zar ti nisam objasnjavala?bez_ideje wrote:ajne klajne kveščion
Moze li se mineralni puder (onaj u prahu ) nanositi mokar ?
moze, pokvasi, kistom nanesi,super bude
Moderator: anex
zar ti nisam objasnjavala?bez_ideje wrote:ajne klajne kveščion
Moze li se mineralni puder (onaj u prahu ) nanositi mokar ?
tnxLoulou wrote:LieToMe wrote:Zapravo meni treba nesto sto ce dubinski ocistiti ali efikasno, nije bitno u kom je obliku, da li je gel, losion, mlijeko... samo da dobrrrrooo dubinski ocisti lice.
Nije, ja sam kupila prije par dana onu MEDIUM i suuuuuuper mi je, klela sam se u Niveinu toniranu ali ova mi je puno bolja, bas mi odgovara i bas mi se svidjaMersY wrote:Zna li neko da li je se kod nas pojavila ona Garnier BB Tonirana u svjetlijoj nijansi ??
Neko je pitao da li ovaj gel isusuje. Meni je preagresivan i poprilicno mi je isusio lice. Bila sam zadovoljna neko vrijeme a onda me pocelo zatezati i isusivati lice.LieToMe wrote:tnxLoulou wrote:LieToMe wrote:Zapravo meni treba nesto sto ce dubinski ocistiti ali efikasno, nije bitno u kom je obliku, da li je gel, losion, mlijeko... samo da dobrrrrooo dubinski ocisti lice.budem isprobala

Može biti agresivan ovaj gel, naravno, ovisno o tipu kože. Kako sam ja shvatila LieToMe njoj treba nešto u ovom periodu kad joj je lice veći dio dana "pod" puderom.anestezija123 wrote:Neko je pitao da li ovaj gel isusuje. Meni je preagresivan i poprilicno mi je isusio lice. Bila sam zadovoljna neko vrijeme a onda me pocelo zatezati i isusivati lice.Loulou wrote:Ne bih preporucila.
Inace, vec mi je suha koza, mozda mi zato nije nikako odgovarao.

Isti problem, masno liceBaby wrote:Uzela sam max factor erace concealer,nadam se da će biti ok..
Što se tiče sredstava za čišćenje,ja koristim Lush Fresh pharmacy,on mi je ok jer imam masno lice i umivam se njime 2 x na dan a kao tonik koristim klindamicin.Ipak mrzim one male akne na području oko nosa i na obrazima,koliko god da čistim stalno su tu.Sada sam počela koristiti zelenu glinu kao masku,i već vidim poboljšanje ,čak mi je i lice manje masno !
Malo skrenusmo sa teme
a zašto jednostavno ne kažeš, ne treba mi pomoć, hvala, opuštenije razgledam dok mi niko ne visi za vratom? To je njen posao, da stoji kraj pulta i ignoriše te, bilo bi da je koza neuslužna. Cure, recite, niko nije dužan da vam čita misli.radenska wrote:
Pa jel trazim previse ako hocu nesto sama da kupim. Da hocu drustvo povela bih sestru,prijateljicu ili mamu.![]()
![]()
![]()
![]()
Ja od kako stavljam ulje uvece na lice, prezadovoljna sam. Ulje jojobe, a sad ponekad i arganovo. Jojoba super. Nema onog filma masnoce a mekano lice, umijem se i stavim avene hidratantnu za kombinovanu kozu.Baby wrote:@mezopotamija glinu kupujem u apoteci 200 g 5,80 km ali ima ona za oralnu upotrebu i za vanjsku upotrebu.Vanjska je za maske,a druga je za piti.
Nekada znam čak navečer staviti i baby puder na t zonu pa lice sutradan bude manje masno.
Koja je krema efikasna za masno lice?
Ja stavljam i curekotovo ulje, super prija licu iako imam kombinovanu kozu, ne peruta se kao dosad na ovoj zimi, bude mekano, a usput ga koristim i za sinuseMichun wrote:Ja od kako stavljam ulje uvece na lice, prezadovoljna sam. Ulje jojobe, a sad ponekad i arganovo. Jojoba super. Nema onog filma masnoce a mekano lice, umijem se i stavim avene hidratantnu za kombinovanu kozu.Baby wrote:@mezopotamija glinu kupujem u apoteci 200 g 5,80 km ali ima ona za oralnu upotrebu i za vanjsku upotrebu.Vanjska je za maske,a druga je za piti.
Nekada znam čak navečer staviti i baby puder na t zonu pa lice sutradan bude manje masno.
Koja je krema efikasna za masno lice?