Teretana
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#11226 Re: Teretana
Evo došao i Zyzz 
-
isx
#11227 Re: Teretana
Kakav whey si pila? Probaj Synthu ili ON Gold čokolada. Pa da vidiš šta je bljutavo. Pila bi ga i dan i noć.dobar osjecaj wrote: Meni se vala gadi piletina a whey mi je bezveze okusa da bi ga pila umjesto obroka. Ja obozavam jesti stvarnu, slanu hranu koju cu polako da zvacem i uzivam u svakom zalogaju. Jaja, sirevi, razne vrste ribe, razno povrce u bezbroj kombinacija, svjeze, kuhano, u kombinacijama sa sirevima, zapeceno, razne ukusne supe i corbe. Whey bljutavi napitak mi je pretuzna i ofucana zamjena za sve to.
Ovi što ne koriste suplementaciju pretpostavljam da ljustre burek kao preworkout, a sirnicu kao postworkout.
- drunken tiger
#11228 Re: Teretana
Ma svašta ti pretpostavljaš ali veze nemaš. Pa zna li iko čitati?? Ponavljam opet ne ide svako u teretanu zbog nabijanja mišića za pokazivanje!! Ne mogu da vjerujem da vam je to teško za shvatiti!!! Samo da mi je znati kako su ljudi trenirali prije nego što je whey postao popularan? A ja nije niko ni trenirao jer se nije moglo trenirati bez wheya i hemije... Čitaj sad polako. Ne idu svi u teretanu da bi nabili mišiće za pokazivanje po nargila barovima, bazenima, plažama..isx wrote:Kakav whey si pila? Probaj Synthu ili ON Gold čokolada. Pa da vidiš šta je bljutavo. Pila bi ga i dan i noć.dobar osjecaj wrote: Meni se vala gadi piletina a whey mi je bezveze okusa da bi ga pila umjesto obroka. Ja obozavam jesti stvarnu, slanu hranu koju cu polako da zvacem i uzivam u svakom zalogaju. Jaja, sirevi, razne vrste ribe, razno povrce u bezbroj kombinacija, svjeze, kuhano, u kombinacijama sa sirevima, zapeceno, razne ukusne supe i corbe. Whey bljutavi napitak mi je pretuzna i ofucana zamjena za sve to.
Ovi što ne koriste suplementaciju pretpostavljam da ljustre burek kao preworkout, a sirnicu kao postworkout.
- skafiskafsnjak
#11229 Re: Teretana
A jesi se ti nalozio da kontriras i potenciras tu "zdravu terertanu" koju ti "konzumiras". Lik je samo rekao da nije istina da je whey bljutav i to je to . Svako ima pravo da vjezba kako zeli, da trosi SVOJE pare na whey ili da ne trosi. Ti mozes whey piti ako i ne ides u teretanu, tijelu su potrebni proteini i bez teretane. Whey nije nezdrav dodatak i ne mozemo za njega reci da je bassss hemija jer kada kazemo hemija mislimo na mnogo ozbiljnije stvari koje vecina nas ne koristi .drunken tiger wrote: Ma svašta ti pretpostavljaš ali veze nemaš. Pa zna li iko čitati?? Ponavljam opet ne ide svako u teretanu zbog nabijanja mišića za pokazivanje!! Ne mogu da vjerujem da vam je to teško za shvatiti!!! Samo da mi je znati kako su ljudi trenirali prije nego što je whey postao popularan? A ja nije niko ni trenirao jer se nije moglo trenirati bez wheya i hemije... Čitaj sad polako. Ne idu svi u teretanu da bi nabili mišiće za pokazivanje po nargila barovima, bazenima, plažama..
Uostalom, ako smatras da ti ne treba onda nemoj koristiti i to je to. A cinjenica je da je lakse s tim . Takodjer je cinjenica da ce ti ili nece misici jednako opasti pio ti whey ili ne . Jer popio ti mjericu wheya ili 5 jaja , dodje ti isto.
- Warashii
#11230 Re: Teretana
Pa i nije neki aman za aman okus kod ON cokolade. Bolji je body & fit okus.isx wrote:Kakav whey si pila? Probaj Synthu ili ON Gold čokolada. Pa da vidiš šta je bljutavo. Pila bi ga i dan i noć.dobar osjecaj wrote: Meni se vala gadi piletina a whey mi je bezveze okusa da bi ga pila umjesto obroka. Ja obozavam jesti stvarnu, slanu hranu koju cu polako da zvacem i uzivam u svakom zalogaju. Jaja, sirevi, razne vrste ribe, razno povrce u bezbroj kombinacija, svjeze, kuhano, u kombinacijama sa sirevima, zapeceno, razne ukusne supe i corbe. Whey bljutavi napitak mi je pretuzna i ofucana zamjena za sve to.
A ti za suplementaciju.
Koristio sam jako dugo, standardno whey i izolat i koncentrat, bcaa i u prahu i u tabletama i tecne, kreatin i ovakav i onakav. Nikada niti jednu mjericu preworkouta.
Sada ne koristim apsolutno ništa, već nekih 3 mjeseca, i vjerujem da neću vise ni koristiti.
Suplementi nisu nuzni, potpuno je treće što se čuje po teretanama i što se reklamira.
Danas vidim malce od po 60-70kg kako nosaju kreatin, piju prework i sl. Ništa im to još nije potrebno, al jbjga marketing.
I ne moji obroci nisu ni blizu ovi koje ti navodis, pitu zapravo uopste ne jedem.
Moja računica se svela na to da mi je draže uzeti 10kg ramsteka nego li 2.5kg ON whey-a.
Dakle suplementacija za većinu nas nije potrebna a to što se neko osjeća većim "bilderom" kada nešto uzima je treća priča.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#11231 Re: Teretana
A i vi ste na tigra navalili bezveze, covjek vam je sve jasno rekao, ne vidim razloga da ga se osudjuje.skafiskafsnjak wrote:A jesi se ti nalozio da kontriras i potenciras tu "zdravu terertanu" koju ti "konzumiras". Lik je samo rekao da nije istina da je whey bljutav i to je to . Svako ima pravo da vjezba kako zeli, da trosi SVOJE pare na whey ili da ne trosi. Ti mozes whey piti ako i ne ides u teretanu, tijelu su potrebni proteini i bez teretane. Whey nije nezdrav dodatak i ne mozemo za njega reci da je bassss hemija jer kada kazemo hemija mislimo na mnogo ozbiljnije stvari koje vecina nas ne koristi .drunken tiger wrote: Ma svašta ti pretpostavljaš ali veze nemaš. Pa zna li iko čitati?? Ponavljam opet ne ide svako u teretanu zbog nabijanja mišića za pokazivanje!! Ne mogu da vjerujem da vam je to teško za shvatiti!!! Samo da mi je znati kako su ljudi trenirali prije nego što je whey postao popularan? A ja nije niko ni trenirao jer se nije moglo trenirati bez wheya i hemije... Čitaj sad polako. Ne idu svi u teretanu da bi nabili mišiće za pokazivanje po nargila barovima, bazenima, plažama..
Uostalom, ako smatras da ti ne treba onda nemoj koristiti i to je to. A cinjenica je da je lakse s tim . Takodjer je cinjenica da ce ti ili nece misici jednako opasti pio ti whey ili ne . Jer popio ti mjericu wheya ili 5 jaja , dodje ti isto.
- skafiskafsnjak
#11232 Re: Teretana
Zar ja osudjujem ? Samo kazem da je naavalio kontrirati ... Ima mnogo dobrih strana uzimanja wheya koje se ne mogu osporiti . I to je to ...konektovan wrote:
A i vi ste na tigra navalili bezveze, covjek vam je sve jasno rekao, ne vidim razloga da ga se osudjuje.
a svakako imas pravo da ne uzimas, svako ima pravo da radi sta zeli .
-
Leon16v
#11233 Re: Teretana
Ništa whey, 1g caffeina prije treninga 
- konektovan
#11234 Re: Teretana
Meni kad se trenira treniram, kad nisam horan, nema tog preworkouta koji me moze pogurati. Volja je najbolji preworksout.
-
Leon16v
#11235 Re: Teretana
Sigurno, volja je najbitnija, kad ti dođeš na trening i imaš osjećaj da ćes da pokidas.konektovan wrote:Meni kad se trenira treniram, kad nisam horan, nema tog preworkouta koji me moze pogurati. Volja je najbolji preworksout.
Nekad naleti dan, loš, tad i ne odem, kad osjetim da ne mogu, valjda pretreniranost, nedostatka sna, odmora.
- aribes
#11236 Re: Teretana
dobar osjecaj wrote:Imaju casovi u Avalonu. Vidjala sam djevojke da treniraju.aribes wrote:Upadam sad kao padobranac.... ima li negdje trenin/škola boks-a za žene, isključivo rekreativno?
Imas na rasporedu kojim danima i u kojim terminima.Code: Select all
http://www.avalonfitness.ba/Raspored_Decembar_2017.pdf
Hvala na odgovoru, vidjela sam ali ovo je neki fancy box... bas bih neki old school box, ali žene su NO NO
-
Mustang1
#11237 Re: Teretana
Tigar ovo pije prije treninga zato nece hemije

- aurora313
#11238 Re: Teretana
Whey je vlastiti izbor. Nikada nisam uzimao dodatke ali nisam ni vježbao za Tarzana. Trenutno vježbam samo da održim određene mišiće a posebno da ojačam mišiće nogu jer vidim da godinama atrofiraju bez obzira na moja svakodnevna pješačenja. To mi traži svega aktivnih dvadesetak minuta i to je sve.drunken tiger wrote: ...Ponavljam opet ne ide svako u teretanu zbog nabijanja mišića za pokazivanje!! Ne mogu da vjerujem da vam je to teško za shvatiti!!! Samo da mi je znati kako su ljudi trenirali prije nego što je whey postao popularan? A ja nije niko ni trenirao jer se nije moglo trenirati bez wheya i hemije... Čitaj sad polako. Ne idu svi u teretanu da bi nabili mišiće za pokazivanje po nargila barovima, bazenima, plažama..
I slažem se; svako po svom i svako po svojim rezonima.
-
Leon16v
#11239 Re: Teretana
"svako po svom i svako po svojim rezonima"
Poenta cijele rasprave
Poenta cijele rasprave
- skafiskafsnjak
#11240 Re: Teretana
Ma naravno . Ali doticni tigar iz kladnja je umislio da svako ko uzima whey , uzima ga da nabije i pokaze misiceLeon16v wrote:"svako po svom i svako po svojim rezonima"
Poenta cijele rasprave
- drunken tiger
#11241 Re: Teretana
Opet ti mene uzimaš u usta. Uzimaju ga ljudi i da liječe rak.skafiskafsnjak wrote:Ma naravno . Ali doticni tigar iz kladnja je umislio da svako ko uzima whey , uzima ga da nabije i pokaze misiceLeon16v wrote:"svako po svom i svako po svojim rezonima"
Poenta cijele rasprave
- skafiskafsnjak
#11242 Re: Teretana
Sta je tigre, to si "ofalio" ...drunken tiger wrote: Opet ti mene uzimaš u usta. Uzimaju ga ljudi i da liječe rak.Okani me se svega ti. Dosadan si više.
- drunken tiger
#11243 Re: Teretana
Hahah. Baš.Mustang1 wrote:Tigar ovo pije prije treninga zato nece hemije![]()
- drunken tiger
#11244 Re: Teretana
Prop'o k'o žetonskafiskafsnjak wrote:Sta je tigre, to si "ofalio" ...drunken tiger wrote: Opet ti mene uzimaš u usta. Uzimaju ga ljudi i da liječe rak.Okani me se svega ti. Dosadan si više.
- konektovan
#11245 Re: Teretana
Tigre, ne nasjedaj na provokacije. 
- skafiskafsnjak
#11246 Re: Teretana
Brate sto se lozis i odgovaras na svaki post, vecina je zaebancija.
NIsi svu pamet svijeta pokupio, a nismo ni mi . U Whey-u nema nista lose, ali svakako imas izbor da ne uzimas. Ti nisi uzimao, super.
Cinjenica je da je bolje i lakse s njim, ali ako neces- ne moras.
ALi reci da "neko smrdi" zbog toga... neozbiljno u najmanju ruku .
NIsi svu pamet svijeta pokupio, a nismo ni mi . U Whey-u nema nista lose, ali svakako imas izbor da ne uzimas. Ti nisi uzimao, super.
- skafiskafsnjak
#11247 Re: Teretana
Pobice nas sve ...konektovan wrote:Tigre, ne nasjedaj na provokacije.
-
Mustang1
#11248 Re: Teretana
Nije pofato simboliko onog pussy jbg
Meni to pomogne 
-
isx
#11249 Re: Teretana
Svaka ti čast ako možeš spucati kilu teletine poslije treninga.Warashii wrote:Pa i nije neki aman za aman okus kod ON cokolade. Bolji je body & fit okus.isx wrote:Kakav whey si pila? Probaj Synthu ili ON Gold čokolada. Pa da vidiš šta je bljutavo. Pila bi ga i dan i noć.dobar osjecaj wrote: Meni se vala gadi piletina a whey mi je bezveze okusa da bi ga pila umjesto obroka. Ja obozavam jesti stvarnu, slanu hranu koju cu polako da zvacem i uzivam u svakom zalogaju. Jaja, sirevi, razne vrste ribe, razno povrce u bezbroj kombinacija, svjeze, kuhano, u kombinacijama sa sirevima, zapeceno, razne ukusne supe i corbe. Whey bljutavi napitak mi je pretuzna i ofucana zamjena za sve to.
A ti za suplementaciju.
Koristio sam jako dugo, standardno whey i izolat i koncentrat, bcaa i u prahu i u tabletama i tecne, kreatin i ovakav i onakav. Nikada niti jednu mjericu preworkouta.
Sada ne koristim apsolutno ništa, već nekih 3 mjeseca, i vjerujem da neću vise ni koristiti.
Suplementi nisu nuzni, potpuno je treće što se čuje po teretanama i što se reklamira.
Danas vidim malce od po 60-70kg kako nosaju kreatin, piju prework i sl. Ništa im to još nije potrebno, al jbjga marketing.
I ne moji obroci nisu ni blizu ovi koje ti navodis, pitu zapravo uopste ne jedem.
Moja računica se svela na to da mi je draže uzeti 10kg ramsteka nego li 2.5kg ON whey-a.
Dakle suplementacija za većinu nas nije potrebna a to što se neko osjeća većim "bilderom" kada nešto uzima je treća priča.
Ne treba tebi suplementacija.
- konektovan
#11250 Re: Teretana
Neki kad podrignu ili ispuste vjetric, ned'o Bog nikome, radijacija k'o iz Cernobila.skafiskafsnjak wrote:Brate sto se lozis i odgovaras na svaki post, vecina je zaebancija.