Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Inace to im je postala navika(citaj BEZOBRAZLUK),ubace (naravno u dodatni paket) neki "dobar" kanal, navuku raju a onda ga uredno za par mjeseci izbace iz prog.seme jer im "tobože" nedaju vlasnici istog ...jel' de onda se postavlja pitanje kako ga uopce SMIJEŠ ponuditi (citaj PRODATI) korisniku i ubaciti u prog.semu ako nisi prije toga obezbjedio PRAVA za reemitovanje
gidra wrote:KKR koji je vlasnik Telemacha i SBB-a kupio Grand produkciju
Mogu vrijedjati i naprdjivati se sa Grandom ali je cinjenica da su zgrnuli veliku lovu i da ce je i dalje zgrtati .. Ja ne kontam samo ove folove gdje se svi zale na Grand,Turbo folk i slicno a te emisije su medju najgledanijim,pjevaci pune sve diskoteke pa i arene ..
Sad Ameri mogu traziti da se svi pink kanali ponude njima ili ce Grand izaci iz pinka
Poslano: 13 feb 2014, 19:20
Od: dowydyenya
Za: Telemach
Telemach je napisao/la:
Poštovani xy,
nastojaćemo u najkraćem roku izvršiti provjeru.
Molimo Vas za strpljenje i razumijevanje.
Postovani @Telemach
Vas operater je u toku dana izasao na teren i uocio greske koje ne moze da rijesi te Vas stoga molim da posaljete novu ekipu jer je problem van moga stana kako je rekao na optickom kablu.
Stoga Vas molim da u najkracem roku posaljete ekipu i razgovarate sa operaterom koji je dolazio danas 13.02.2014 oko 18h 30 min. da bi bili bolje upuceni u problem .
Da dodam da mi je juce receno na tel 033835555 da uopste ne znaju za kvar i izdali su nalog. Decko koji je dolazio nije nista prenio mada je meni rekao da ce se vratiti sa ekipom.Interesuje me jos jedna stvar,od kada saljete ljude na vrata bez radnih naloga koje ja treba da potpisem po njihovoj intervenciji kako je prije bilo jer stvarno ne volim da mi se po kuci motaju ljudi koji nemaju nikakve oznake da su iz t.mach.
dowydyenya wrote:Interesuje me jos jedna stvar,od kada saljete ljude na vrata bez radnih naloga koje ja treba da potpisem po njihovoj intervenciji kako je prije bilo jer stvarno ne volim da mi se po kuci motaju ljudi koji nemju nikakve oznake da su iz t.mach.
Pa sto si ga pustio da ti se mota po kuci ?
Ja ne kontam,kakve veze ima to ima li oznaku ili ne?
Jbt,nije pao sa marsa i dosao pravo tebi.
Neko ga je poslao na tvoju adresu.
dowydyenya wrote:Interesuje me jos jedna stvar,od kada saljete ljude na vrata bez radnih naloga koje ja treba da potpisem po njihovoj intervenciji kako je prije bilo jer stvarno ne volim da mi se po kuci motaju ljudi koji nemju nikakve oznake da su iz t.mach.
Pa sto si ga pustio da ti se mota po kuci ?
Ja ne kontam,kakve veze ima to ima li oznaku ili ne?
Jbt,nije pao sa marsa i dosao pravo tebi.
Neko ga je poslao na tvoju adresu.
Jbg a radni nalog kao sto je prije bio da se zna ko radi dobro ko lose i kako taj radnik opravda da je bio kod mene na intervenciji? A citas li novine sta se desava po vratima,meni to uopste nije smijesno jer ne znas ni ko sam ni sta sam jer mogu biti svasta.
Od zadnje posjete gospode tv jos vise ledi sliku a i internet konekcoja je uzasna u nocnim satima.Zato ne volim da mi se vrzmaju ljudi bez akreditacija jer sumnjam da su im neki spoljni saradnici koji nisu vicni bas poslu koji treba da obave.
Joj napisao bih nesto iz vica ali necu .. Kod mene kad sam prikljucivao prije 20.ak dana 2 puta su dolazili razliciti u istom danu a nijedni nisu imali nikakav potpis da su telemach .. Nisam ih trebao pustiti u kucu pa sad ne bih imao net
Mustang1 wrote:Joj napisao bih nesto iz vica ali necu .. Kod mene kad sam prikljucivao prije 20.ak dana 2 puta su dolazili razliciti u istom danu a nijedni nisu imali nikakav potpis da su telemach .. Nisam ih trebao pustiti u kucu pa sad ne bih imao net
Eto ja ih pusti pa mi treba 5 minuta da ti odgovorim
dowydyenya wrote:Poslano: 13 feb 2014, 19:20
Telemach je napisao/la:
Poštovani xy,
Postovani @Telemach
Vas operater je u toku dana izasao na teren i uocio greske koje ne moze da rijesi te Vas stoga molim da posaljete novu ekipu jer je problem van moga stana kako je rekao na optickom kablu.
Stoga Vas molim da u najkracem roku posaljete ekipu i razgovarate sa operaterom koji je dolazio danas 13.02.2014 oko 18h 30 min. da bi bili bolje upuceni u problem .
Da dodam da mi je juce receno na tel 033835555 da uopste ne znaju za kvar i izdali su nalog. Decko koji je dolazio nije nista prenio mada je meni rekao da ce se vratiti sa ekipom.Interesuje me jos jedna stvar,od kada saljete ljude na vrata bez radnih naloga koje ja treba da potpisem po njihovoj intervenciji kako je prije bilo jer stvarno ne volim da mi se po kuci motaju ljudi koji nemaju nikakve oznake da su iz t.mach.
Poštovani,
vaše navode ćemo provjeriti s nadležnim sektorom.
dowydyenya wrote:Poslano: 13 feb 2014, 19:20
Telemach je napisao/la:
Poštovani xy,
Postovani @Telemach
Poštovani,
vaše navode ćemo provjeriti s nadležnim sektorom.
Postovani @Telemach
Ja bi Vas molio ponovo da posaljete ekipu u toku dana po nalogu koji je jucer napravljen a sto se tice provjere bujrum snimate razgovore ,imate na pp moju poruku koja je takodjer kopirana i javno :
Stoga Vas molim da u najkracem roku posaljete ekipu i razgovarate sa operaterom koji je dolazio danas 13.02.2014 oko 18h 30 min. da bi bili bolje upuceni u problem.
Ako je 13.02.bio cetvrtak i momak koji je dolazio rekao da ce Vas obavjestiti te da ne moze da radi zbog mraka zasto niste dosli ponovo sutra i nastavili zapoceto? Sve i da sam cekao ponovo da se pojavite , kao sto na telefon kazete ekipa ce izaci u roku od 24 do 48 h rok Vam je davno prosao.
E pa stvarno sramota vise, mjesec dana je proslo odkako sam poceo "uvoditi" telemach u kucu (kao drugi prikljucak) i od tada do danas se nista nije desilo osim sto su par puta dolazili navodno tehnicari koji pojma nemaju da sagledaju situaciju i svaki put su sagledavali isto...pa nema smisla vise! Jel to vama bitno samo da se potpise ugovor a ostalo ko *ebe???
pa ljudi moji nemoj te me zavlaciti, ako ne znate/ne mozete prikljuciti, ako vam je zao 200 metara kabla da razvucete od kutije do kuce moje...pa recite mi molim vas...! Ne trazite mi podatke u inbox molit cu lijepo, jer sam ih poslao jedno 300 puta do sada kako porukom tako i telefonom. Radite nesto!