Sto se nasikirah jbt!
Ma karaj Ruse!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Haj prvi i nekako, ali drugi nije smio biti onakav. Ne treba crnjaciti, samo glavu gore, pa i ako ostane ovakav rezultat ubiti ih na Kosevu.SmokingMan wrote:Najviše me bole ona dva bezvezna gola koja smo primili.
Allaha mi niko nama nije najveći neprijatelj osim sami sebi,kako samo znamo usrati to je za filmova.kinzekonze wrote:Haj prvi i nekako, ali drugi nije smio biti onakav. Ne treba crnjaciti, samo glavu gore, pa i ako ostane ovakav rezultat ubiti ih na Kosevu.SmokingMan wrote:Najviše me bole ona dva bezvezna gola koja smo primili.
Ma hajdeItsoktobealone wrote:Šta trebam da objašnjavam? Ti i drug ti bjelave imate kurčevite postove non-stop i uzdigli ste ovo Sarajevo a realno ste najgora ekipa u državi od ovih nosioca i tako već godinama unazad. Al' jok, digo' vam se pa pišete sranja, te mi je zbog toga izrazito drago da vas neka trecerazredna ekipa kanta kako stigne. Iako mislim (ako ti šta znači) da ćete i dalje proći ako zadržite ovaj rezultat do kraja.Logovan wrote:Šta ja?Itsoktobealone wrote:HahahahahaLogovan i bjelave već pjenu parti organizovali.
Ne kontam, objasni.
Pa ocito se nista nije promijenilo za mjesec, nastavlja svoj sunovrat. Daj nekom drugom priliku.Sliver wrote:nevjerovatno koliko se forsira. bio je nekad najbolji, ali daj malo ohani Cala s njim. eto kuzme, hadzica, nene s vratnika, bilo ko.Tomahawk11 wrote:Kako je bilo prvo, drugo je odlicno.
Na kraju dobar rezultat.
Jbg, ako ih ne mozemo dobiti, da ne kazem razvaliti na Kosevu, onda nemamo sta.
Ne bih nikog posebno hvalio.
Ima pojedinaca koji su ocito nastavili tamo gdje su stali na kraju prosle sezone.
Prije svih panj Ahmet. Nigdje covjeka
Horor,ja sam htio da bacim ovu plazmu kroz prozor,a jebem ga tek je kupio prije 3 mjeseca.Tomahawk11 wrote:Kako je bilo prvo, drugo je odlicno.
Na kraju dobar rezultat.
Jbg, ako ih ne mozemo dobiti, da ne kazem razvaliti na Kosevu, onda nemamo sta.
Ne bih nikog posebno hvalio.
Ima pojedinaca koji su ocito nastavili tamo gdje su stali na kraju prosle sezone.
Prije svih panj Ahmet. Nigdje covjeka
Nema.sencobih wrote:Ima li pravo Krste igrati u revanšu?