Zeničani

Kulturno-politička scena, dešavanja u centralnim gradovima BiH: Zenici, Travniku, Visokom, Jajcu, Bugojnu, Tešnju, Doboju...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#11201 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

Joj ova rečenica me uvijek :lol: :lol: :lol:
Zenica je jedan od rijetkih gradova na svijetu koji nema gradonačelnika jer je isti umro od zagađenja zraka.
Mustang1

#11202 Re: Zeničani

Post by Mustang1 »

Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#11203 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

Kako bih volio da im Fudo šukne svima :izet:
kamen spoticanja

#11204 Re: Zeničani

Post by kamen spoticanja »

Jimmy McNulty wrote:Kako bih volio da im Fudo šukne svima :izet:
Joj fudica je u behutu...potrosio je brdo para po sda bazi a seljak namazan uzme lovu i svoj pos'o :D
mada mu nije losa kampanja...svira sto usi nasih biraca vole slusati...i vidi se da je stari politicki vuk...al ga hebe imovinski karton i nezenicko porijeklo
Not My Idea

#11205 Re: Zeničani

Post by Not My Idea »

sto bi rekao Mamic: a i ove nase hdz hrvate nabijem na qrac. cuj im slogana "zenica je i moj grad"
ma mrš. ko je to rekao da nije? kakve su to implikacije? kme majorizacija kmeee

inace, kad vidim ko je sve u strankama pa onda jos u kojim strankama :lol: tacno trebaju izbori bit cesce, da vidimo ko nas to okruzuje :mrgreen:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#11206 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

kamen spoticanja wrote: Joj fudica je u behutu...potrosio je brdo para po sda bazi a seljak namazan uzme lovu i svoj pos'o :D
mada mu nije losa kampanja...svira sto usi nasih biraca vole slusati...i vidi se da je stari politicki vuk...al ga hebe imovinski karton i nezenicko porijeklo
Stvarno mi nije jasno što SDP, DF i ostale stranke nisu mogle naći neki kompromis pa prekucati izbore sa Fudom kao zajedničkim kandidatom. Znam da je to malo poteško i neostvarivo ali eto da imaju imalo volje i htijenja ovi izbori su bili idealna prilika da se makne SDA vlast...

Nego ovi iz HDZ-a su namazani, mojoj sestri je prije 5-6 godina Niko Lozančić nudio da izabere u kojoj školi hoće da radi zauzvrat da se učlani kod njih, ona već bila dogovorila odlazak vani pa odbila. :mrgreen:
apsidejzi

#11207 Re: Zeničani

Post by apsidejzi »

Not My Idea wrote:ma uzas u cijelom gradu. naravno, dubrovnik i trubadur su dobri ali cijene su previsoke.
a ovako za izac na rucak il za jest na poslu, da nije deset maraka obrok-nista. truba izbor.
:lol: :lol: :lol:

Jah...
kamen spoticanja

#11208 Re: Zeničani

Jimmy McNulty wrote:
kamen spoticanja wrote: Joj fudica je u behutu...potrosio je brdo para po sda bazi a seljak namazan uzme lovu i svoj pos'o :D
Stvarno mi nije jasno što SDP, DF i ostale stranke nisu mogle naći neki kompromis pa prekucati izbore sa Fudom kao zajedničkim kandidatom. Znam da je to malo poteško i neostvarivo ali eto da imaju imalo volje i htijenja ovi izbori su bili idealna prilika da se makne SDA vlast...

Nego ovi iz HDZ-a su namazani, mojoj sestri je prije 5-6 godina Niko Lozančić nudio da izabere u kojoj školi hoće da radi zauzvrat da se učlani kod njih, ona već bila dogovorila odlazak vani pa odbila. :mrgreen:
Kako ces ba natjerati glasaca SDP -a da glasa za najgore od sda?
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#11209 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

Pa ja sam glaso doaad na izborima za SDP i DF pa bi hladno dao Fudici glas...u Zenici bi dosta ljudi ucinilo kao ja samo da se SDA skloni... trebali su zajednicki naci jakog kandidata pa makar to i on bio, napravi kompromise i jbg, ovako zeleni opet hladno uzimaju taman da magarca postave. Tj magarca su i kandidovali.

Dragi Kamenu, nije to moro bit Fudo uostalom... nekad imam osjecaj kao da opozicija u ovom gradu ne zeli se okusati na vlasti nego samo laprdat protiv.
Eborg

#11210 Re: Zeničani

Post by Eborg »

Ja mislim da je SDA toliki strah u kosti utjerao opoziciji da oni ne znaju da li da se više boje SDA prozivanja ili odgovornosti na vlasti "A šta sad jebo te, nikad nismo došli do ovdje?" :D
kamen spoticanja

#11211 Re: Zeničani

Jimmy McNulty wrote:Pa ja sam glaso doaad na izborima za SDP i DF pa bi hladno dao Fudici glas...u Zenici bi dosta ljudi ucinilo kao ja samo da se SDA skloni... trebali su zajednicki naci jakog kandidata pa makar to i on bio, napravi kompromise i jbg, ovako zeleni opet hladno uzimaju taman da magarca postave. Tj magarca su i kandidovali.

Dragi Kamenu, nije to moro bit Fudo uostalom... nekad imam osjecaj kao da opozicija u ovom gradu ne zeli se okusati na vlasti nego samo laprdat protiv.
To se slazem...opoziciji je super ovako
al mi malo cudan.plan hajmo sda zamjenit s sda :-)
kako stvari stoje onaj vrace sad se cini najrealnijim izborim...samo je pitanje hoce li pjandure iz restorana dubrovnik stati iza dojucerasnjih drugova
Amagon

#11212 Re: Zeničani

Post by Amagon »

Šta mislite o Eldinu Vrače, i općenito ta Snaga Centra? Vidim dosta mladih, i nekih bivših kolega s faksa. Ne pratim redovnu tu internet kampanju, ali oni imaju ubjedljivo najkvalitetniji promo spot
ExNihilo

#11213 Re: Zeničani

Post by ExNihilo »

Rinaka.
cenecimoveocino

#11214 Re: Zeničani

Post by cenecimoveocino »

Dosta mladih djevojaka nosa njihove majce,treba se učlanit :per:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#11215 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

Nihilo ga ne gotivi :D
kamen spoticanja

#11216 Re: Zeničani

cenecimoveocino wrote:Dosta mladih djevojaka nosa njihove majce,treba se učlanit :per:
Cudi me da vec nisu slike ovde...bata mi slabo prati haman :D
Freamon Lester

#11217 Re: Zeničani

Post by Freamon Lester »

Jel u ovim SDA paketima ima bar litra ulja ili je sve tjestenina? :lol:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#11218 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

Ma i ti iz Snage Centra se spustaju na neki seljacki nivo. Neki dan u Tetovu napravili rostilj, pustili krkansku muziku i kupili alkohola i sokova, ponapijali se svi od Eldina no mjestana. Jos onaj lik meni od ograde otkida da moze rostilj potpalit :shock: Umalo su poginuli. :mrgreen:

Inace svejedno mi ko pobjedi sve dok nije SDA :mrgreen:
cenecimoveocino

#11219 Re: Zeničani

Post by cenecimoveocino »

Cuo sam da su i u Babinu neki dan pravili rostilj,seljak ko seljak izjeo cevape,popio pivcugu i kuci hahah

Sent from my S4 Mini using Tapatalk
Freamon Lester

#11220 Re: Zeničani

Post by Freamon Lester »

U trznici zaposleno 60 ljudi. 48 sa VSS-om. Kaze Fudo oni sa 48 ljudi trebaju racunare proizvoditi. :lol:

Btw. Fuad Kasumovic je obecao da ce ukinuti pausale za grijanje i vodu. :izet: Glas za Fudu zicer od mene... :D

https://www.youtube.com/watch?v=svNwYYXaE8k#t=468

Od 4:50... :lol:
ExNihilo

#11221 Re: Zeničani

Post by ExNihilo »

Obezbjedit će besplatan internet svima. :lol:

Neko ga fino nasavjetovao kako levatiti omladinu.
Freamon Lester

#11222 Re: Zeničani

Post by Freamon Lester »

ExNihilo wrote:Obezbjedit će besplatan internet svima. :lol:

Neko ga fino nasavjetovao kako levatiti omladinu.
Nema njega sta savjetovati. On je kroz SDA levatio narod 20 godina. Sad je nastavio samostalno. Sto se ljutite.. :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#11223 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

Dobar Fudo, ali je jaci u dijalogu nego u monologu.

Je li fakat on ganjao pare za GGM?
Eborg

#11224 Re: Zeničani

Post by Eborg »

Jeste, on je to dogovorio sa Arapima, valjda dok je bio u Razvojnoj banci FBiH.
Zaitsev

#11225 Re: Zeničani

Post by Zaitsev »

Što se tiče ove Snage Centra, očit primjer kako se za kratko vrijeme i sa dosta para može privući raja u stranku. Izašli su sa nekim programom i okupili masu raje, većinom omladine, sa nekom retorikom o Utopiji. Rade na kvantitetu, ne na kvalitetu. Para ne nedostaje, što dokazuju brojni roštilji, promo materijal stranke i ostalo. Ni jedno jedino ime na listi ne vidim da je iole ozbiljno. Što se Eldina tiče, imao sam priliku 2 puta sjediti s njim. Ne čini se loš momak, ali daleko od toga da je političar. Sve na stranu, Fudica za sad ima moj glas... :D
Post Reply