Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
-
1Dante1
#11226 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ta kuca postoji samo sto nije spomenuta u knjigama. 
- zlaataan
#11227 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
In the A Song of Ice and Fire novels, there is no mention of any House Mazin. The show itself makes a joke about this, when Jon Snow remarks in "Sons of the Harpy" that he has "never even heard of these people."1Dante1 wrote:Ta kuca postoji samo sto nije spomenuta u knjigama.
Just as the "House Caulfield" mentioned in the same scene is an inside reference (to producer Bernadette Caulfield), the name "Mazin" is a reference to Craig Mazin, a friend of showrunners David Benioff and D.B. Weiss, who gave them advice upon seeing the pilot episode that led them to refilm it.
D&D haver dobio svoju kuću u seriji
- cappuccino
-
Juliuscezar
#11229 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Šteta sto WW ne mogu da se stvore negdje sa juga ili centra Westerosa pa da malo gori vatra pod nogama pizdunima sa juga nego ovako uvijek sjever najebe dok se oni zajebaju.
Vjerujem i da kad krenu WW preko zida ovi ce i dalje ispijat vino i govorit to se sjevernjacima pricinjava .
Vjerujem i da kad krenu WW preko zida ovi ce i dalje ispijat vino i govorit to se sjevernjacima pricinjava .
-
brain bubbles
#11230 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
napokon pogledao, steta pa sam upratio dio spoilera, ali i ovako 10 za bitku, sada se mogu vratiti na internet
neko spomenu da je Baelish morao proci kraj preko mosta u Twinsu, ali ja mislim da se ne mora, jer je to most izmedju Winterfella i Riverruna, a on je dosao s istoka, odmah na Moat Cailin, il kako se vec zove
uglavnom, tesko da ce Baelish izginuti, strah me ako je Pici u pravu i da ce pobiti divljane
neko spomenu da je Baelish morao proci kraj preko mosta u Twinsu, ali ja mislim da se ne mora, jer je to most izmedju Winterfella i Riverruna, a on je dosao s istoka, odmah na Moat Cailin, il kako se vec zove
uglavnom, tesko da ce Baelish izginuti, strah me ako je Pici u pravu i da ce pobiti divljane
-
Cregan
#11231 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jedino sto me iznerviralo u ovoj epizodi je kad Tyrion sere Theonu, jer ga je nazvao Imp, a Tyrion je ustvari ponizavo Theona.
-
swanfilter
#11233 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jel divovi su izumrla vrsta ili ih je iza zida jos?
-
drogon2
#11234 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Sta vi mislite da li bi Jon mogao otkrit neke tajne u kriptama Winterfella sad kad budu sahranjivali Rickona.Mozda on samo nekako dobije viziju svojih roditelja ili nesto slicno 
-
Cregan
#11235 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
U knjigama ih ima stotinjak koji su presli zid, imaju i nekoliko mamuta. Mislim da je u seriji Wun Wun zadnji div.swanfilter wrote:Jel divovi su izumrla vrsta ili ih je iza zida jos?
- Pandakonda
#11236 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jedino ako ga Bran povede kao što je Bloodraven njega vodio.drogon2 wrote:Sta vi mislite da li bi Jon mogao otkrit neke tajne u kriptama Winterfella sad kad budu sahranjivali Rickona.Mozda on samo nekako dobije viziju svojih roditelja ili nesto slicno
-
drogon2
#11237 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pa to bi moglo da se desi.Cak neki misle da je i onaj bijeli gavran iz previewa ustvari wargan od Brana.Mada to moze bit i samo najava zime od strane Citadela.Pandakonda wrote:Jedino ako ga Bran povede kao što je Bloodraven njega vodio.drogon2 wrote:Sta vi mislite da li bi Jon mogao otkrit neke tajne u kriptama Winterfella sad kad budu sahranjivali Rickona.Mozda on samo nekako dobije viziju svojih roditelja ili nesto slicno
- Pandakonda
-
Cregan
#11239 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Howland Reed se vjerovatno nece pojavlljivati u iducoj epizodi, a mozda nikako u seriji, pa ako Jon sazna u iducoj epizodi, to ce biti tako sto ce mu Bran poslati viziju ili je Littlefinger nekako saznao, pa ce to koristiti da zadobije Jonovo povjerenje.Pandakonda wrote:Jedino ako ga Bran povede kao što je Bloodraven njega vodio.drogon2 wrote:Sta vi mislite da li bi Jon mogao otkrit neke tajne u kriptama Winterfella sad kad budu sahranjivali Rickona.Mozda on samo nekako dobije viziju svojih roditelja ili nesto slicno
- Pandakonda
#11240 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Vjerovatno zadnja scena Danny kreće prema Westerosu
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#11241 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
nije ni bitno jer ostaje izvan tornja, bitno je u tornju sta je a tu se pojavljuje Robert Aramayo ... Young Ned , znaci da bi na samom kraju epizode mogli saznat dali je R+L=J... bacam kvotu 2.13Cregan wrote:Howland Reed se vjerovatno nece pojavlljivati u iducoj epizodi, a mozda nikako u seriji, pa ako Jon sazna u iducoj epizodi, to ce biti tako sto ce mu Bran poslati viziju ili je Littlefinger nekako saznao, pa ce to koristiti da zadobije Jonovo povjerenje.Pandakonda wrote:Jedino ako ga Bran povede kao što je Bloodraven njega vodio.drogon2 wrote:Sta vi mislite da li bi Jon mogao otkrit neke tajne u kriptama Winterfella sad kad budu sahranjivali Rickona.Mozda on samo nekako dobije viziju svojih roditelja ili nesto slicno
-
Cregan
#11242 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ja sam mislio na to kako bi Jon mogao saznati. Mi cemo sigurno saznati iz Branove vizije.pici wrote:nije ni bitno jer ostaje izvan tornja, bitno je u tornju sta je a tu se pojavljuje Robert Aramayo ... Young Ned , znaci da bi na samom kraju epizode mogli saznat dali je R+L=J... bacam kvotu 2.13Cregan wrote:Howland Reed se vjerovatno nece pojavlljivati u iducoj epizodi, a mozda nikako u seriji, pa ako Jon sazna u iducoj epizodi, to ce biti tako sto ce mu Bran poslati viziju ili je Littlefinger nekako saznao, pa ce to koristiti da zadobije Jonovo povjerenje.Pandakonda wrote:
Jedino ako ga Bran povede kao što je Bloodraven njega vodio.
- pici
#11243 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ne vjerujem da ce Jon saznat u ovoj sezoni, najvjerovatnije u sljedecoj od Brana kad bude trazio Jona da ga upozori o WW...

- Pandakonda
#11244 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Mladi Ned je castovan za iduću epizodu + imamo viziju od Brana kako Ned stoji pored Lyanne tako da nema šanse da to ostave za iduću sezonu. Pa nisu AMC

-
kakavdanakneiskustvu
- annoy
#11246 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Zgodan, malo klempav, ali to pridonosi šarmu 
- pici
#11247 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pandakonda wrote:Mladi Ned je castovan za iduću epizodu + imamo viziju od Brana kako Ned stoji pored Lyanne tako da nema šanse da to ostave za iduću sezonu. Pa nisu AMC![]()
saznat cemo MI al nece znati JON... aaaaa koji vam je sve me naopako citate
-
senturk
#11249 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ja kad udjem na ovu temu izgubim se Ko Hadzira u grahu
Kako vi ljudi znate sve ovo. Ja izgledao sve episode I opet ne pofatam gdje se Sta nalazi I ko Je s Kim u savezu. 
-
nema me tamo
#11250 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pogledaj sve ispocetka i bice ti kristalno jasno.