Sve se zeleni opasno, dje Victom da kaze kako nece ovo na dobro
Sjecas se ove 512
Moderator: anex
Pokušavam naći razlog da se neće dići danas, sutra, prekostura ali nema ga. Dosta se altova diglo radi bitcoina, a dogecoin još nije. Jedino je rizično ako nisi baš odlučan, onda se može desiti da ga kupuješ i prodaješ par puta u tokuda dana, jer zna dosta skočiti i pasti nakratko.

Sta da ti kazem...
Čekaj, ovaj plavi frćkavi je onaj što je rekao "Der Kurs wird fallen, aber es kann sein dass er steigt"imperator01 wrote: ↑05/02/2021 17:21Sve se zeleni opasno, dje Victom da kaze kako nece ovo na dobro![]()
Sjecas se ove 512
Da napišem na Muskov način: doge, xlm, nanosarajevosa wrote: ↑06/02/2021 20:35Pokušavam naći razlog da se neće dići danas, sutra, prekostura ali nema ga. Dosta se altova diglo radi bitcoina, a dogecoin još nije. Jedino je rizično ako nisi baš odlučan, onda se može desiti da ga kupuješ i prodaješ par puta u tokuda dana, jer zna dosta skočiti i pasti nakratko.
![]()

Ja sam poprilično "bulish" na ETH, i Vinklevoss braća su upetljana u ovaj kanadski ETF, a skoro sve jedan poznatiji crypto "influencer" očekuje ETH dugoročno na 30-50kimperator01 wrote: ↑05/02/2021 09:19 Achtung Achtung, paznja paznja![]()
8.Feb krece eth ETF, postoji mogucnost da se ponovi situacija iz 2017 i btc ETF koji je bio pocetak pada btc i kraj bull runa.
Ne mora da znaci da ce bit isto i sada.
Samo trebate biti svjesni da ako eth krene dole povuce za sobom i altkoine.
Mozda nije zgoreg uzeti nesto profita iz altova i preci u usd, postaviti neke stop loss i pokusati odigrati sigurno dok se ne vidi kako ce se odvijati situacija ovih dana.
Pa eto, ako neko ima neku razradjenu taktiku nek podjeli.
Mozda da bjezimo svi u doge i molimo se Elon Bogu da nastavi trollati internet![]()

Hvala ti sto brines o mom snalazenju u prostoru, a mogao bi ponekad objasniti ljudima kako da koriste kompas...
Nisam ni ja najbolje upoznat sa ovim, ali mislim da je ovo to:drndalo wrote: ↑07/02/2021 12:57 ETH, ETF, defi, i ostalih trilion skracenica...
Moze li se zamoliti kad neko pise da napise prostoprosirenu recenicu kao opis, objasnjenje, jer ne gadjamo se svi skracenicama koje svi znamo automatski...?
Znam da to nekome moze biti 1min.duzeg pisanja, ali pisite da i neko nesto moze nauciti, makar i na engleskom, a ne samo copy/paste.