Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Boban0726 wrote: ↑20/03/2022 15:13
Ne bi se složio generalno da su bolji srpski komentatori.
Za F1 sigurno jesu ali za fudbal bolji su hrvatski,po meni.
Željko Vela je stručnjak za srpske.
Zato kažem da bi bilo frke i u slučaju da TM isporučuje samo srpske audio strimove što se tiče EON OTT.
PA zato ostavis korisnicima mogucnost da izaberu komentatora kojeg zele a ne da im nameces nekog a imas mogucnost da bude i drugi komentator.
To je problem.
Neka svako bira kojeg komentatora zeli da slusa a ne da mu se namece, jer postoji izbor. Da ne postoji sutilo bi se i trpilo to sve
namiami wrote: ↑20/03/2022 15:06
Ma samo mu pokušavam objasniti, da ne bude zadojen i da koristi razum, da se barem nacionalizam ne miješa s ovim temama.
Znam, vidio sam. Nacionalizmu nema mjesta na forumu.
Nije mi bila namjera da vodim raspravu u krivom smjeru, a pogotovo u smjeru nekog nacionalizma.. Apsolutno me ne interesuju nazivi jezika vec kvalitet usluge..
I ja sam napisao mišljenje zbog čega TM daje prednost hrvatskom nad srpskim jezikom.
To je očigledno pogrešno protumačeno.
Nacionalizam mi nije bio ni u mislima.
Nadam se da ni u Telemachu ne vode s tim.
Da li je eon platforma ogranicena brojem kanala? Mozda bi najbezbolnije rjesenje bilo da se uz hr sk ubace i cetiri glavna sr sk, a posto je F1 primarno na SK HD kanalu onda za pocetak ubaciti samo taj kanal na sr jeziku..
Kad ste već oko komentatora - gleda li ko utakmicu South. - M. City?
Apsolutno me ne zanima stručnost ni koji je jezik - meni smeta boja i tonalitet glasa ovog komentatora. Pa da vidim je li do mene ili nas ima još?
Kada lik progovori kao da me neko "bocne" po lijevoj strani čela.
Jel se Ivica Blazicko aktivirao na SKa? Koji HR komentator je radio Stuttgarta juče na Nova Sport? On je meni bio OK svojevremeno, svakako bolji od onih levata sa BHTa
sarajevosa wrote: ↑20/03/2022 19:30
Da li se emisija 24 minute može premotati kad prođe, jer sve mogu osim te emisije?
Pozdrav @sarajevosa,
Kompanija Telemach je dobila Zahtjev od TV kuće Nova S da onemogući praćenje emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" na kanalu Nova S za praćenje emisije uživo i putem usluge TV Unazad. Navedenu emisiju možete pratiti na kanalu Nova BH nedjeljom u večernjem terminu. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
Danas mi dolazio tehnicar, jer nije radilo vracanje unazad na D3, međutim nista nije rijesio. Jel neko imao problem da mu na D3 u sistem info prikazuje FC:91:14:DB.. MAC ADRESU, pise da je mrezni kabal povezan, ali ne radi vracanje, video klub itd..
Averus wrote: ↑20/03/2022 22:25
Kako sad funkcioniše to sa HBO Max?
Imam premium paket, dakle trebalo bi da ga imam. Je li to dodatni kanal ili treba biti među on demand ponudom?
HBO MAX je poseban servis putem kojeg pratiš filmove i serije, a isti je dio HBO Premium paketa, te EON Premium paketa.
Ako si ranije koristio HBO GO, onda se samo loguješ sa e-mail adresom i lozinkom s kojima s pristupao ovom servisu, a ako nisi onda na portalu nađeš aktivacijski kode i preko stranice https://hbomax.com izvrši registraciju putem operatera.
HBO MAX koristiš putem web browsera, Smart TV aplikacije ili mobilne aplikacije.
mechanic96 wrote: ↑20/03/2022 22:28
Danas mi dolazio tehnicar, jer nije radilo vracanje unazad na D3, međutim nista nije rijesio. Jel neko imao problem da mu na D3 u sistem info prikazuje FC:91:14:DB.. MAC ADRESU, pise da je mrezni kabal povezan, ali ne radi vracanje, video klub itd..
Javi se Telemach-u na P.P. neka provjere šta je u pitanju.
Meni nije pola godine i vise radilo. I kad mi je otisao glavni resiver onda ih zovnem.
Meni nije prikazivalo niti jednu adresu. Uradio covjek fabricki reset modema i proradi.
Averus wrote: ↑20/03/2022 22:25
Kako sad funkcioniše to sa HBO Max?
Imam premium paket, dakle trebalo bi da ga imam. Je li to dodatni kanal ili treba biti među on demand ponudom?
HBO MAX je poseban servis putem kojeg pratiš filmove i serije, a isti je dio HBO Premium paketa, te EON Premium paketa.
Ako si ranije koristio HBO GO, onda se samo loguješ sa e-mail adresom i lozinkom s kojima s pristupao ovom servisu, a ako nisi onda na portalu nađeš aktivacijski kode i preko stranice https://hbomax.com izvrši registraciju putem operatera.
HBO MAX koristiš putem web browsera, Smart TV aplikacije ili mobilne aplikacije.
Nisam se nikad nigdje logovao, koristio samo HBO On Demand
Na mojtelemach nemam nikakav aktivacijski kod niti spomen HBO Max-a
Meni nije pola godine i vise radilo. I kad mi je otisao glavni resiver onda ih zovnem.
Meni nije prikazivalo niti jednu adresu. Uradio covjek fabricki reset modema i proradi.
Nije radilo, zovem, dodju, nesta odradi kaze los signal i to kao popravi, doci ce kaze i vracanje za 15 minuta i ode, evo 5 sati nakon, nista. A vracano i na fabricke ali D3 resivera, ne znam za modem
Nije radilo, zovem, dodju, nesta odradi kaze los signal i to kao popravi, doci ce kaze i vracanje za 15 minuta i ode, evo 5 sati nakon, nista. A vracano i na fabricke
Ja sam znao modem resetovati ali nije nikad moglo. On dodje i vrati na fabricke( modem cisco 38nesto i dugme je iza na desnoj strani, ne lijevoj) i eto proradi. Mada je mijenjao i resiver. I meni je pisalo da je mrezni kabal povezan, a adrese nigdje. Sumnjali smo na port na modemu i nakon fabrickog reseta je proradilo.
Ako ti ne radi, zovi ih sad pa ce ti doci vjerovatno ujutro.