Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ovako se nekada birvaktile na alipasinu parkiralo i niko se nije bunio. ostavis auto, nadjes ga 30 metara dalje. sad nam je tu bingo, pa nema ni kolica a kamoli mjesta za parking
Sta ce mi ? Samo se deru, vrte u nebeske obrtaje a nigdje obrtnog momenta... A i mjenjaci im stekaju, hoce zaglavit' u brzini pa onda prave kolone na potezima Mostar-Sarajevo i tako
Ja sarafe rukom stezem sa vise momenta nego sto pravi ta tvoja Honda a ti vamo sanjas da deres neke keceve... Al' lijepo je sanjati
I ne kvari temu sa OT-om ! Zvat cu ti jednog da ti sa WD-40 "natjunira" kola pa si tek onda na*ebao !
_mufljuz_ wrote:ne znam o kojem momentu vi pricate ja sam vozio stari CRX i to je auto bilo ludo ko struja za vozit.... 160 konja 1.6 motor malo gasa ode u 3pm....
_mufljuz_ wrote:ne znam o kojem momentu vi pricate ja sam vozio stari CRX i to je auto bilo ludo ko struja za vozit.... 160 konja 1.6 motor malo gasa ode u 3pm....
Ma nista to... Obicni placebo efekt
jebi ga isti placebo sam osjetio u Alfi 33 1.7 Boxer - jes mu mana bila sto mu je trebalo 5 min da sastavi kad upali i gasio se vrlo lako ali bestija je isla k'o flak
_mufljuz_ wrote:
jebi ga isti placebo sam osjetio u Alfi 33 1.7 Boxer - jes mu mana bila sto mu je trebalo 5 min da sastavi kad upali i gasio se vrlo lako ali bestija je isla k'o flak
I to ! Italijansko smece
ing-ecc wrote:Ma znamo mi tebe kako ti zavrćeš rukom šarafe i koliko si uspješan. Al eto, nek nam Snopy ne dolazi, nipošto.
*ebiga, ja ih bar zavrcem i znam ponesto, a uspjeh imas u arhivama
ako je to ono mjesto što mislim da jest, neki dan mi se isto ovako desilo, dvojica parkirali i nemoš proć da si ne znam šta...
Jedan otišao do pijace a drugi na kafu, e pa stvarno dokle to ide..... čekao 7-8 min.! Policije ni na vidiku, uobičajeno....
Htio sam ih skroz zaobići preko desnog trotoara, preko lijevog ne mogu, al rekoh haj baš da vidim dokle će taj bezobrazluk!
Sa forumom se nešto čudno dešava, ne znam šta je, je li isto kod vas ???? Neki errori i ostalo
Evo opet pa mi je duplao post i sad napisah ovo.
Admini ispravljajte ove greške nešto ne valja sa forumom!
pipi-duga-carapa wrote:ako je to ono mjesto što mislim da jest, neki dan mi se isto ovako desilo, dvojica parkirali i nemoš proć da si ne znam šta...
Jedan otišao do pijace a drugi na kafu, e pa stvarno dokle to ide..... čekao 7-8 min.! Policije ni na vidiku, uobičajeno....
Htio sam ih skroz zaobići preko desnog trotoara, preko lijevog ne mogu, al rekoh haj baš da vidim dokle će taj bezobrazluk!
pipi-duga-carapa wrote:Sa forumom se nešto čudno dešava, ne znam šta je, je li isto kod vas ???? Neki errori i ostalo
Meni nece da otvori forum preko mobitela nikako, a preko racunara mi izbacuje eror pa moram po nekoliko puta refreshovati stranicu dok ne otvori.
pipi-duga-carapa wrote:Sa forumom se nešto čudno dešava, ne znam šta je, je li isto kod vas ???? Neki errori i ostalo
Svima se to dešava.
Džaba govoriš da isprave. Mogu samo pogoršati stanje.
Prije par dana cekam trolu na Dobrinji kod Merkatora,i sad ona ulicica gdje ima semafor da se ukljucis sa parkinga na glavnu cestu ,nekakva maloumna glava u svom seravom metalik sivom mercedesu je stala na pjesacki ,upalila su se sva 4,i nekakvo dvoje debila zenturaca i coek stoje pored vrata vozaca i uredno mahalaju dok narod ih obilazi kako im se pali semafor za prolaz.Kasno sam se sjetila da smecare uslikam i da stavim dabogda pocrkali.