Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
karanana wrote: ↑23/03/2020 00:18
ko onaj skech nadrealista sa gostom profesorom.
i nele je nesto smrco i radio svasta u toku intervijua.
a profesor jedno slovo kaze ovaj ga prekine i upadne sa pitanjem o trebama.
Jos samo fali da se gledaoci javljaju u program i napadaju profesora
Po mogucnosti oni sto zovu i glasaju u onim anketama
Nije to loša ideja, one što zovu i komentarišu, uključiti u live program, to bi garantovan cirkus bio.
Senad u svom stimulansi-depresori centralnog nervnog sistema koktelu, gost koji pokušava da izgovori barem pola zamišljene rečenice i hronično frustrirane dijabole sa random napadima suntavila, recept za emisiju koja bi sigurno bila među najgledanijim u regionu.
Ah,znamo sta nam je ruska cizma donosila 92-95.
Amerika je nama patriotama ove Drzave i otac i majka.
Slijepo ih slijedit pa u vatru,u vatru.
Svaki trg oko kojih se sporimo ili osnovne skole mene da se pita nosili bi imena americkih predsjednika pa da vidimo ko bi protiv toga digao glas.
karanana wrote: ↑23/03/2020 00:18
ko onaj skech nadrealista sa gostom profesorom.
i nele je nesto smrco i radio svasta u toku intervijua.
a profesor jedno slovo kaze ovaj ga prekine i upadne sa pitanjem o trebama.
neki wrote: ↑22/03/2020 21:55
Ova njegova televizija me sve vise podsjeća na nekadašnji ntv99, a on na Adila kulenovica
Bingo, Adil Kulenovic. Neki dan se nisam mogao sjetiti imena. I mislio sam da je bio na TVSA, ali je ipak NTV99.
Fakat jos malo ce postati kao Adil. Postavi pitanje, odgovori i tako desetak pitanja i kraj emisije. Gost samo kaze dobar dan i dovidjenja.
Hahahhaah jos maratonski intervjui Adila sa intelektualcima (odatle krug 99), najcesce sa r. Filipovicem
Adil je tv karijeru završio tako što je organizirao intervju sa samim sobom.
Stavio je veliko, stojeće ogledalo, sjeo u stolicu preko puta, upalio kameru i razgovarao sam sa sobom sat vremena. I onda to emitirao.
Bingo, Adil Kulenovic. Neki dan se nisam mogao sjetiti imena. I mislio sam da je bio na TVSA, ali je ipak NTV99.
Fakat jos malo ce postati kao Adil. Postavi pitanje, odgovori i tako desetak pitanja i kraj emisije. Gost samo kaze dobar dan i dovidjenja.
Hahahhaah jos maratonski intervjui Adila sa intelektualcima (odatle krug 99), najcesce sa r. Filipovicem
Stavio je veliko, stojeće ogledalo, sjeo u stolicu preko puta, upalio kameru i razgovarao sam sa sobom sat vremena. I onda to emitirao.
neki wrote: ↑22/03/2020 21:55
Ova njegova televizija me sve vise podsjeća na nekadašnji ntv99, a on na Adila kulenovica
Molim ne porediti nekakvog Senada sa bardom i velicinom poput Adila Kulenovica. Adil je radio intervjue koju si trajali duze od prosjecnog Kastrovog izlaganja javnosti, a svi znamo da je Fidel mogao i po 7 sati vaziti.
Fadil i gost, obicno neki penzioner, sjede u foteljama i dok Fadil zavrsi pitanje gost i odspava malo.
I tako,
Ne tesira se, ne hospitalizira se, ljudi umiru po kućama, a Seka se slika.
Kako je moguće da samo u Sarajevu imamo i zvanično 5 klastera, a da je samo dvoje hospitaliziranih?
Kako je moguće da Fadil bez simptoma ispunjava kriterije za testiranje, a žena koja je umrla ili ona koja je 12 dana u mukama pokušavala doći do liječničke pomoći, nije?
Kako je moguće da smo u krizu koja traje mjesecima ušli s hiljadu testova, iako se "za to spremamo od januara"?
Kako je moguće da ljudi k'o kerovi umiru u kućama, da ih niko ne pregleda, ne hospitalizira?
Zašto smo gradili bolnice, šta to plaćamo svaki mjesec, kome, zašto?
Zašto se ne slušaju preporuke WHOa da se neprekidno i ubrzano testira jer se pokazalo da je to jedini način da se epidemija stavi pod kontrolu?
Kakva je to strategija u kojoj se ne testira, ne liječi, već se čeka da samo prođe, a narod polulud zatvoren u kućama, na neodređeno vrijeme?
U Srbiji, koja testira, danas novih 71, od toga, hospitaliziranih 48. Hrvatsku da ne spominjem.
Ima li iko od novinara, ijedna kuća, da ova pitanja javno postavi i insistira na odgovorima?