Cime, kako!? Jedino da su orci vec napistili a ukri se usetaju. Jbt puno je to kilometara za obici kamionom a kamoli sa vojnom tehnikom.
Znaju li ukri gdje je granica, hoce li moci zakociti!?
Pa isto sam ti bio skeptican prema snazi ukra. Sve su bila neka pozitivna pisanja a na terenu ruje grizle komadic po komadic. To nisam mogo lako svariti, ali eto fala Bogu pozitivno me iznenadise. Sada se nadat da imaju snage da izdrze ovaj fight do kraja i da im nece neko zavrnuti rukukluz franjo wrote: ↑09/09/2022 23:45A i jesi (bio) katastrofa, Tito dragi. Žalosna sova te neko prozvao.![]()
Ali ne brini se ima još jedan od "starijih" forumaša koji bi se mnogo više pepelom trebao posipati, zbog svojih veoma nadmeno iznošenih "ekspertiza".
Nećemo ga imenovati, samo značajno pogledati
PS: "Prijateljska" utakmica, go fuck yourself!
Mislim da kada bi ih udarili jos na centralnom dijelu tj zaporozje melitopolj berdjansk to bi bila havarija. Ovi v
Ma sve OK. Interna zeza među "starijim" forumašima, kakav si i sam.studeni76 wrote: ↑10/09/2022 00:49Pa isto sam ti bio skeptican prema snazi ukra. Sve su bila neka pozitivna pisanja a na terenu ruje grizle komadic po komadic. To nisam mogo lako svariti, ali eto fala Bogu pozitivno me iznenadise. Sada se nadat da imaju snage da izdrze ovaj fight do kraja i da im nece neko zavrnuti rukukluz franjo wrote: ↑09/09/2022 23:45
A i jesi (bio) katastrofa, Tito dragi. Žalosna sova te neko prozvao.![]()
Ali ne brini se ima još jedan od "starijih" forumaša koji bi se mnogo više pepelom trebao posipati, zbog svojih veoma nadmeno iznošenih "ekspertiza".
Nećemo ga imenovati, samo značajno pogledati
PS: "Prijateljska" utakmica, go fuck yourself!
To su samo provokatori prognozirali i oni koji nisu imali bilo kakvog pojma šta se dešava i koliko je vojnika s ruske strane ukljuceno za napad na Odesu je trebalo bog zna koliko vojnika to bi bilo pokolj.kluz franjo wrote: ↑10/09/2022 01:05Ma sve OK. Interna zeza među "starijim" forumašima, kakav si i sam.studeni76 wrote: ↑10/09/2022 00:49
Pa isto sam ti bio skeptican prema snazi ukra. Sve su bila neka pozitivna pisanja a na terenu ruje grizle komadic po komadic. To nisam mogo lako svariti, ali eto fala Bogu pozitivno me iznenadise. Sada se nadat da imaju snage da izdrze ovaj fight do kraja i da im nece neko zavrnuti ruku
Ja sam ti inače "anticikličan". Dok je onaj drugi nespomenuti kolega ekspert-forumaš predviđao "pad Odese i Harkiva" ja sam tvrdio da će ovo desiti čemu svjedočimo.
Večeras sam više u fazonu "grab and secure". Ništa "Belgorodi i fazoni".
Velika je Ukrajina. Još puno se toga mora desiti do konačnog sloma okupatora.
Slava Ukrajini
PS: "Prijateljska utakmica, go fuck yourself!
Slika je geolocirana, ali je zenska ruka na njoj i ovo je Zokin false flag.
zigzag wrote: ↑09/09/2022 23:21I oni su bili oleksandrivka dok im neko nije donio sjeme marihuane.drug_profi wrote: ↑09/09/2022 23:17
Nemoj zajebavat, Vesele i Zabavne su genijalna imena i to jos jedno kraj drugog maltene....![]()
Zasto? Ako uzmes Kherson, unistit ce grad raketama. Ovako ih drzis zarobljene, nema pojacanja, nema logistike. Rokas ih redovno, mogu probati preci rijeku, ali hajde stisni majcin sine, i laganini ih crpis…Honda Rajvosa wrote: ↑10/09/2022 01:02Mislim da kada bi ih udarili jos na centralnom dijelu tj zaporozje melitopolj berdjansk to bi bila havarija. Ovi v
Bi se sami jadnici povukli iz khersona prem akrimu. Prije da ce kherson i krim zajedno osloboditi
Putin je lično pokretač rata i do sad su ga svi u hijerarhiji slušali.shape of despair wrote: ↑09/09/2022 20:44 Ok super,rusi gube,sta ce putko,sta ce cijela garnitura rusa koja upravlja ratom. Nece se pomiriti sa porazom?
Razmisljam naglas nista vise.
Koji su sljedeci koraci rusa?
Opet ti.karanana wrote: ↑10/09/2022 01:41 Je li moguce da nije mogo podici avijaciju i probati tuci ukre u prodoru? Pricalo se da ima 400 aviona u blizini u rusiji. Gdje su bombarderi, gdje su ovi fajter avioni. Nije valjda da ukrajina ima lijek za neku zracnu operaciju velikih razmjera? Ili putko nema nista od ovog?
Kontaš šta pricam, ono krenuce ukrajinci ovi kad ih poklope s jedno 50, 100 aviona ima da im ne padne na pamet više da krenu..karanana wrote: ↑10/09/2022 01:41 Je li moguce da nije mogo podici avijaciju i probati tuci ukre u prodoru? Pricalo se da ima 400 aviona u blizini u rusiji. Gdje su bombarderi, gdje su ovi fajter avioni. Nije valjda da ukrajina ima lijek za neku zracnu operaciju velikih razmjera? Ili putko nema nista od ovog?