Ti si to i preslusao , ja 4 sekunde se zabavio i nama gasiSodom1 wrote:na Igmanu brat kaze Bjelasnica-Sarajevobitanga_sa_otesa wrote:https://www.youtube.com/watch?v=XAZce4--RosSodom1 wrote:Cojek ima Ferrarija a vi se smijte samo :
i mam ija pezejca na ctratog nazid snimiČu uskoro poyyy
De nacrtaj
nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Sodom1
#11226 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Daryl Dixon"]
- Ady88
#11227 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Koji je ovo debil, parking papakDaryl Dixon wrote: na Igmanu brat kaze Bjelasnica-Sarajevo
https://m.youtube.com/watch?v=b6ueeWEo9T4
- Daryl Dixon
#11228 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Allaha mi samo da ga vidim u gradu, odmah ide slikanje, profilna na fb sa Stivenom Sigalom pa potom tetovaža preko pleĆke nane mi Zulejhe, idol mladihAdy88 wrote:Koji je ovo debil, parking papakDaryl Dixon wrote: na Igmanu brat kaze Bjelasnica-Sarajevo![]()
https://m.youtube.com/watch?v=b6ueeWEo9T4
- drug_profi
#11229 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Dva vozila smiješ prestići, vratiti se u svoju traku i opet nastaviti preticanje, ako imaš ceste.Dope_Man wrote:...jer onda, po zakonu, ne smijes prestici jer 2 vozila su vec ''kolona''....
Kolona je po ZOBS-u više od dva vozila, dakle tri.
- Dope_Man
#11230 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Provjerih ZOBS i upravu si. Kada su me prvi put zaustavili prije Rogatice jer sam prestigao dvaojicu rekose ''prestizao si kolonu'' i onda je jos definisa mr. policeman kao dva ili vise vozila. Tacno cu si isprintati ZOBS pa ga citati pred svakim ako mi se slicne stvari dese ubuduce.drugi profil wrote:Dva vozila smiješ prestići, vratiti se u svoju traku i opet nastaviti preticanje, ako imaš ceste.Dope_Man wrote:...jer onda, po zakonu, ne smijes prestici jer 2 vozila su vec ''kolona''....
Kolona je po ZOBS-u više od dva vozila, dakle tri.
-
tempuser
#11231 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jucer isto Mad Max na cesti.
Na skretanju za autoput u Tarcinu cvreni Clio 2 i crvena Octavia Mk1 razneseni, na Cliu "P". Auti su bili sklonjeni s ceste, a s obzirom da je sudar bio u desnoj traci iz pravca Sa prema MO zakljuciti je da je neko isao pravo iz Sa prema MO, a neko iz pravca Mo skretao na autoput.
Na pola uspona uz Ivan izgorio auto pored ceste, neki karavan, mozda Astra G.
Niz Ivan neki retardirani cilager u bijelom Sprinteru naredao kolonu bukvalno od tunela do Rastelice gdje se konacno sklonio.
Negdje izmedju Grabovice i Salakovca u kanjonu u desnoj traci prema MO na cesti gromada preckika brat bratu 2 m.
Na skretanju za autoput u Tarcinu cvreni Clio 2 i crvena Octavia Mk1 razneseni, na Cliu "P". Auti su bili sklonjeni s ceste, a s obzirom da je sudar bio u desnoj traci iz pravca Sa prema MO zakljuciti je da je neko isao pravo iz Sa prema MO, a neko iz pravca Mo skretao na autoput.
Niz Ivan neki retardirani cilager u bijelom Sprinteru naredao kolonu bukvalno od tunela do Rastelice gdje se konacno sklonio.
Negdje izmedju Grabovice i Salakovca u kanjonu u desnoj traci prema MO na cesti gromada preckika brat bratu 2 m.
- amar1994
#11232 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
pravo je siguran M17 puttempuser wrote:Jucer isto Mad Max na cesti.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#11233 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sarajevo - Mostar, izgubiš 5 kila.
Ko češće vozi, šećer zagarantovan.
Ko češće vozi, šećer zagarantovan.
- drug_profi
#11234 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
prije desetak-petnaest godina ja se navečer sa familijom vraćam sa mora i negdje kod Drežnice prije one oštrije desne okuke nizbrdo (dugo bio znak crna tačka), svi ko blesavi ablenduju iz suprotnog smjera.
Te ti ja tu usporim za svaki slučaj, mada nisam vozio brzo.
Odmah iza krivine kamionski točak kompletan sa felgom na sred moje trake. Tako smo lako ja i moja porodica mogli postati dio statistike. Otkud to tu i kako ja ne znam. Tad je supruga imala mobitel pa smo odmah zvali policiju da ih upozorimo.
Te ti ja tu usporim za svaki slučaj, mada nisam vozio brzo.
Odmah iza krivine kamionski točak kompletan sa felgom na sred moje trake. Tako smo lako ja i moja porodica mogli postati dio statistike. Otkud to tu i kako ja ne znam. Tad je supruga imala mobitel pa smo odmah zvali policiju da ih upozorimo.
-
Naslovnica
#11235 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kako onaj reče - upalim tempomat i zavalim se.amar1994 wrote:pravo je siguran M17 puttempuser wrote:Jucer isto Mad Max na cesti.
Negdje izmedju Grabovice i Salakovca u kanjonu u desnoj traci prema MO na cesti gromada preckika brat bratu 2 m.![]()
![]()
![]()
-
nightvision
#11236 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sto da ne. Upali i podesi tempomat na ceteres'.
- amar1994
-
Throttle
#11238 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ujutro bas idem za Jelah oko 9, tempomat na 80
Mene izgleda zaobilaze ta izgorena auta, kamionski tockovi i slicno
EDIT:*Evo iskopah neku, bice da je nadomak Kosove, 85 u zoni 80, sigurno nisam prezivio, skoro je ko Isle of man
Tempomat ukljucen, odstojanje korektno
P. S. Volan se presvlaci, znam da je ciganluk

Mene izgleda zaobilaze ta izgorena auta, kamionski tockovi i slicno
EDIT:*Evo iskopah neku, bice da je nadomak Kosove, 85 u zoni 80, sigurno nisam prezivio, skoro je ko Isle of man
Tempomat ukljucen, odstojanje korektno
P. S. Volan se presvlaci, znam da je ciganluk

-
nightvision
#11239 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Probao sam i ja tako, dok nisam na prvi traktor naisao...
-
nightvision
#11240 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kod orahovice (gracanica), luxemburske table.

-
citroen xm
#11241 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sudeći po izgledu kabine, putnicima ništa ne fali a to je nabitnije.
- Sodom1
#11242 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Svio milicajca i stomaka hahah 
- Ramzess Veliki
#11243 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Gdje je onaj podforum Streetrace da im onako svima na kamaru šta stignem, idioti ... u subotu vozim niz Ivan sedlo, odozdo trista idiota se trka, deset puta mi prelaze u traku, gledam gdje uz brdo da se penjem, ili da parkiram dok debili ne prođu. Ne znam kako sam sišao do konjica u komadu. 
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#11244 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
bolje da ti se ne jave ,potopice te argumentima poput: sta vozis dizela,tjuning iz d vej of lajf,mi zivimo za strit rejs...Ramzess Veliki wrote:Gdje je onaj podforum Streetrace da im onako svima na kamaru šta stignem, idioti ... u subotu vozim niz Ivan sedlo, odozdo trista idiota se trka, deset puta mi prelaze u traku, gledam gdje uz brdo da se penjem, ili da parkiram dok debili ne prođu. Ne znam kako sam sišao do konjica u komadu.
to je isto kao cevljanska korida ,samo se zove mostarska korida ,druge su glooove i imaju zavarene letve volana da mogu vozit pravo...jednom rjecju imbecili...
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#11245 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nemoj tako, oni ne voze brzo, ima razlike između trkača i ljubitelja brze vožnjebitanga_sa_otesa wrote:bolje da ti se ne jave ,potopice te argumentima poput: sta vozis dizela,tjuning iz d vej of lajf,mi zivimo za strit rejs...Ramzess Veliki wrote:Gdje je onaj podforum Streetrace da im onako svima na kamaru šta stignem, idioti ... u subotu vozim niz Ivan sedlo, odozdo trista idiota se trka, deset puta mi prelaze u traku, gledam gdje uz brdo da se penjem, ili da parkiram dok debili ne prođu. Ne znam kako sam sišao do konjica u komadu.![]()
![]()
![]()
to je isto kao cevljanska korida ,samo se zove mostarska korida ,druge su glooove i imaju zavarene letve volana da mogu vozit pravo...jednom rjecju imbecili...
I uglavnom su to debili koji se jedva skuckaju za 35.50KM goriva i kutiju cigara do mostara... godišnja kilometraža ne pređe 3000... al jebo ti budalu
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#11246 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
pa skupljali mjesecima da odu do mostara to im je krajnji domet zivotnimk ultra wrote: Nemoj tako, oni ne voze brzo, ima razlike između trkača i ljubitelja brze vožnje![]()
I uglavnom su to debili koji se jedva skuckaju za 35.50KM goriva i kutiju cigara do mostara... godišnja kilometraža ne pređe 3000... al jebo ti budalu
- amar1994
#11247 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kakvi misevi nasi postanu kad udju u EU
- Filter
#11248 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ne znam gdje ovo okaciti... jbga fali neka svastara tema
bitje veselo
http://** No links **.ba/clanak/164641/slijedi-li ... rije-alija
Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo saopćilo je da će u predstojećih mjesec dana u nekoliko sarajevskih ulica saobraćaj biti blokiran zbog snimanja televizijskog serijala ''Alija''.
Kako je saopćeno, u centru grada slijedi povremena obustava saobraćaja u trajanju od 3 do 5 minuta - sve do 11. septembra.
Povremena obustava saobraćaja predviđena je u ulicama Maršala Tita, Mula Mustafe Bašeskije i Telali, navodi se u saopćenju.
bitje veselo
http://** No links **.ba/clanak/164641/slijedi-li ... rije-alija
Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo saopćilo je da će u predstojećih mjesec dana u nekoliko sarajevskih ulica saobraćaj biti blokiran zbog snimanja televizijskog serijala ''Alija''.
Kako je saopćeno, u centru grada slijedi povremena obustava saobraćaja u trajanju od 3 do 5 minuta - sve do 11. septembra.
Povremena obustava saobraćaja predviđena je u ulicama Maršala Tita, Mula Mustafe Bašeskije i Telali, navodi se u saopćenju.
-
tempuser
#11249 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
@filter
Imao sam dodira s tim stvarima, to je sasvim normalno.
Imao sam dodira s tim stvarima, to je sasvim normalno.
- Dope_Man
#11250 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa da.. normalna stvar. Tamo gdje se snima vise filmova, spotova i slicno je ovo svakodnevna pojava. Ljudi zatraze dozvolu za snimanje, naravno sve zivo moraju pofino platiti, i zatvore ulicu da odrade scene koje im trebaju. Mi imamo u tom smislu i srece pa nemamo skoro nikakvih snimanja inace bi nam gradovi bili stalno zatvoreni s obzirom da imamo po 1 cestu, i negdje jednu alternativnu, u svakom trenutku.