piero na svojoj službenoj web stranici.
"Izgubio sam broj sezona koje smo odigrali zajedno i golova koje smo zabili. Mi smo sigurno par koji je zabio najviše golova u velikoj Juventusovoj historiji,više i od John Charles i Omar Sivoria-dva velika šampiona-i znaš dobro koliko moramo biti ponosni na to."
"Koliko line-upova u ovim godinama je završavalo sa ovim frazama: Del Piero i Trezeguet. Trezegueti Del Piero."
"Koliko pobjeda,koliko razočaranja(srećom ni blizu kao razloga za slavlje),koliko zagrljaja. Nema drugog suigrača sa kojim sam igrao ovako često."
"Prosječno sedamnaest golova sezoni, baš kao tvoj broj na dresu.To je sve što trebamo da objasnimo kako veliki golgeter si bio."
"Ali za mene,nakon što sam igrao sa tobom,nema potrebe za brojevima. Smatram to čašču što sam bio tvoj partner na terenu, igrajući sa jednim od najboljih napadača na svijetu."
"Sada idemo drugim stazama, što se dešava u fudbalu.Oprostit ću se od tebe i u svlačionici, ali me takodjer raduje što to mogu napraviti i u javnosti: Sretno na tvojoj novoj avanturi."
"Mi imamo tako puno dobrih sjećanja podijeliti slijedeći put kad se sretnemo."
Sretno David!
- Neelix
#1149 Re: Juventus FC
mrchinho wrote:derpe
vala bash
- burek_in_space
#1150 Re: Juventus FC
@mrchinho - ako nemas shta pametno reci, onda jednostavno preskochi odredjenu temu.