HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
TheWatcher

#11201 Re: HS kablovska

Post by TheWatcher »

polis wrote:Imam KID 8 paket. Sad hoću da uključim i fixni telefon kod HS-a. Šta misle forumaši, koji paket je najoptimalniji za nekog ko ugl. taj fixni ne koristi svaki dan. Isplati li se uopšte uvoditi?

moji neki poznanici su ga uveli i pojeli govno :oops: vrlo cesto imaju smetnje prilikom razgovora :izet:
Benq

#11202 Re: HS kablovska

Post by Benq »

TheWatcher wrote:
polis wrote:Imam KID 8 paket. Sad hoću da uključim i fixni telefon kod HS-a. Šta misle forumaši, koji paket je najoptimalniji za nekog ko ugl. taj fixni ne koristi svaki dan. Isplati li se uopšte uvoditi?

moji neki poznanici su ga uveli i pojeli govno :oops: vrlo cesto imaju smetnje prilikom razgovora :izet:
Ja ga uveo prije godinu i po i nikakvih problema nisam imao, pretplata mi je 9,50KM a u pretplati je 4KM ukljuceno za pozive prema mobilnoj. Ja zadovoljan :)
polis

#11203 Re: HS kablovska

Post by polis »

Benq wrote:Ja ga uveo prije godinu i po i nikakvih problema nisam imao, pretplata mi je 9,50KM a u pretplati je 4KM ukljuceno za pozive prema mobilnoj. Ja zadovoljan :)
@Benq... To je ovaj paket od 12,00KM? JE li ti na kraju mjeseca još nesto naplaćuju ili je to zaokruzeno na 12KM mjesečnog troška?
Benq

#11204 Re: HS kablovska

Post by Benq »

polis wrote:
Benq wrote:Ja ga uveo prije godinu i po i nikakvih problema nisam imao, pretplata mi je 9,50KM a u pretplati je 4KM ukljuceno za pozive prema mobilnoj. Ja zadovoljan :)
@Benq... To je ovaj paket od 12,00KM? JE li ti na kraju mjeseca još nesto naplaćuju ili je to zaokruzeno na 12KM mjesečnog troška?
Kod mene je ovaj http://pokit.org/get/?03ad0ad5c7d1204fb ... bc46a3.jpg , ne naplacuju nista preko ovoga , ako ne predjes mjesecni bonus od 4KM onda placas samo ovu pretplatu , sve sto preko toga potrosis placas naravno. Meni nije jos ni jednom dosao racun veci od 16KM a listing bude na 5 listova :)
biggrin

#11205 Re: HS kablovska

Post by biggrin »

kod mene je ok, doduse i kljucna rodbina je presla, a unutar mreze su besplatni pozivi. uglavnom mjesecno se uglavnom odrzi na 9,5 KM. eh sad posto u posljednje vrijeme puca internet, samim tim se pozdravi i sa telefonom...cijena naravno ostaje puna (;
polis

#11206 Re: HS kablovska

Post by polis »

biggrin wrote:
kod mene je ok, doduse i kljucna rodbina je presla, a unutar mreze su besplatni pozivi. uglavnom mjesecno se uglavnom odrzi na 9,5 KM. eh sad posto u posljednje vrijeme puca internet, samim tim se pozdravi i sa telefonom...cijena naravno ostaje puna (;
Ja koristim ovaj kablovski internet 13 mjeseci i nikad za to vrijeme neisam imao problema. Možda je do instalacija u zgradi ili u tvom kvartu problem. Ugl. kad sam kući i koristim net i digitalnu sve fercera ok.
biggrin

#11207 Re: HS kablovska

Post by biggrin »

polis wrote:
biggrin wrote:
Ja koristim ovaj kablovski internet 13 mjeseci i nikad za to vrijeme neisam imao problema. Možda je do instalacija u zgradi ili u tvom kvartu problem. Ugl. kad sam kući i koristim net i digitalnu sve fercera ok.
ja koristim vec podosta godina i u zadnjih par mjeseci se poprilicno situacija pokvarila...da ne kazem da je ugovorena brzina interneta misaona imenica...al valjda ce se nekad i ovdje logosoft pojaviti. ako se ovako nastavi spreman sam i na ekstremne poteze - prelazak na bh telecom :D
Benq

#11208 Re: HS kablovska

Post by Benq »

Ja stvarno nikakvih problema nemam , bilo je prije nekoliko dana par prekida po 5 minuta i to je sve. Brzina uvijek kako treba , rijetko kad da padne koji Mb , vise mi je puta struje nestajalo nego neta :D
Benq

#11209 Re: HS kablovska

Post by Benq »

Hoce li nama HS dati nesto... ? Vidim Telemach otkljucao sve kanale na mjesec dana svojim korisnicima , ima li kakvog poteza od HS-a ?
Adriatic

#11210 Re: HS kablovska

Post by Adriatic »

I šta bi od prodaje?
Svi se ušutili?
Ovo je izgleda najgori, prelazni period.
Jedni bježe a drugi još nisu došli.
Benq

#11211 Re: HS kablovska

Post by Benq »

Adriatic wrote:I šta bi od prodaje?
Svi se ušutili?
Vjeruj da ovo sviju zanima , ali nikakvog odgovora nigdje , nikakvog napretka u uslugama, bas nista... Mogli su malo brzine neta podici , ubaciti koji kanal , uraditi NESTO , ali jok ... zadnje sto su ubacili je bio Grand i N1 i od tada nista.
biggrin

#11212 Re: HS kablovska

Post by biggrin »

problemi sa vlasnickim odnosima, pa valjda dok se to raščisti...konkurencijsko vijece svakako nikome nikad nije bilo problem, pa tako nece ni ovdje :D
navedeni

#11213 Re: HS kablovska

Post by navedeni »

Adriatic wrote:I šta bi od prodaje?
Svi se ušutili?

Nista od prodaje dok Dodik ne sjedne sa Bakirom
djigibau

#11214 Re: HS kablovska

Post by djigibau »

Benq wrote:Hoce li nama HS dati nesto... ? Vidim Telemach otkljucao sve kanale na mjesec dana svojim korisnicima , ima li kakvog poteza od HS-a ?
Hoce evo spremaju VeeelikU K....... da na mmetnu naravno u HD varijanti.
Benq

#11215 Re: HS kablovska

Post by Benq »

djigibau wrote:
Benq wrote:Hoce li nama HS dati nesto... ? Vidim Telemach otkljucao sve kanale na mjesec dana svojim korisnicima , ima li kakvog poteza od HS-a ?
Hoce evo spremaju VeeelikU K....... da na mmetnu naravno u HD varijanti.
Eh da , to cemo svakako dobiti kad ih preuzme TM...
emmir1

#11216 Re: HS kablovska

Post by emmir1 »

Šta se dešava sa ovom HS kablovskom, evo mjesec dana svaki dan po sat ili dva mi nema interneta.

Zovem ih na telefon ne javljaju se, samo muziku puste i teta moli za strpljenje dok se ne javi prvi slobodni opertater, no on se ne javi nikad.

Evo ni sada nemam interneta, prebacio se na mobilnu mrežu.
Benq

#11217 Re: HS kablovska

Post by Benq »

Ne valja ti signal , trebali bi doci da pojacaju , iste su mi se stvari desavale prije nekih 7-8 mjeseci..

A to sto se ne javljaju , sad je manje-vise jasno i zasto..
kloniran

#11218 Re: HS kablovska

Post by kloniran »

ja ne mogu dosta stranica da otvorim, sve problem u vezi :twisted:
The Realist

#11219 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

Još 18 dana :D. Jesu li tamo još one akcije, da nas ne prebace odmah na pakete koji su puno skuplji?
Benq

#11220 Re: HS kablovska

Post by Benq »

The Realist wrote:Još 18 dana :D. Jesu li tamo još one akcije, da nas ne prebace odmah na pakete koji su puno skuplji?
A sto si ti toliko siguran da ce se to bas u Januaru desiti ? Ja sam nekako skeptican po ovom pitanju , previse HS zateze situaciju i ovo oko suvlasnika...

A ovo za pakete , danas je drug presao sa obicnog paketa na Trio Grande Family , i monter mu rekao da akcija traje do 15.12.
The Realist

#11221 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

Nisam siguran, ali ne znam šta se može drugo desiti? Ništa novo ne daju, sve ih teže dobiti, a jedine promjene su dva telemachova kanala..... Još su otvoreno rekli da žele kupiti/prodati.

A što se akcije tiče, valjda produže, inače sam jedan period na najmanjem paketu :D.
Benq

#11222 Re: HS kablovska

Post by Benq »

The Realist wrote:Nisam siguran, ali ne znam šta se može drugo desiti? Ništa novo ne daju, sve ih teže dobiti, a jedine promjene su dva telemachova kanala..... Još su otvoreno rekli da žele kupiti/prodati.

A što se akcije tiče, valjda produže, inače sam jedan period na najmanjem paketu :D.
Ma samo da hoce sto prije , pa sta god da bude...

Ja cu uzet onaj Trio Grande Family , sa cijenom KID22 + telefon je to tu negdje, a svidja mi se njihov D3GO :).
The Realist

#11223 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

Ma ja sam kontao onaj Duo Net Grante, ili tako nešo, ne treba mi telefon, ali volim kanale one. No, morao bih prvo akcijski period, tek onda bih mogao punu cijenu plaćati, a.B.d.!
Benq

#11224 Re: HS kablovska

Post by Benq »

Evo bas mi drug salje screen shot kanala iz njihove ponude... svaka cast HS-u ali nisu TM-u ni do koljena. Ima tacno 400 kanala (akcija pa svi otkljucani).

A evo gledam mozda uzmem i Grande Extra , ali o tom po tom kad se izvrsi ta primo-predaja onda cu razmisljat :).
fortaleza

#11225 Re: HS kablovska

Post by fortaleza »

Nema 400 programa, već 180 (od toga 33 u HD-u), 30 regionalnih radijskih stanica te 70 radio stanica po žanrovima gdje samo muzika ide (music choice).

Fazon je što su programi razvrstani po žanru i postoje ogromne rupe pri prijelazu npr. iz regionalnih u filmsko/serijske i slično.

SD programi završavaju na broju 180, a HD počinje na 300-tom rednom broju. :D

400 programa my ass. :mrgreen:
Locked