Btw. neko dijete je nestalo poslije skole...
Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Freamon Lester
#11226 Re: Zeničani
Ko god kaze da ce ukinuti pausal za njega glasam.
- kamen spoticanja
#11227 Re: Zeničani
8 godina curica valjdaFreamon Lester wrote:Ko god kaze da ce ukinuti pausal za njega glasam.![]()
samo nam jos ta vrsta belaja treba
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#11228 Re: Zeničani
Za koga god glasali ja cu vam ovdje opet red uvoditi

- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#11229 Re: Zeničani
Fudo obecava stvari koje su pod:
a) nemoguce
b) nemoguce bez vecine u Vijecu, a nema svojih vijecnika.
Sto ga ne cini nista losijim od ostatka kandidata. Dapace.
a) nemoguce
- ExNihilo
#11230 Re: Zeničani
Baš to, program im se svodi na želje i pozdrave. U situaciji gdje grad nema gaza, infuzija i citostatika, slušam njih kako seru o besplatnoj ortodonciji i vjerovati ne mogu. Jarani moji, lijepo je maštati, ali hajde prvo da vidimo kako ćete riješiti to što nema jebenih gaza? Ne možeš praviti kuću od govana. Nevjerovatan stepen odvojenosti od realnosti. Većina onoga što obećavaju ne postoji ni u najuređenijim društvima na planeti. Nije ba takmičenje u maštanju.Zaitsev wrote:Što se tiče ove Snage Centra, očit primjer kako se za kratko vrijeme i sa dosta para može privući raja u stranku. Izašli su sa nekim programom i okupili masu raje, većinom omladine, sa nekom retorikom o Utopiji. Rade na kvantitetu, ne na kvalitetu. Para ne nedostaje, što dokazuju brojni roštilji, promo materijal stranke i ostalo. Ni jedno jedino ime na listi ne vidim da je iole ozbiljno. Što se Eldina tiče, imao sam priliku 2 puta sjediti s njim. Ne čini se loš momak, ali daleko od toga da je političar. Sve na stranu, Fudica za sad ima moj glas...
Moj glas ide onome ko bude sposoban predložiti konkretno, realno i pismeno rješenje za makar jedan gorući problem ovog grada. Zasad - ćorak.
- kamen spoticanja
#11231 Re: Zeničani
Meni shega kad fudo napada nepotizam i korupciju u sda...a lik je.patentir'o
Dok crvene budale sute il.pricaju o arapskim turistima
al vidi sad ovo
http://www.zenicablog.com/sestic-i-sara ... termetalu/
Dakle onaj sarajlic koji je nesto zatvora dobio zbog sranja u grijanju sad je marketing menadzer Zepsa
pa koji qrac vise
al vidi sad ovo
Dakle onaj sarajlic koji je nesto zatvora dobio zbog sranja u grijanju sad je marketing menadzer Zepsa
pa koji qrac vise
- Freamon Lester
#11232 Re: Zeničani
kamen spoticanja wrote:Meni shega kad fudo napada nepotizam i korupciju u sda...a lik je.patentir'o![]()
al vidi sad ovo
Dakle onaj sarajlic koji je nesto zatvora dobio zbog sranja u grijanju sad je marketing menadzer Zepsa![]()
![]()
pa koji qrac vise
- Zaitsev
#11233 Re: Zeničani
Istina, ali jebaji ga. Da svi izađemo na izbore i da glasamo protiv, umjesto za, od države i grada bi nam možda i bilo nešto..._BataZiv_0809 wrote:Fudo obecava stvari koje su pod:
a) nemoguce
- Zaitsev
#11234 Re: Zeničani
Ako ovo nije motiv više da se odseliš odavdje ili barem da se ubiješ, onda ne znam šta je...Freamon Lester wrote:kamen spoticanja wrote:Meni shega kad fudo napada nepotizam i korupciju u sda...a lik je.patentir'o![]()
al vidi sad ovo
Dakle onaj sarajlic koji je nesto zatvora dobio zbog sranja u grijanju sad je marketing menadzer Zepsa![]()
![]()
pa koji qrac vise
- kamen spoticanja
#11235 Re: Zeničani
Dobar si..." da se odselis ili da se BAREM ubijes"

- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#11236 Re: Zeničani
Izvini, a bez zelje da advokatisem bilo kome, ali kakve veze ima grad sa zdravstvom koje je na federalnom i kantonalnom nivou?ExNihilo wrote:
Baš to, program im se svodi na želje i pozdrave. U situaciji gdje grad nema gaza, infuzija i citostatika, slušam njih kako seru o besplatnoj ortodonciji i vjerovati ne mogu. Jarani moji, lijepo je maštati, ali hajde prvo da vidimo kako ćete riješiti to što nema jebenih gaza? Ne možeš praviti kuću od govana. Nevjerovatan stepen odvojenosti od realnosti. Većina onoga što obećavaju ne postoji ni u najuređenijim društvima na planeti. Nije ba takmičenje u maštanju.
Moj glas ide onome ko bude sposoban predložiti konkretno, realno i pismeno rješenje za makar jedan gorući problem ovog grada. Zasad - ćorak.
Isto pitanje bih postavio da neki od kandidata prica kako ce popraviti stanje u bolnici.
- ExNihilo
#11237 Re: Zeničani
Što to pitanje ne postaviš svojim jaranima u SC?_BataZiv_0809 wrote:Izvini, a bez zelje da advokatisem bilo kome, ali kakve veze ima grad sa zdravstvom koje je na federalnom i kantonalnom nivou?ExNihilo wrote:
Baš to, program im se svodi na želje i pozdrave. U situaciji gdje grad nema gaza, infuzija i citostatika, slušam njih kako seru o besplatnoj ortodonciji i vjerovati ne mogu. Jarani moji, lijepo je maštati, ali hajde prvo da vidimo kako ćete riješiti to što nema jebenih gaza? Ne možeš praviti kuću od govana. Nevjerovatan stepen odvojenosti od realnosti. Većina onoga što obećavaju ne postoji ni u najuređenijim društvima na planeti. Nije ba takmičenje u maštanju.
Isto pitanje bih postavio da neki od kandidata prica kako ce popraviti stanje u bolnici.
- kamen spoticanja
#11238 Re: Zeničani
Nihilo ih fakat ne gotivi_BataZiv_0809 wrote:Izvini, a bez zelje da advokatisem bilo kome, ali kakve veze ima grad sa zdravstvom koje je na federalnom i kantonalnom nivou?ExNihilo wrote:
- Freamon Lester
#11239 Re: Zeničani
Osnivač Doma Zdravlja Zenica je Grad Zenica. Tako da ima itekako priče o tome na lokalnom nivou. To što Dom zdravlja služi uglavnom za stranačka uhljebljavanja iz okolnih sela to je posebna priča, ali obično se priča o zdravstvu završi na KB Zenica koju je SDA devastirala do temelja.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#11240 Re: Zeničani
Evo postavljam tebi.ExNihilo wrote:
Što to pitanje ne postaviš svojim jaranima u SC?
- ExNihilo
#11241 Re: Zeničani
Batice moj, znamo se._BataZiv_0809 wrote:Evo postavljam tebi.ExNihilo wrote:
Što to pitanje ne postaviš svojim jaranima u SC?
Ako grad nema nikakve veze sa zdravstvom, a ima, onda SC ne treba obećavati takve nebuloze kao što je besplatna ortodoncija za svako dijete u gradu. Savjetuj ih.
- Freamon Lester
#11242 Re: Zeničani
SDA... demokratijaaa... ljudska prava svaaa.... SDA...Zaitsev wrote: Ako ovo nije motiv više da se odseliš odavdje ili barem da se ubiješ, onda ne znam šta je...
I tako Kasim postao marketing menadžer.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#11243 Re: Zeničani
Znamo se i po ko zna koji put ti kazem da ne moras odmah spustati na licni nivo.ExNihilo wrote:
Batice moj, znamo se.
Ako grad nema nikakve veze sa zdravstvom, a ima, onda SC ne treba obećavati takve nebuloze kao što je besplatna ortodoncija za svako dijete u gradu. Savjetuj ih.
Svi oni daju obecanja koja nemaju veze sa mozgom. Evo Fudo prvi, Najdin nije rekao nista konkretno izuzev sto je pobrojao sve probleme koje moze osnovac detektovati i sto je skoro pa nerkofilski prizivao mrtvog Husu.
Eldina jos nisam cuo, osim Erdogan stajl spota, cim cujem, napisacu i o tome sta mislim.
Ostali kandidati-ne znam jesu li vrijedni komentarisanja.
- Freamon Lester
#11244 Re: Zeničani
_BataZiv_0809 wrote:Znamo se i po ko zna koji put ti kazem da ne moras odmah spustati na licni nivo.ExNihilo wrote:
Batice moj, znamo se.
Svi oni daju obecanja koja nemaju veze sa mozgom. Evo Fudo prvi, Najdin nije rekao nista konkretno izuzev sto je pobrojao sve probleme koje moze osnovac detektovati i sto je skoro pa nerkofilski prizivao mrtvog Husu.
Eldina jos nisam cuo, osim Erdogan stajl spota, cim cujem, napisacu i o tome sta mislim.
- ExNihilo
#11245 Re: Zeničani
Manji je problem što daju obećanja koja nemaju veze s mozgom, a veći što niko ne daje ni jedno koje ima._BataZiv_0809 wrote:Znamo se i po ko zna koji put ti kazem da ne moras odmah spustati na licni nivo.ExNihilo wrote:
Batice moj, znamo se.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#11246 Re: Zeničani
Sve je to prilagodjeno glasackom tijelu.ExNihilo wrote:
Manji je problem što daju obećanja koja nemaju veze s mozgom, a veći što niko ne daje ni jedno koje ima.
-
channel10
#11247 Re: Zeničani
Ti iz te stranke su većinom iz čaršije, pa me čudi da ih porediš sa seljacima.Jimmy McNulty wrote:Ma i ti iz Snage Centra se spustaju na neki seljacki nivo. Neki dan u Tetovu napravili rostilj, pustili krkansku muziku i kupili alkohola i sokova, ponapijali se svi od Eldina no mjestana. Jos onaj lik meni od ograde otkida da moze rostilj potpalitUmalo su poginuli.
![]()
Inace svejedno mi ko pobjedi sve dok nije SDA
-
channel10
#11248 Re: Zeničani
Fudo kraljinaFreamon Lester wrote:U trznici zaposleno 60 ljudi. 48 sa VSS-om. Kaze Fudo oni sa 48 ljudi trebaju racunare proizvoditi.![]()
Btw. Fuad Kasumovic je obecao da ce ukinuti pausale za grijanje i vodu.Glas za Fudu zicer od mene...
https://www.youtube.com/watch?v=svNwYYXaE8k#t=468
Od 4:50...
- Casual's
#11249 Re: Zeničani
Kolike su Fudine šanse?
Haman SDA i ne prolazi onako kako su kontali..
Haman SDA i ne prolazi onako kako su kontali..
-
kakavdanakneiskustvu