Challenger_ wrote:Neka ostane na praznim prijetnjama; ako ostane biće dobro. I onako imam utisak da Donaldu nije do rata ali ga u rat guraju sa svih strana.
Nema od rata ništa. Dogovorit će se s Rusima, ispaliti 10-ak raketa u pustinju i to je to.
Challenger_ wrote:Neka ostane na praznim prijetnjama; ako ostane biće dobro. I onako imam utisak da Donaldu nije do rata ali ga u rat guraju sa svih strana.
To je manje od šarade sa bazom Šajrat. Ne znam šta bi sa tim postigao. Ne bi zadovoljio apetite jastrebova. Tek onda bi ga medijski razapinjali. Bolje je da ne radi ništa nego da pristupa farsi.asurbanipal wrote:Nema od rata ništa. Dogovorit će se s Rusima, ispaliti 10-ak raketa u pustinju i to je to.
Ne znam nijednog Bošnjaka koji Rusiju podržava radi Rusije, tj. bezrezervno. Što ne znači da nema takvih, sigurno ima. A znam ih dosta koji podržavaju ulogu Rusije u sirijskom ratu, ali opet ne radi Rusije, nego zato što je na strani onih koje oni podržavaju.insomnia78 wrote:Ajde? A ovi ‘šnjaci koji obozavaju Rusiju su stvarno takvi?
Challenger_ wrote:To je manje od šarade sa bazom Šajrat. Ne znam šta bi sa tim postigao. Ne bi zadovoljio apetite jastrebova. Tek onda bi ga medijski razapinjali. Bolje je da ne radi ništa nego da pristupa farsi.asurbanipal wrote:Nema od rata ništa. Dogovorit će se s Rusima, ispaliti 10-ak raketa u pustinju i to je to.
Kaze twiteras Doni.Donald J. Trump
Verified account
@realDonaldTrump
12m12 minutes ago
Russia vows to shoot down any and all missiles fired at Syria. Get ready Russia, because they will be coming, nice and new and “smart!” You shouldn’t be partners with a Gas Killing Animal who kills his people and enjoys it!
To govore cionističke strukture u USA, Jevreji i nejevreji, koji bi da USA gurnu u još jedan izraelski rat. Da američka omladina gine, a američki poreski obveznici plaćaju njihove zločinačke planove.sumirprimus wrote:jojjj![]()
ajde donalde vidis da te prozivaju da ne smijes.
kazu ti da se bojis

Što bi reko Challenger, nisi ti normalnog svijeta ni vidioThe 51st State wrote:lazi i obmane, jedino forumske sije spominju mehdija i lizaci ruskih dupeta njihov odgovor, normalan svijet podrzava sankcionsanje rezimske bestijalnosti.
Gorio mu neboder, pretresali mu kancelariju advokata, pritisli sa nizom afera a finale sa virtuelnom hemijom i lik je pao.nixon69 wrote:Kaze twiteras Doni.Donald J. Trump
Verified account
@realDonaldTrump
12m12 minutes ago
Russia vows to shoot down any and all missiles fired at Syria. Get ready Russia, because they will be coming, nice and new and “smart!” You shouldn’t be partners with a Gas Killing Animal who kills his people and enjoys it!
sav sam se potreso od kvalifikacija forumskih dijabolika.Superhikk wrote:Što bi reko Challenger, nisi ti normalnog svijeta ni vidioThe 51st State wrote:lazi i obmane, jedino forumske sije spominju mehdija i lizaci ruskih dupeta njihov odgovor, normalan svijet podrzava sankcionsanje rezimske bestijalnosti.
Objasnio covjek...kao da sam ovo i sam pisao...u srz...bravo...!karakters wrote:Ne znam nijednog Bošnjaka koji Rusiju podržava radi Rusije, tj. bezrezervno. Što ne znači da nema takvih, sigurno ima. A znam ih dosta koji podržavaju ulogu Rusije u sirijskom ratu, ali opet ne radi Rusije, nego zato što je na strani onih koje oni podržavaju.insomnia78 wrote:Ajde? A ovi ‘šnjaci koji obozavaju Rusiju su stvarno takvi?
Na terenu je došlo do paradoksa ili samo podizanja zavjesa u lutkarskoj predstavi, pa se sad vidi da je radikalni islamizam, koji je svojim novijim preporodom, tj. nastankom i prirodom, identitetom, te u regrutaciji članstva i ideologiji vezan za borbu protiv Izraela i Amerike, postao američko-izraelska vojska na terenu, a Izrael i Bibi njihov Mehdi, prema kome se dižu glave i čeka da im razriješi njihovu borbu i donese im pobjedu. To se vidi čak i na ovoj temi.
Generalno mi, pa i ovdje na temi, po pitanju tih ideoloških igrača, iransko-šiitska linija djeluje mnogo više iskreno ubijeđena i ideološki nastrojena, nego suprotna strana kod koje se vidi odrađivanje plaćenog posla i ovisnost o crkavicama iz raznih fondova. Doduše, Irancima je i taktika inteligentnija, oni osvajaju srca usađujući neke dugoročnije vrijednosti i izgrađujući svestrane sljedbenike, dok je beduinska manipulacija puno primitivnija, ono mrkva-štap, pare. Što gluplji-to bolji podanik. Isti je sistem i kvalitet internet-botova kao i plaćenika na sirijskom terenu u vidu raznih džejšova i tahrira.
Ma tješim se. Ne dao Bog da prođu ti o kojima govoriš.Challenger_ wrote:Bojim se da takvih glava fali na američkom zapadu. Pogledaj samo galeriju likova od Busha mlađeg pa na ovamo. Sociopati u rukama ponerokratije (najgorih).sekerbay wrote:Nisu budale. Iako ima previše kretena koji navijaju da dođe do tog rata, ipak je više mudrih glava koje znaju šta nosi takva "avantura"
To je ono kad te imaju u šaci.Challenger_ wrote:Gorio mu neboder, pretresali mu kancelariju advokata, pritisli sa nizom afera a finale sa virtuelnom hemijom i lik je pao.
A koje si ti to frke pa ko nešto znaš?The 51st State wrote:lazi i obmane, jedino forumske sije spominju mehdija i lizaci ruskih dupeta njihov odgovor, normalan svijet podrzava sankcionsanje rezimske bestijalnosti.
sad jadan narod sirije, a dok je asad genocidio sa merakom bilo je tuci ne zali granate.Lincoln-Burrows wrote:Nakon 7 godina nazire se kraj rata a neki bi
sve vratili na početak, jadan narod Sirije.
Govorim o većini Sirijaca, vidiš li tko je na drugoj strani?The 51st State wrote:sad jadan narod sirije, a dok je asad genocidio sa merakom bilo je tuci ne zali granate.Lincoln-Burrows wrote:Nakon 7 godina nazire se kraj rata a neki bi
The 51st State wrote:sad jadan narod sirije, a dok je asad genocidio sa merakom bilo je tuci ne zali granate.Lincoln-Burrows wrote:Nakon 7 godina nazire se kraj rata a neki bi