Irac hvala za liste testiram ovih dana
Kodi/XBMC Media centar
Moderator: Benq
-
arminicos
#11226 Re: Kodi/XBMC Media centar
Ako moze telegram grupa kakva dobra dje liste ne koce 

- BaDa
#11227 Re: Kodi/XBMC Media centar
Svi sam poslao u PP ko je trazio grupe za telegram! 
- irac300
- BaDa
#11229 Re: Kodi/XBMC Media centar
Nista sto ne znas
-
Rogie
#11230 Re: Kodi/XBMC Media centar
Zar se i kod vas na TMachu ne mijenja IP samim paljenjem-gasenjem rutera?
Hajd brate posalji i meni ako ti nije problem te linkove da pogledam nekad, u nekim obavezama sam pa ne pamtim kad sam sta skenirao i gledao, ali dodju i periodi kad se laptop ne gasi.
- BaDa
#11231 Re: Kodi/XBMC Media centar
Ma kakvi naplacuju 10km mjesecno da dobijes dinamicnu IP... a sam kuci da ugasis ruter na minimalno 24h da dobijes novu ip (i tad nije sigurno) posaljem ti pp
-
apokalipso2
#11232 Re: Kodi/XBMC Media centar
Ako može neko ko je dobio listu od Irca da i meni pošalje da probam.

- AhmetShabo
- Mr.Sojic
#11234 Re: Kodi/XBMC Media centar
Neka lista u kojoj ima Family Matters serija.Imam jednu ali su pixle vece nego glava u glumca
Danke
Danke
- BaDa
#11235 Re: Kodi/XBMC Media centar
Pogledaj sad ima li sta?
- typeOnegative
#11236 Re: Kodi/XBMC Media centar
Evo pokušavam ubaciti liste i par stvari mi je nejasno..
Jel mora Televizo bit premium da bi radilo jer ne uspijeva nikako ucitati liste, ili negdje griješim? Ide li se baš na m3u ili na extream codes jer tamo ima ponuđeno da se ubaci url,username i password za razliku od m3u gdje nisam pronašao polje za passw.. nisam baš u listama, samo one mac portal koristio na ott navigatoru
Hvala unaprijed na eventualnim objašnjenjima
Jel mora Televizo bit premium da bi radilo jer ne uspijeva nikako ucitati liste, ili negdje griješim? Ide li se baš na m3u ili na extream codes jer tamo ima ponuđeno da se ubaci url,username i password za razliku od m3u gdje nisam pronašao polje za passw.. nisam baš u listama, samo one mac portal koristio na ott navigatoru
Hvala unaprijed na eventualnim objašnjenjima
- BarbaDue
#11237 Re: Kodi/XBMC Media centar
Za m3u liste, u linku koji imaš je sadržan i user i pass
- typeOnegative
#11238 Re: Kodi/XBMC Media centar
Ma evo skonto u međuvremenu da ide cijeli link,.evo sad radi sve.. hvala svejedno:)
- erotica
#11239 Re: Kodi/XBMC Media centar
A par dana ne uđem na forum i propustim hediju od Irca
ako ima ko da proslijedi u pp, unaprijed zahvalan 
-
kakavdanakneiskustvu
-
hipija
#11241 Re: Kodi/XBMC Media centar
Šta je sa zadarbuild na kodiju?
Je li to out?
Ako jeste šta nabaciti kao alternativu?
Je li to out?
Ako jeste šta nabaciti kao alternativu?
- Peacean
#11242 Re: Kodi/XBMC Media centar
Koliko znam još uvijek je aktivan. Ako voliš buildove probaj i kodibalkan od robin hooda.
-
kakavdanakneiskustvu
#11243 Re: Kodi/XBMC Media centar
Pozz
imam smart box uz tv odnedavno,ako je to uopće pravi naziv,smart box,vrlo rijetko ga koristim. U zadnjih nekoliko dana kanale praktički ne mogu gledati,sve đšto je na OTT pokrene i stane nakon pae sekundi. youtube normalno ide.@karanana mi je neki dan u pp napisao kako je moguće liste koje je neki9 dan @irac slao ,ubaciti u box. pokušao sam po tom uputstvu, ne ide, nema tolikio detalja u uputstvu vkaranane ili je do mene a najprije je to, ili je nešto drukčije od boxa do boxa. može li ko pretpostaviti zbog čega kanali ne ferceraju,a i mozda neko ko bi mi pomogao oko eventualnog ubacivanja neke liste u box
hvala
imam smart box uz tv odnedavno,ako je to uopće pravi naziv,smart box,vrlo rijetko ga koristim. U zadnjih nekoliko dana kanale praktički ne mogu gledati,sve đšto je na OTT pokrene i stane nakon pae sekundi. youtube normalno ide.@karanana mi je neki dan u pp napisao kako je moguće liste koje je neki9 dan @irac slao ,ubaciti u box. pokušao sam po tom uputstvu, ne ide, nema tolikio detalja u uputstvu vkaranane ili je do mene a najprije je to, ili je nešto drukčije od boxa do boxa. može li ko pretpostaviti zbog čega kanali ne ferceraju,a i mozda neko ko bi mi pomogao oko eventualnog ubacivanja neke liste u box
hvala
- karanana
#11244 Re: Kodi/XBMC Media centar
ja sam daleeeko od profesionalca, vise ispodprosjecni korisnik, ali da probam neke stvari ponovo napisat a sigurno ce ljud koji vise znaju ispraviti i tebe i mene danak.
dakle liste ne ubacujes u box. liste ubacujes u OTT aplikaciju koju imas u boxu. kod mene su to ott navigator i televizo. to sto ti krene pa stane je znak da jesi ubacio listu u ott i da barem pocne raditi. to sto koci i ledi, to moze biti ili do interneta ili do same liste a mozda i zbog boxa i dostupne memorije.
eto, ako sam razumio problem s kojim se susreces i ako sam dobro to rekao a sigurno ce se jos neko javit.
dakle liste ne ubacujes u box. liste ubacujes u OTT aplikaciju koju imas u boxu. kod mene su to ott navigator i televizo. to sto ti krene pa stane je znak da jesi ubacio listu u ott i da barem pocne raditi. to sto koci i ledi, to moze biti ili do interneta ili do same liste a mozda i zbog boxa i dostupne memorije.
eto, ako sam razumio problem s kojim se susreces i ako sam dobro to rekao a sigurno ce se jos neko javit.
-
kakavdanakneiskustvu
#11245 Re: Kodi/XBMC Media centar
karanana wrote: ↑11/07/2024 15:48 ja sam daleeeko od profesionalca, vise ispodprosjecni korisnik, ali da probam neke stvari ponovo napisat a sigurno ce ljud koji vise znaju ispraviti i tebe i mene danak.
to sam shvatio,oko OTT da se tu ubacuje,ali po onim instrukciojama koje si mi napisao, to kod mene kada kren mkorak po korak,tih detalja baš i nema,ili ja ne znam pronaći.
ova lista koja je sada ,je od dana kada sam kupio box i koju mi je čovjek instalirao.
kontam ako je do interneta ne bi youtube fercerao ok
- karanana
#11246 Re: Kodi/XBMC Media centar
gdje zapnes kad je ott navigator u pitanju u ovim kratkim instrukcijama?kakavdanakneiskustvu wrote: ↑11/07/2024 17:24karanana wrote: ↑11/07/2024 15:48 ja sam daleeeko od profesionalca, vise ispodprosjecni korisnik, ali da probam neke stvari ponovo napisat a sigurno ce ljud koji vise znaju ispraviti i tebe i mene danak.
to sam shvatio,oko OTT da se tu ubacuje,ali po onim instrukciojama koje si mi napisao, to kod mene kada kren mkorak po korak,tih detalja baš i nema,ili ja ne znam pronaći.
ova lista koja je sada ,je od dana kada sam kupio box i koju mi je čovjek instalirao.
udjes u OTT ---- settings ---- provider----- add provider----- playlist ----name: koje god hoces ime napises-----URL address: to je adresa sa ircheve liste od 4000 adresa.
-
kakavdanakneiskustvu
#11247 Re: Kodi/XBMC Media centar
nakon postavki,settings, ne vidim nigdje opciju providerkaranana wrote: ↑11/07/2024 17:27gdje zapnes kad je ott navigator u pitanju u ovim kratkim instrukcijama?kakavdanakneiskustvu wrote: ↑11/07/2024 17:24karanana wrote: ↑11/07/2024 15:48 ja sam daleeeko od profesionalca, vise ispodprosjecni korisnik, ali da probam neke stvari ponovo napisat a sigurno ce ljud koji vise znaju ispraviti i tebe i mene danak.
udjes u OTT ---- settings ---- provider----- add provider----- playlist ----name: koje god hoces ime napises-----URL address: to je adresa sa ircheve liste od 4000 adresa.
-
kakavdanakneiskustvu
- Sanjarko
#11250 Re: Kodi/XBMC Media centar
Skini neki drugi ovaj player pa cackaj po njemu s listama ili skini Kodi i nesto ne znam kako se zove player na njemu i ubaci tu listu i probaj.